197

анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам ,че в тази държава,когато някой бъде убит се защитава убиеца. Осъзнайте се.

196

Анонимен

преди 12 години

Господ си знае работата! Що народ затриха полицията! Последното момче, което ги осъди остана без слух, заради полицаи престъпници!

195

Анонимен

преди 12 години

Боко-тиквата насади омраза в обществото и сега ще берете плодовете на тази омраза.Всеки ден ще има утребани при подобни скандали.Всеки ден в пресата:ПОГВАТ шофьорите,прокуратурата ПОГВАТ .....не знам кой си,полициятаПОГВАТ .....не знам кой си.Е сега *** ПОГНАТИТЕ сте вие и дупе да ви е яко.Не само че не ми е жал за всичките утрепани при подобни инциденти ами СЕ РАДВАМ.Каквото ТЪРСЕЛИ това и сте НАМЕРИЛИ ***.

194

Анонимен

преди 12 години

Що не викахте "Смърт", когато Елеонора беше убита от полицай бе мърлячи! Що не викахте "Смърт" и когато цяло село излезе на протест срещу полицай убиец,а! Мърльовци!

193

До колегите му

преди 12 години

Уважаеми полицаи, помогнете му да се "самоубие" на убиеца в ареста, защитете честта на вашия колега и семейството му. Ние нормалните граждани ще си затворим очите. Само ме съмнява, че съда отново ще покаже колко е строг когато бандюга бъде приспан от полицаи - случая в Благоевград - и тримата полицаи получиха над 20 години присъди. А тези дето убиват служители на реда и цивилни хора се разминават с 10 годишни присъди и след 5 години са на свобода!!

192

койтва-3

преди 12 години

В централната реанимация на Пирогов медиците направиха всичко възможно да спасят Цветан Младенов, но травмите се оказали жестоки и смъртоносни.

191

койтва-2

преди 12 години

Полицаят и Цветан Петров се познавали отпреди. Имали спор за млада дама. Под влияние на алкохола решили да приключат с този спор. Изходът обаче се оказал фатален за Цветан Младенов. Появи се и версия, че полицаят е пребит от гардове на сина на петролния бос Георги Самуилов, който бил по същото време в заведението. Когато се намесили приятели на пострадалия, той вече бил със счупен череп. Адвокати на побойника Петров пък щели да го защитават с тезата, че е бил предизвикан и заплашван. (Следва)

190

койтва-1

преди 12 години

... Столичните криминалисти бяха задържали нападателя. Това е 31-годишният Цветан Петров от пловдивското с. Куртово Конаре. Той бе в ареста за 72 часа. Ц.П. е известен на органите на реда с подобни прояви. Той вече е бил разследван за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. По случая бе образувано досъдебно производство. По време на инцидента служителят на реда е бил в отпуск. Запознати с разследването смятат, че побоят е станал заради жена. (Следва)

189

бау

преди 12 години

Какво очаквате да се случи?Само като гледаме простаците в парламента какво може да ни е обществото?.

188

777

преди 12 години

МИЗЕИЯТА ,СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГРЕШКАТА ТРЯБВА ДА Е МИЗЕРИЯТА .

187

ЗАСМЪРТНОТО НАКАЗАНИ

преди 12 години

ДАСЕ ВЪЗСТАНОВИ СМЪРТНОТОНАКАЗАНИЕ! И ПОДОБЕН ВИД *** ДА БЪДАТ УМЪРТВЕНИ ПО СЪОТВЕТЕН НАЧИН! НЕКА КАТО Е В КИЛИЯТА ЗА СМЪРТНИЦИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ДАВИДИ МАЛКО ОТ МАЛКО КАКВО Е ЧУВСТВОТО И УСЕЩАНЕТО. АКОТА ОТИДА В ЗАЛАТА ЗАУМЪРТВЯВАНЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО Е ПРИЧИНИЛ, КАКТО ТОЙ ТАКА ИМАЛОУМНИЯ МУ РАБОТОДАТЕЛ И ПОРЙЧИТЕЛ - СИНЧЕТО НА ВИДЕН БОС, ПРАВИТЕЛСТВЕН ПРИЯТЕЛ!

