140

Тихомир Томов

преди 12 години

221 не си добре . Тогава избиха цвета на нацията и всичко под надзора на юдеите . Вземи прочети -вече има толкова литература . И още нещо - стихосбирката на поета Вениамин Меворах от 1946 г Народен съд е засекретена в Народната библиотека от същите , които вилняха през 44 -45 г . Опитай се да я намериш и хайде да видим дали ще познаеш българското име на този поет .

139

мечо пух

преди 12 години

Всичко ще изхарчат, и заем ще изтеглят и него ще изхарчат/за бонуси, хонорари т.н./Жалко, че на нас българите ни липсва кураж да ги изхвърлим от властта.

138

Смахон Дянков

преди 12 години

Ама разберете бе хора - трябва да похарча тези пари. Раздадох милиарди от фискалния резерв на турски фирми за магистрали, национализирах пенсионни фондове, изхарчих резерва на здравната каса ... С Тиквата денонощно крадем, но триглавата ламя /коалиция/ много пари е оставила ... Трябва до изборите да ги похарчим че и заеми да вземем. Че не взема ли заем - няма връщане в Америка, там ще ме линчуват.

137

Анонимен

преди 12 години

Дянков излъга, че от Министерство на финансите не са получавали бонуси. На него никога не може да се вярва. Нито стотинка от сребърния фонд и фискалния резерв на Дянков!

136

не е верно!

преди 12 години

Кой създаде Сребърния фонд, неблагодарници??? Отговор: ВСДН

135

999

преди 12 години

Тоя трябва да го обесим на площада в София ако ПОСЕГНЕ към Сребърния фонд. Ако го направи ще проиграе парите ни за пенсии на КОМАР. ТОВА Е МНОГО ОПАСНА ИГРА на която ОСОБЕННО СЛЕД СКАНДАЛА С БОНУСИТЕ / те НЯМАТ МОРАЛНО ПРАВО ДА ИГРАЯТ И ДА ИСКАТ ДА ИМ ПОЗВОЛИМ. Но те и не ни искат мнението. Да им кажем твърдо НЕ. Не стана ли нещо подобно с Милен Велчев и докога ?

134

Анонимен

преди 12 години

това в превод би следвало да значи "министъра Дянков се прави на икономист, несполучливо"

133

Анонимен

преди 12 години

мине не мине някое време и тази , ...Сталинка ния натрапят. Та и сега, от "Дарик" "случайно интервюй взели,а? Аиде бе. И тя, книжната специалистка, мозък ръси. Ясно е, че трябва да не се рискува с фонда, малка но сигурна печалба. Та световната банка е структура за анализи, а не пенсионен фонд. Частният сектор коментира уважаемата Георгиева. Коментира нещо които не е лъжица за нейната уста. Бонуси в частният сектор? За нищо, както в държавния и при монополите? Не е възможно ...Сталинке!

132

Не е верно!

преди 12 години

Министър Дянкофф да се обадел в Световната банда!!! Айде! И тази кикимора почна да се облизва за едни 2 млрд.! ***, който издаваше преписвани учебници като свои! Помним, Кристалинче, помним.

131

Стария

преди 12 години

Дянков, всеки ден ни обещава,че от първи ...... кризата си заминава.За пенсиите и заплатите е цербер,а бонуси-намират се за всеки щатен гербер.Сега в главата му са пръкнали идеи,как Сребърния фонд да управлява?!И ето, леля Кристалина е готова да го спре идискретно да му каже, че и за това не става.А бе, Дянков, ти си една невероятна скица,докога ще дъвчиш тази постна пица?Време е да се облажиш вече,може би в Америка или още по-далече!

130

филип

преди 12 години

на тези не трябва нищо даимседава да пипат повече нищо че ще бактардисат държавата.

129

trakieca

преди 12 години

Истината всъщност е много проста от всички нас зависи как ще живеем , по форумите сме много смели но ако трябва да излезем на улицата ................там се отстояват правата и интересите ни , защото тези безскруполни мошенници които 23 год ни мамят и не им пука как живеем ние ще продалжат да го правят народе????

128

БациДо Лудия

преди 12 години

Имаме нужда от свесни военни и нов народен съд . Дано *** да не свалят лампите по цариграцко инаш ще е добре там да ги бесим

127

Анонимен

преди 12 години

Брей,направо ми хареса казаното от Кристалина.Стегнато,точно ,кратко и ясно.Без излишна натрапчивост и отенъци на политика.Със всеки изминал ден се убеждавам защо е стигнала толкова напред.Остава и да вземат под внимание казаното от нея.

126

Анонимен

преди 12 години

Тази се държи като наставник а за обикновения българин не й пука.Акъл и съвети ръси като за последно, но едно евро не можа да отдели за Бисер!Иначе дойде, показа се по телевизиите, за да я видим колко не я интересува България и пое към Брюксел - на топло.

125

до 194

преди 12 години

Добре, позна, наивник съм! Ти, като реално гледащ на нещата човек, би ли ми казал, кой от днешните ни политици заслужава безпрекословно доверие?

124

от 195

преди 12 години

Колега, та колега, всякакви л.у.д.и. Що ми викаш колега, като съм с две минимални заплати, а?

123

Баци до Лампи

преди 12 години

Ами то да си финансов министър си трябва образование по финансии ама Монката е статистик и на практика е дошъл да опоска бюджета и да стане ужасно богат .Ако имахме предприятия в които държавата да има дялово участие да се листват на борса банките щяха да търгуват с акции да има ПАЗАР а у нас банките са собственост на назначени капиталисти като Цвети Бориславова и разни милиционери за това по стар мутренски способ те печелят от раздаване на кредити . Въпросът е до кога ? Инак асвалт че ручате

122

до 207

преди 12 години

Личи ти, че си в администарцията. Ха-ха. Ако заисеше от теб, сигурно и половина не би ми дал. Жалък си с твоите измерения за заплати. Аз го казах грубо, тоя го абсолютизира. ***!

121

за 186 , 187

преди 12 години

Да бе, защото и преди, и сега парите ни не бяха вземани от "някой" и не изчезваха към /не/знайни дестинации! Толкова опити правихме, все неуспешни, защо да не опитаме още веднъж?