120

Калигула

преди 12 години

Само с добри намерения не става уважаема Кристалина!

119

gtf

преди 12 години

Това правителство е пълна безмислица, безмозъчна власт съчетана с безмерна алчност. Хора без срам, хора без морал ни "управляват" с единствената цел да си напълнят джобовете. Това не е правителство - това е престъпна организация, която може да бъде подведена под отговорност за национално предателство поне по полвината закони, които е приела.

118

200

преди 12 години

БОЖЕ!!! КЪДЕ СИ?? Помогни ни да прочетем истината между редовете!!!!

117

до 201

преди 12 години

За 20 г. се нагледахме на умни жени и мъже... Даже доста умници се насъбраха.... С европейски, световен, църковен, вселенски и космически авторитет даже! И всичко беше в наш интерес! :))))))))))))))))))Наивник!

116

БАУ

преди 12 години

Прекаленото плюене не е здравословно.По този начин се обезличава форума.Кристалина е умна жена . Не може с лека ръка да се чернят всички .Тя е с европейски авторитет.и това е само от наша интерес..

115

Анонимен

преди 12 години

По делата им ще ги познаете. Казано е преди хиляди години, актуално е и днес.

114

Бени

преди 12 години

Сталинка до 1990 сега Кристалина много моля да не ни я натрапвате . Вече Костов, Сакскубирга ,Бойко тази явно ни я гласят за следващата от статуквото за началник . СТИГА С ТИЯ КРАДЦИ И УБИЙЦИ ДЕТО НИ ГИ ЛАНСИРАТЕ БАСТА . Тая ния натрапват маниполират ни че била нещо си ЛИЧНОСТ а си е проста и алчна комунистка .Готова е да ръси евро кинти за помощи в Африка а че в родната и страна хората бетстват отфинансовата политиката на племеникът и Мони Дянков-Лудото не и пука *** дърт *** ДАНО

113

do 173

преди 12 години

Не съм ти колега, много боб трябва да изядеш, за да ми станеш колега. И къде не мога да отида не разбрах? Където искам там ходя и каквото искам го постигам. Не разбирам какво говориш?

112

до 185

преди 12 години

Честито - печелиш наградата "Наивник на годината"!!!! Наградата е празна чинийка - да си храниш семейството! :) (но за това пък ще имаш уважението на целия свят ;) )

111

777

преди 12 години

ПРИ ДЕМОГРАФСКА КАСТРОФА И НЕРАБОТЕЩА ИКОНОМИКА ,КАКВИТО И СЪВЕТИ ДА ДАВА КРИСТАЛИНА ,ПОЛЗА НЯМА .АКО НАСЕЛЕНИЕТО Е БЕНЗИНА , ИКОНОМИКАТА МОТОРЪТ ,А КОЛАТА БЪЛГАРИЯ, ПРИ ЛИПСА ИЛИ ПОВРЕДА НА ,КОЙТО И ДА Е ОТ ТЕЗИ ФАКТОРИ, СЛЕДВА КАТАСТРОФА/ФАЛИТ/.

110

Анонимен

преди 12 години

Абе хора, къде ви е паметта? Не беше толкова отдавна, когато медиите лъскаха образите на непознатите за нас Стефан Софиянски.. Богомил Бонев, Яне Янев ... после Бойко Борисов... Всичко се повтаря по подобен сценарии! Коя е К. Георгиева и къде беше тя преди 3 г. 5 г. 10 г. ?.. Вие сте просто един брашнян чувал, който бива отупван през няколко години по различни сценарии, но с едни и същи режисьори! Ще ви крадат докато сте прости и не мислите!

109

Анонимен

преди 12 години

не на една ръка, на джоб разстояние е!

108

до 184

преди 12 години

Абе мойто момче, много си о.г.ра.н.ич.ен бре, човек. Кой е казал, че като програмирам съм програмист, бре. Всяко твое изказване е пълно с грешки. Що се сърдиш, като Ти казват, че в администрацията сте некомпетентни!

107

Анонимен

преди 12 години

Може ли в една държава, в която един професор взима 800 лева, един министър да получва месечно 3000 лева бонус към заплата? Този министър стои начело на държавата. Той е само министър- той определя и морала, той е този, който определя правилата. Хората са му гласували доверие, а той отдавна е скъсал с тези хора и живее само засебе си. Така че стига с това, че си заслужавате бонусите. Кажете го на баща ми, който е работил 35 години и взима 150 лева пенсия, защото велможите не внасяли осигуровки.

106

Анонимен

преди 12 години

Много нападки срещу Кр.Георгиева тук. От какво ви е страх? А, да, всички мъже, оглавяващи държавата досега, бяха п е р ф е к т н и! Умни, образовани, патриоти, мислещи самостоятелно и в перспектива, неподдаващи се на чужди влияния, борещи се с корупцията, осигурили благоденствието на народа си, в което сега тънем! И уважението на целия свят.

105

до 177

преди 12 години

Хе-хе. Колко езика знаеш? На колко езици програмираш? Колко международни оценки имаш? Да не мислиш, чеще ходя в държавната администрация, където няма да мога да се развивам. И милион да ми предложат- пак няма да отида. Пък колко минимални заплати ми е държаваното възнагреждение- не съм смятал, защото в държавата са такива като теб- и това възнаграждение от държавата мога да го подаря, ако реша. Аз взимам колкото теб- но от международни институции, а ти от една бедна държава и от бедните хора.

104

До 174

преди 12 години

Това е целта и на ,,високият,, и рейтинг.След още един мандат сменя Плевнелиев и оставя тази пионка за премиер.А другият вариант е да направи Б-я,президентска република.Той мисли,че е вечен.

103

Браво!

преди 12 години

Кристалина е преди всичко патриот, а след това служител на световни банки и организации. Интелигентните жени разсъждават по-широко и по-далновидно от мъжете. А за Дянков нямам думи! Какъв е този човек, натрапен отвън предател? Да не му позволяват да пипа Сребърния фонд! Бойко, колкото и да е обвързан с нещо, което не знаем, да си помисли за този министър!

102

Анонимен

преди 12 години

Чиновниците спешно трябва да се намалат наполовина, пенсионните фондове да не се пипат, да се намалят още таксите и разходите на хората за труд и данъци за да се увеличи потреблението иначе икономиката заминава. Да не забравя да се премахнат всякъкви забрани за разплащане в брой , държавата да приема разплащане в евро докато вмезем в еврозоната и банковите лихви не се изравнят със страните от ЕС.

101

Shark

преди 12 години

Това престъпно правителство трябва незабавно да си ходи. Българския народ никога досега не е живял по-зле. Въпросът е защо търпим??Защо позволяваме шепа некадърни крадци да се разпореждат с живота ни. ДОКОГА!!!!