217

селянин

преди 12 години

Какво толкова е станало ,Цецо пръча в такъв случай казва лек инцидент е станал не драматизирайте толкова неща,смачкали сме тежката и леката престъпност ,голяма работа утрепали едно милиционерче.Е друго ще наемем да назначим да бачка.По важното е да не ми отнемат 6 те апартамента ,щото тогава ще настане сериозен проблем.

216

Симеон-Хасан

преди 12 години

Хората озверяха и започнаха да се избиват по между си, вместо да излезнат на улицата и да протестират,като в нормална държава. Това ще отшуми за 3-4 дни до следващия подобен случаи .А от предишните коментари се вижда, колко озлобени и прости са хората,които казват така му се пада на този ,защото е полицаи.Утре и вас ще ви пребиват до смърт и някои ще казва-така им се пада.....

215

Анонимен

преди 12 години

последно Младенов ли е, или Цветанов.че е Цветан - ясно.....

214

Анонимен

преди 12 години

Дано тези, които злорадстван пред смъртта на полицая някога да имат нужда от Полиция, но никой да не им помогне! А на всички мутри им желая да отидат на гости на Жоро Илиев!

213

240

преди 12 години

"Пенсионерът от Ягодово убит за 300 лева "Точно за това говорех по-долу."Ох баня,ох кеф,селската баня голям кеф...."Мразете се!Изтребете се!Грабете се!Чума да ви тръшне.

212

Анонимен

преди 12 години

Бог да го прости. И той напусна герберският рай!

211

мен

преди 12 години

Не ходете във въпросното заведение. Там освен жени със силиконови цици,съмнително минало,много грим и къси поли единственото , което ще намерите е сърдито гледащи яки момчета,които са готови да ви изтупат праха просто за спорта!!! Като изключим публиката , собствениците можеха да вложат някой лев и в по-добра климатизация, ама нали сме в Бг важно е да е модерно , да се лее кеш и да изглежда "лъскаво" , а *** сами си идват!

210

Анонимен

преди 12 години

Селянинът до живот. Синчено и татко му разорени в полза на държавата.

209

karkelanov

преди 12 години

mir na dushata mu.Ne e tova nachina.

208

До 216

преди 12 години

Милиционер -добре казано.

207

SS troops

преди 12 години

Неспазването на законите от полицията също ги прави престъпници.Да нямам доверие на Бг полицията, прокуратура и съд.

206

Анонимен

преди 12 години

Какъв полицай беее! Напил се като свинка цивилен и си мисли, че са с колегите си в глутница и може да бие и убива! Каквото търсил, това получил!

205

До 251

преди 12 години

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ?Като са полицаи не могат да пият когато са в отпуск??????

204

анонимен

преди 12 години

Истинския полицай не ходи по нощите по барове и да се напива.А жена му вместо да циври ,да си беше прибрала в къщи съпруга ,да не говорим,че в бара го пуснали "ДА СИ ДОПИЕ"

203

пешо

преди 12 години

Тази с извинение манекенка е била в компанията на сина на петролния далавераджия самуилов.Именно синчето на олигарха е изпратило мутрите да убият полицая. Да обаче цвъцко арартамента е пръв приятел на католишкия олигар и нещата отиват кам добре познатото бития бит, убития убит. Представятели си докъде е изпаднала българската полиция, че да не може да се разправи дори и с някакви *** убили полицай пред народното събрание.

202

Анонимен

преди 12 години

А помните ли това:"11 януари 1995 година паркингът пред столичния хотел Плиска. Тогавашният главен сержант Венелин Тодоров безпричинно убива Георги Параскевов пред очите на съпругата му Христина, в колата им."Така че леко със съчувствието! Аз не се трогнах от тази новина и съм щастлив от този факт!

201

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам на коментарите!!! Какво??? Дано ви стигне и вас болната ви радост !

200

анонимен

преди 12 години

Няма значение каква длъжност изпълнява,та той е човек като всички ни. И недей те слага всички полицаи под един знаменател. Плюете полицията, а ако нещо ви се случи викате''Помощ,помощ Полиция".

199

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам, че в тази държава някой плаче за палач от МВР! Някой попита ли роднините на застреляното на Петолъчката момиче от упор с калашник от полицай как се чувстват,а! Съдбата си знае работата!

198

БРАВО 239

преди 12 години

Политиците стават такива с милионите на открадналите и крадящи милиарди. Това е сделка, и подобно на проститутките се знае колко се плаща и за какво се плаща. Предполагам никой вече не се надява на промяна, защото свикнахме. Имам 7-8 идеи кое как може още да се влоши. Очаквайте данък върху земята, наркотици във всеки клас и дори детска градина, горивата и храната, и *** с техните популации и нещата се дооправят.