66

ДО 66

преди 12 години

АБЕ МАЙ ТИ СИ ОВЧАР. НЕ ТИ ИЗНАСЯ ИСТИНАТА. НЕКА ЗДРАВНИТЕ УСЛУГИ СА КАТО В ШВЕЙЦАРИЯ И ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ. В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ ХОРА ОТ АПЕНДИКС, ОТ СЛИВИЦИ, ОТ ПОСТАВЕНИ ГРЕШНИ ДИАГНОЗИ... АМПУТИРАТ ЗДРАВА РЪКА, РОДИЛКИ ПРИ РАЖДАНЕ...НАПРАВИ СИ ЧАСТЕН КАБИНЕТ И АКО СИ ДОБЪР ДОКТОР...КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА? ХОРАТА ПЛАЩАТ ЗА ЗДРАВЕ.

65

ФАШИСТ

преди 12 години

до лекарчето от 71 - какво можете аз знам , какво мога ти не знаеш . *** бягат от мен но при теб "присъстват" - зъб когато ме заболи си го вадя сам , смазан пръст си го режа с брадвата пак сам , не ми пука от болести и хленчене ! Вие му мислете , че сте мекотели ! ПРЯКОРА не съм си го избрал "фашина" е сноп пръчки силна за да препречи пътя на поройната кал като вас медиците !

64

Лекар

преди 12 години

Ето какво споделя един лекар от Съединените Американски Щати! youtube/watch?v=iUbfRzxNy20 За всички, които си мислят, че само в България умират хора в болниците, за всички които си мислят че само Българските лекари грешим, за всички озлобени заслепени ***!

63

До Фашист

преди 12 години

Правим много повече отколкото ти можеш някога да си представиш, просто защото си си избрал прякора Фашист. Много би ми било весело да те видя как отиваш при тези които плюеш, само за да ти закърпят пукнатат от *** кратуна!

62

до 66

преди 12 години

Нито в Щатите, нито в Швейцария умират толкова пациенти на операционната: от апендисит, от сливици, при раждане, ампутирана здрава ръка, изваден здрав зъб, поставени грешни диагнози, толкова много малки деца умират от настинка и грип...Днес отново има мъртво бебе само на 2м....За всички тези лекарски /човешки/ грешки няма "Доктор" наказан, с отнети права и осъден. Само претенции. Да не дава господ, човек да попада на доктор.То и здравеопазването в БГ, е както целия ни социално-икономически живот

61

ФАШИСТ

преди 12 години

до Лекар-като ми даваш сравнения с богатите страни , какво правите в България БЕ " къдърни" докторчета ?! И без това мрем като мухи , за какво сте ни докторчета !

60

ДО 66

преди 12 години

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ 30% ОТ ЗАПЛАТАТА СИ? ЗА ТАКЪВ КАТО ТЕБЕ ЛИ? НИКОЙ НА НИКОГО НЕ Е ДЛЪЖЕН В ТОЗИ ЖИВОТ. ВСЕКИ ДА СЕ СПРАВЯ САМ. ХОДЯ НА ЗАБОЛЕКАР И СИ ПЛАЩАМ 80-100 ЛВ. ПУЛПИТ, КОРОНКА 150 ЛВ. КАКВО МИ ПЛАЩА ЗДРАВНАТА КАСА? НАЛИ ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ, КОЛКОТО Е ПО ЗАКОН. ЗАЩО ПЛАЩАМ? ЕТО ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС.КЪДЕ ПОТЪВАТ МОИТЕ ПАРИ? ЗАЩО ПЛАЩАМ? ЕТО ЗАТОВА НАЙ-ДОБРЕ ДА НЕ РАБОТИ И ДА НЕ ПЛАЩА...

59

Анонимен

преди 12 години

Тъжно гледа, човека от снимката! Малко са тези пари и то за цял месец... Поне двойно заслужава! Тогава ще ви се усмихне, а може и да ви намигне...

58

Лекар

преди 12 години

Абе овчари, в Щатите лекари като този хирург взимат по милион на година, в Швейцария здравната осигуровка е около 30 % от заплатата, задължително! Вие какво си мислите, че с по 8% здравна осигуровка трябва да ви гледаме по болниците като президенти ли?

