17

Tosho

преди 12 години

Ama neka se razbere ybieca na kogo e bil ohrana, zashtoto malkia guzar shte izleze chist.... Razpitaite po Plovdiv za kakvi kompleksi stava vupros. Idvat v Sofia s 5 choveka ohrana I si misliat che im e pozvoleno vsichko, shto ne otide v Europa da se pravi, ne im stigat parite do tam. Vzeme ot bashta si 1000 leva sipe nafta, bytilka whiskie, malko belo, I aide na chereshata.

16

#124

преди 12 години

Кеде са сега Костов и компанията му от защитници на човешките права,къде е прокуратурата и ръководството на МВР,къде е общественото мнение и оценка? Не може една съдба и един човешки живот да зависят от олигофренията и настроението на поредние селски тарикат,но в една държава от европа щом живота на полицая е оценен на 5000лв. от държавата, какво хубаво очакваме да се случва и за в бъдеще!

15

Анонимен

преди 12 години

Аз пък обичам Щатите точно по тази причина-това ако се случи там - тежко им и горко на тези които са нападнали полицай. Или ги убиват на място или 10-20 смъртни присъди им издават за по-сигурно , я 1000 години + доживотен в изолатора.. Малко странни присъди, но им разширяват халката яко.

14

до сащ

преди 12 години

Да но ако убиеш полицай по време на работа, в случая този е бил цивилен!И на дискотека, не знам защо изтъкват ,че е полицай.

13

Немезида

преди 12 години

Сега вече ще спи спокойно,че е отмъстил...

12

косьо

преди 12 години

говорят някой, че някакъв богаташ е поръчал убийството и този е нарочен "охранителя"

11

САЩ

преди 12 години

Мразя Щатите , но това ако се случи там - тежко им и горко на тези които са нападнали полицай. Или ги убиват на място или 10-20 смъртни присъди им издават за по-сигурно , я 1000 години + доживотен в изолатора.. Малко странни присъди, но им разширяват халката яко.

10

Жо

преди 12 години

ЦИТАТ "Имахме сблъсък с полицая Цветан Младенов след футболен мач в София, аз бях в агитка. Затова го мразя и с побоя пред бар "Текила" исках да му отмъстя" заявил задържания Цветан Петров.АКО Е КАЗАЛ това и то е документирано, ще го съдят за предумишлено убийство. Съмнявам се, обаче, че пред съда това самопризнание ще бъде представено с необходимите доказателства. А, обвиняемият ще се отрече от думите си.

9

до 5

преди 12 години

и ти това правиш в момента, каниш за да спечелиш, но нямаш приятели та го пускаш все тук!

8

Анонимен

преди 12 години

така е като гледат бтв новините

7

Анонимен

преди 12 години

Бог да го прости!И съболезнования на близките.Нека видим какво ще е наказанието на ***("охранител",футболен "фен"),причинил тази смърт.Нещо се покри този случай,сещате ли се защо?

6

Анонимен

преди 12 години

Те българските полицаи в отпуска загиват.Не при изпълнение на служебен дълг!

5

Анонимен

преди 12 години

СЕГА ЩЕ МУ ОТМЪЩАВАШ ЦИЛИ 15 ГОДИНИ НА ТОПЛО ...

4

Анонимен

преди 12 години

Ама верно ли е умрел полицая!?? Браво, един тормоз по-малко за обществото

3

Алов

преди 12 години

Който се бие и прави скандали е така.

2

Лелее

преди 12 години

Заради някакъв утрепан мач да убиеш човек!?!? Доживотен без промяна!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Лош човешки матерял и лошото е че качеството на матеряла продължава да пада главоломно.