186

225

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА Е.За съжаление такава е полицията ни.ДА са предотвартили престъпление? Не са чула подобно нещо.Те са над 70000.НО престъпността в б.г. е най- голяма в Европа.

185

наблюдател

преди 12 години

Мда. От информацията във Фрогнюз излиза, че това си е вътрешно-мутренска история. Мутрата с пагон отишла в заведението на висш олигарх с който били приятелчета и взела да се прави на интересна. Синчето на олигарха нещо не му разбрал чувството за хумур и пратил да го понабият. Тоя взел та се капичнал, а Цуцко си трае гузно и сега ще събира парици да компенсира жената на Мутрата с пагон и да потули случая, щото пък и той бил близък приятел на същия Олигарх. Е в Мутруландия е тъй.

184

777

преди 12 години

БОЖЕ!!!ТАМ ,КЪДЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ, НИЕ ИЗБИВАМЕ КОМПЛЕКСИ,ЧРЕЗ АГРЕСИЯ.МИЗЕИЯТА РАЖДА СКОТОВЕ.А СКОТЪТ УБИВА.ОБЩЕСТВО БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА Е ОБРЕЧЕНО.ОБЩЕСТВОТО СЕ ГРАДИ ОТ СВОБОДНИ, МИСЛЕЩИ ЧОВЕЦИ СЪС ЦЕННОСТИ И МОРАЛ,А НЕ ОТ ЗАВИСИМИ, НЕМИСЛЕЩИ КОНСУМАТОРИ,ИЗДИГНАЛИ ВЪВ КУЛТ СЕБЕ СЕ.ЗАБРАВИХМЕ ЧЕ СМЕ ЧОВЕЦИ И СТАНАХМЕ РОБИ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ. ГОТОВИ НА УБИЙСТВО ,ЗА ДА ЗАДОВОЛИМ ЕГОТО СИ.БОГ ДА ПРОСТИ ЧОВЕКА!И ДА ДАДЕ, СИЛИ НА БЛИЗКИТЕ МУ, ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС МЪКАТА И БОЛКАТА!

183

Анонимен

преди 12 години

a багата кога ще даде фира?

182

216

преди 12 години

Мой човек, май не си чел какво пише? Този милиционер е бил в почивка и е бил цивилен. Мотивите дали са такива или са някакви други пък хептен е неясно. А що за милиционер е тоя е също доста неясно, защото някак не е нормално първия *** да го хване и да го претрепе. За едно обаче си прав - убийството си е убийство и по тази причина никой няма право да злорадства, защото утре и той може да стане жертва. А на милиционерите това да им е за урок. Не може да не ти дреме за нищо, да си убиваш работното време в съседното кафене или да задиряш секретарици, да не вършиш за пет пари работа, да рекетираш шофьори и пострадали и да си мислиш, че си безсмъртен.

181

Нека да не работим!

преди 12 години

Каквото ни е обществото, такава е и полицията ни, те все пак са хора от народа ни. Все някой има или приятел полицаи или роднина, който не е бил такъв, няма право да коментира и да хули, хората работещи в МВР, защото нищо не разбира.

180

208

преди 12 години

Вижаьп 12 "+".......???Вие на не сте добре с главата.Да не би да се броите извън "неземно простите".....???Голям смях.Кой избра Тивата???Аз ли???Нееееее.вИЕ!!!

179

от КОЛЕГА !!!

преди 12 години

Задавам си въпроса, ако колегата Младенов беше набил и разстрелял /нападателя си/, какъв щеше да бъде отзвука на всички медии ! И как обществото ни щеше да реагира ! ...ето затова няма да имате работеща полиция и никой няма да си мръдне пръста да разкрива престъпления, защото никой не защитава полицая/винаги той е виновен/.

178

Анонимен

преди 12 години

Българските кръчми и дискотеки вече не са място за веселие и разпускане.Те са тепих за масови мелета.Всеки ,по всяко време може да се превърне или в жертва или в убиец.