86

House

преди 12 години

Най-накрая данъкоплатеца да види къде му отиват парите. 2 млрд. лева за здраве, 5% от БВП, няма такова ведомство което да разполага с толкова пари. И тъй като здраве-Опазването (да се пазим от здраве) е опасно най-добрия вариант в този случай е да се гръмнем ритуално.

85

бау

преди 12 години

Спасов е безкруполен.То бива тъпо обяснение за неправомерно взетите 15000лв. месечно но все пак хората ще му се смеят.Работи 8 ч. за 1000лв извън тези часове се занимава като декан за 600лв.Питам тези 15000лв с какви часове от денонощието ги заработва.

84

Анонимен

преди 12 години

щом 1000 лв. му е заплатата а 15 000 хил. му е извънредния труд, предполагам, че едно денонощие е 120 часа ?

83

до80

преди 12 години

Не оправдавай лекарите.Тук става въпрос за тяхната некомпетентност.която води до осакатяване или смърт.Много от тях се хващат за неща които не разбират за да получат повече пари. тоест алчността им е голяма.

82

живеем

преди 12 години

във феодаизъм разберете-това не е пазарна икономика и капитализъм а за да сменим строя какво трябва -отговорете си сами

81

Лекари ?

преди 12 години

Лекари нееее не това са бизнесмени с огромни заплати... болните кучета ги яли. С тези пари човекоподобното от снимката всяка година може да си купува по едно Ферари или два апартамента което не би било лошо ако работеше в частна клиника и лекуваше мутрите. Но тези пари са взети от всички нас включително и хората с минимални заплати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Крадци!

80

БГ Пиявици

преди 12 години

"Бюджетът на болница "Лозенец" е около 31 млн. лева за миналата година. Средствата са дошли от държавния бюджет, здравната каса, клинични пътеки и приходи от дейността на болницата." Тоест ние всички заедно плащаме на този наглец 15 000 месечно да са ни честити пиявиците в България!

79

Анонимен

преди 12 години

Откакто спрях да ходя при лекарите-търговци станах по-здрав! Днешнатта медицина в съчетание с фармацията в 90% убива човека! А повечето лекари са регистринани по Търговския закон, значи търгуват със здравето ни...

78

До 25

преди 12 години

За съжаление не е нито бог, нито мъж, а някакво ***

77

Анонимен

преди 12 години

Заглавието, заглавиетоооооооооооо!!! Къртите с пристотия и неграмотност, редактори! Поне дайте права на *** да променя заглавия, а не само да трие коментари :))) Хахаха

76

SP

преди 12 години

Значи, чиновниците и шефовете с огромни доходи за сметка на лошото здравеопазване, скъпите лекарства и ниските заплати в сферата. Шефовете тънат в лукс като наркобарони докато техните подчинени са подложени на финансов тормоз в продължение на десетилетия...

75

Лекар до 86

преди 12 години

Е за този тип "грешки" нищо не сме обсъждали до момента. Без коментар.

74

До лекар

преди 12 години

Бе то "целесъобразните" лекарските грешки /за недоплащане/ май станаха доста в БГ-то, особено напоследък, но не там е въпроса в случая.Въпросът всъщност е: Защо хамстерът от снимката горе *** всяка новопостъпила сестра в болница "ЛоЦенец" /както са го написали тук/, без оглед дали е омъжена или не.А на отказалите това висшестоящо "съприкосновение" им се посочва вратата по бързата процедура??Или ще речеш, че и това е "лекарска грешка" по хамерикански образец??

73

Лекар

преди 12 години

Brian Goldman: Doctors make mistakes. Can we talk about that? youtube/watch?v=iUbfRzxNy20

72

сдг

преди 12 години

Хайде сега всички да скачат,Шефката на НЗОК я разкатаха за 12 хиляди за една година,а човека си вземал по 15 хилки на месец.Това прави по 180 хиляди,ашколсун на тази ЗДРАВНА СИСТЕМА КАК ПЛАЩА НА ЛЕКАРИТЕ ЗА ТРУДА ИМ,А ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА НЯМАМЕ.

71

Лекар

преди 12 години

Лекарски грешки има, но да плюете по всички ни това не е нормално! За това и пуснах линк към изповедта на американски колега, белким рабзерете,че лекарски грешки се допускат навсякъде и, че лекарските грешки са кто всички останали грешки, само дето понякога имат по тежки последствия, но това не прави грешащия по лош!

70

Лекар

преди 12 години

Абе Фашист ти се изкара голям мъжкар бе, пръст с брадва си режел, обзалагам се че и ноктите си режеш трудно даже :)

69

tosh

преди 12 години

тези хора напълно си заслужават парите. Подкрепям ги.

68

ДО ЛЕКАР

преди 12 години

О ДОКТОРЕ, НЕ ТАКА. ДА АМПУТИРАШ ЗДРАВА РЪКА, ДА УМИРАТ ХОРА ОТ АПЕНДИКС И ОТ СЛИВИЦИ, ДА УМИРАТ РОДИЛКИ В 2012 Г Е НАПРАВО ПРЕСТЪПЛАНИЕ. И НЯМА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА, А НЕ ТАКА...ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО... АБЕ КАТО ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ

67

Лекар

преди 12 години

Първото което искам да ви кажа е, че достатъчно много уважавам пациентите си, второто е, че обучението го е платило семейството ми, и третото е че не съм длъжен да лекувам неблгодарни *** като вас и като пациент ако някои от вас си позволи да ми ка=же "лекарче" бих му показал вратата веднага!