57

ДО 62

преди 12 години

БЯЛАТА МАФИЯ Е НАЙ-СТРАШНА! ТОЧНО ТАКА! САМО В БГ, ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖАВА ЧОВЕК ДА СЕ ОСИГУРЯВА ЗА ЗДРАВЕ, ЗА ПЕНСИЯ. ВСИЧКО В ЖИВОТА Е ПРАВО НАА ЛИЧЕН ИЗБОР! КАК ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕК, С КОГО ДА ЖИВЕЕ, КАКВО И КОЛКО ДА РАБОТИ, УЧИ, СПИ, ПОЧИВА, ЯДЕ...ЧОВЕК САМ ОПРЕДЕЛЯ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ, СТИГА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ...АКО ИМАМЕ ПРАВО НА ИЗБОР, ДА СЕ ОСИГУРЯВАМЕ, СЪС СИГУРНОСТ ДЪРЖАВАТА ЗА МЕСЕЦ-ДВА ЩЕ ФАЛИРА...АБЕ НАПРАВО БАНКРУТ.ТОГАВА ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПЪЛНИ КАЦА БЕЗ ДЪНО.

56

Анонимен

преди 12 години

Да живее ДемоКРАДЦИЯТА !!!!!!

55

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

Тоя нема ни срам, ни очи. То бива, бива, ама...тоя /сигурно има и др.,като него/ съвсем се е забравил.Има много други добри професионалисти, всеки в своята област...те колко могат да заработят, а този две гуши е направил.В крайна сметка това са парите на данъкоплатеца!Всеки месец "държавата" ни дере с 8% здравни осигуровки.Работил, неработил...всички дължим по 20лв минимум всеки месец.Човек може да няма пари за хляб, обаче пари за здравни осигуровки трябва да има.БЕЗОБРАЗИЕ!!! Това е БГ!Срамота!

54

Анонимен

преди 12 години

Три милиарда лева на година отиват за здраве. Разделено на близо 7 милиона българи, прави по 500 лева на човек на година. Вместо да наливат тези пари в здравната мафия, по-добре тези пари да ни ги превеждат по сметка. Четири членно семейство ще получава 2 бона на година. За 20 години по 2 бона, това са 40 хиляди за всяко българско семейство. Който иска да се лекува си прави здравна застраховка и се лекува когато се разболее. А сега ни доят яко и парите вместо при нас отиват в мафията

53

Анонимен

преди 12 години

Храним доктори с нашите данъци и им даваме по 15 бона бонус на месец върху заплатката от хиляда лева. Супер! Само ГЕРБ!

52

ппанцхо

преди 12 години

На тая гладна държава....не е прав...Може да е оперирал коронариите на някой гъзар(по каса разбира се),но с тези кинти ,чудеса щяха да станат на предния фронт на здравеопазването.не е скандално,че взема 15000 лева,а това ,че не ги взема от богатите сипациентите ,а от данъколпатците си.Ако беше свободен пазар-вземи милион,но не бъркай в парите на бедните,за далекуваш с тях богатите...Само в България,дами и господа....само в България///Пу...какванин: (

51

ФАШИСТ

преди 12 години

а сега кажете , че бялата мафия не е бялата смърт. гадна прослойка са това докторчетата !НЕ съм ги ползвал и няма да се ползвам от тази мазна *** !

50

просто човек

преди 12 години

нагъл ,по нагъл , най-нагъл

49

аз

преди 12 години

Е сега кво стана? Тия дет бачкат и генерират някакъв доход ги вкараха умишлено в криза, че едва връзват двата края. За разни държавни хрантутници - милиционери, чиновници, доктори и т.н. криза очевидно няма. Верно и техните заплати са замразени, ама кво им пука като те си докарват в пъти повече от ДОПЪЛНИТЕЛНО СТИМУЛИРАНЕ. Айде сега ходете да си плащате чинно данъци и осигуровки, че да има да се стимулират.

48

Анонимен

преди 12 години

Този си е увеличил заплатата сам по европейските стандарти...После малки им били заплатите на лекарите, да ги ожали човек.... Явно обаче някои са се справили с ниските си заплати.

47

Анонимен

преди 12 години

Хора, разбрахте ли защо има такава бедност и защо са жалки доходите ви? Управляващите 22 г. лапат милиони,грабят като за световно. България никога няма да се оправи. И през турско не е било такова грабителство.Образователната система е нарочно така неефективна.Целта е българинът да бъде все по-неук,социално беззащитен,неспособен да реагира и да се бори за правата си.