46

46

преди 12 години

Тук много бъркаш - докторите, вкл. и този не работят на пет-шест места, ами взимат пари и стрижат балъци от пет-шест места. Ако един лекар работи съвестно и си върши перфектно работата като по учебник след едно дижурство няма да има мерак да прави нищо друго освен да си почива. Повечето обаче само симулират работа и са си направили конвейр.

45

Анонимен

преди 12 години

Дръж се земьо българска, ГЕРБ те гази.ГНУС ме е вече да чета за такива лапачи. Да си ги носят в ковчезите със тях всичките пари.

44

наблюдател

преди 12 години

Е това му се вика мутро-комунистически капитализъм. Вимаш държавното и почваш да си го ползваш като бащиния и да се стимулираш. Тоя яхнал държавната болница и държавната каса и се стимулира. Дянков и сие гепили да събират данъци, *** не разбрали, че са за държавата, а не за тяхно стимулиране. Тиквата яхнал държавата и заедно с Цеца и Цуци се стимулират ли стимулират. Е те такова животно нема никъде.

43

зъл

преди 12 години

Може ли някой нормално да ми обясни що е туй допълнително материално стимулиране е в десетки пъти повече от основното им стимулиране? че те изобщо що ги стимулират със заплати?

42

Даола

преди 12 години

Щом е толкова кадърен да си направи частна клиника и там да взима всичките пари само той.Защо всички се държат така здраво за дъжавния клон? Ами по-лесно и най-вече безотговорно е.Крадат и грабят от болните и в частните клиники, но постепенно започва отлив и тогава трябва да се съобразяват иначе - фалит.

41

Анонимен

преди 12 години

Вие нямате нужда от заплати, разбойници!

40

КАКЪВ СИ БЕ ИЗРОД

преди 12 години

*** ЛИ Е ТОЯ НА ДЕН ИЗЯЖДА ЧОВЕК,ИЗРАБОТИЛ ГИ Е ЧОВЕКА ИЗВЪНАРЕДНО,ОТ 10 Ч.НА ДЕН ТОЙ СЕ ИЗКАРВА ЕДВА ЛИ НЕ БАЧКЕР,ХАМАЛИН,А КАК БОЛНИЯ ЩЕ РАЗЧИТА,ЧЕ ЖИВОТА ЗАВИСИ ОТ ТАКИВА РАБОТЯГИ КАТО НЕГО,В ПОВЕЧЕТО ДОКТОРИ РАБОТЯТ НА 5-6 МЕСТА И НИЕ МРЕМ КАТО КУЧЕТА,НО КУЧЕТО Е ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО Е ***.СРАМ Е БОЙКО ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ НЕЧОЕШКИЯ ТРУД ПРИ ЛЕКАРИТЕ...?

39

Даола

преди 12 години

Ето къде отиват парите от здравната каса и от рекетирането на болните.В тази болница допуснаха през 2010 да си отиде без необходимото лечение един от най-добрите им лекари, кардиолога доц. Димов.Трябва да бъде прекъснато корумпирането на лекарите,защото българският народ няма нужда от некадърници в бели престилки.Не е по-различно и положението във Военно-медицинската академия, там се получават субсидии от НАТО, но те са само за докторите, болните са изложени на рискове с нови лекарства.

38

зъл

преди 12 години

Браво, браво. Работлив човека. Ама само не мога да разбера хем работния им ден е намален на 6 часа, защото работата е много отговорна и тежка, хем тоя кокоряк и бачка ли бачка извън работно време - явно 15 пъти повече избачка. Няма да е лошо да го оставят изобщо не само извънработно време ами и извън болницата

37

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми сънародници , с постните пици е така . Пицата се готви с мръвки и по пътя до клиента минава през много ръце и до клиента стига една постна опаковка която мирише на пица.

36

Дражко

преди 12 години

За мен,лекарската професия беше най-святата,най-хуманната!В момента я ненавиждам,защото в България останаха некадърници и мошеници в бели престилки,които се изживяват като автомонтьори!Само че работят и ровят не по двигатели,а в човешкото тяло!Клетвата която са дали отдавна са я забравили!всичко свързват с парите.За това-падне ли ми доктор-ще му го зачуквам отвсякъде!С кеф!

35

Анонимен

преди 12 години

Ми да, *** се лекува там, ама тиква, как се лекува? Трудно!Та 15 хилки , да направиш от тиква мозък - малко са!

34

anon

преди 12 години

браво. могъл- взел. по-добре за едно общество е шеф на болница със 16600/месец от колкото шофьор на автобус със 1500 лева... не?единствения начин тая *** наречена българия да се оправи е да има повече богати хора защото те са тези които дърпат едно общество нагоре. никога в историята никое общество не е прокопсало като е натиснало богатите. и вместо да мяукате плебейски- насочете си енергията да сте такива като него. щото от мяукането няма полза.

33

Анонимен

преди 12 години

Абе какво допълнително материално стимулиране, това си 15 пъти основното стимулираненезнам как си изкарва така 16 бона тоя нагляр

32

зам.-министър

преди 12 години

Бившият зам.-министър на финансите Кирил Ананиев не искал да взима бонуси, но получил сумата от 540 000 лв. Всичко е толкова гадно нагло на фона на тоталната мизерия и непрекъснато повишаване на всичко в мизерният живот на хората.

31

Математик

преди 12 години

Странно ! Щом взима 1000 лева заплата и 600 лева като декан (1600) за 8 часов работен ден, дори да работи нонстоп (1600 x 3 x 2 (за ненормирано раб.време)= 9 600 лева ! Как така се стига до аномалията 15 000 лева на месец ? Тоя требе наистина да е голям КРАДЕЦ !?!

30

Анонимен

преди 12 години

Що не хвърлите око на Военна болница, да ви се изправи косата..

29

666666

преди 12 години

У наше село има 1 директор на завод който взема около 12-13 000лв. заплата чисти на месец. За бонусите (на месец) се говори че са в няколко пъти повече. Системата е доста гнила и продънена - някои гладуват и мизерстват , други тънат в разкош и лукс.

28

нямам думи

преди 12 години

Този *** Любомир Спасов е такъв нагъл, алчен и безскрупулен тип, че нямам думи! При влизане за преглед там ти взимат личната карта и те карат да си платиш преди да си прегледан изобщо, а после някакви некомпетентни високомерни гарги набързо те поглеждат и изхвърлят от "ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА БОЛНИЦА"!

27

666

преди 12 години

Ами така ще лапат,нали затова е геноцитът със здравните осигуровки от безработните.ПЛАЩАЙТЕ ДА ИМА ЗА ДМС!