63

адонис

преди 12 години

За това в Гърция те псуват на вулгарин......Ей, *** и *** като вулгарос!!!

62

Анонимен

преди 12 години

До 86.....Горките вулгари, наебани, заебани, прееебани, борбадирани.....но с красиви *** и отвратителни *** и 15% турска партия в парламента.......ДА ВИ *** *** ПРОСТИ ***!!!

61

муспи

преди 12 години

Млад, прети гръг търси каква да е работа в БГ. Има огромен опит в търговията, владее освен гръцки иврит и арабски, но е готов да работи и по прибирането на реколтата. Готов е ако българскита социална система го удовлетвори, да си докара и семейството.

60

Анонимен

преди 12 години

не знам от кои българи си, ама спри да го копираш този текст където и когато свариш...Като не те устройва- Централна автогара гр София

59

Анонимен

преди 12 години

Да си призная, няма по-красива *** нация от българската!

58

нормално е!

преди 12 години

Ние българите до 10-ти век сме лаели като кучета и мяукали като котките, без писменост......диви, варвари, a най-лошотото е че и сега сме на това ниво.....простотия, ***, *** и чалга навсякъде!

57

Анонимен

преди 12 години

Жалки славяни, 1.000.000 българи са емигрирали а се говори само за *** и ***.....***, ***!!!

56

Егоистов

преди 12 години

Това на снимката да не го продават ? Много бьрзо ще си направя ограда от масивни и евтино купени атински дялани камьни...Аиде ,че ви чакам на кьра мотиките са наточени сонди,монди всичко е льснато и трепетно ви очаквам. Ще скивате и Аристотел и Мефистофел ,като ,оня нашия овчар ,как му бяха сготвили братята ,на чироз го бяха направили човека ,па после сьседи ни били ,аиде моляви се ,всеки играе за себе си....

55

до 74от Егоистов

преди 12 години

Мед ми капна на сьрцето ,като ти прочетох постчето -- дано да е така !

54

До 70

преди 12 години

Те го бяха казали някакви анализатори ,че просто е необходимо време за парична преориентация ---паричните потоци са се движили по един начин ,а сега нещата са се променили ,отделно частните кредитори се нуждаят от време да прегльтнат и да намалят загубите си...просто има технологично забавяне докато бьдат обявени за парична пустиня, може и 5-години да минат но цунамито ще ги удари ,ние ги искаме сега и веднага по-бедни от нас ,,,но не става така ,иска се време да бьде обран бостана .

53

Егоистов

преди 12 години

Изчезналите грьцки милиарди за разлика от бьлгарското разграбване е ,че поне част от милиардите е дадена за по висок жизнен стандарт на самите гьрци ,за това смятам ,че за нас бьлгарите е по добре те да фалират ! Да знам ,че има много опериращи тук гр.банки, но смятам, че бая грьцки милиардчета ще доидат в Бг защото тук все още за тях е ефтниика за тях ,а и е близо... Така че плюсовете от техния фалит за нас наи-вероятно биха били повече от минусите....затова изобщо не ги жаля и гледам само нас

52

Анонимен

преди 12 години

И изобщо не е опасно напускането на еврозоната от Гърция! То е необходимо, даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за европейската стабилизация. Проблемите на Гърция са от 40 г. и априори са НЕРЕШИМИ! Просто народът НЯМА ДА ПРИЕМЕ исканите рестрикции! Затова преговорите приличат на опит за заличаване на отговорности и прехвърляне на проблема на гърба на европейския данъкоплатец! И нищо страшно няма 2-3 банки ДА ФАЛИРАТ! Нали депозитите са защитени? Даже ще има ОГРОМЕН ОТРЕЗВЯВАЩ ЕФЕКТ!!!

51

А, стига завиждали..

преди 12 години

...на греко, бе....!!!!В ТАЯ ИГРА---КОЙ ,КАКТО СЕ УРЕДИ....!Докото българите жалеха по "СОЦ-***", на Бай Тошо.....греко си гушна парите от ЕС, и сега го удря на пазарлъци с цяла Европа!То , не е нужно да си с много акъл....МОЖЕ И ДА ТИ Е МАЛКО АКЪЛА ----АМА , НАВРЕМЕ ДА ТИ ИДВА!Това е големия проблем на БЪЛГАРИНА!ВКЛЮЧВА И ГРЕЕ---АМА КАТО ....АЛБАНСКИ РЕОТАН!

50

Распутин

преди 12 години

Положението на гърците е НЕСПАСЯЕМО. Неспасяемо заради самите гърци. Тези преговори и кандърми в момента са абсолютно безсмислени. Те могат да се водят едва СЛЕД КАТО гърците са въвели драхмата, преживяли са 2-3000% инфлация и обезценяване, редили са се на опашки за основни продукти, ХОРА СА УМИРАЛИ ОТ СТУД и ЧАК ТОГАВА ще са склонни на компромиси и намаляване на доходите. Дотогава ВСЯКО намаляване на доходи ще доведе до ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

49

Скиахтро

преди 12 години

"...там са си взели и 13-та и 14-та заплата...а ние какво взехме...!!!???"=====Вие не взехте, вие поехте Големия, мноооого дълбоко!

48

Анонимен

преди 12 години

Откога гърците станаха зле? Особено през последните 20 години. Защото свърши студената война, а Гърция беше витрината на капитализма! Всички наливаха пари там защото ние, гладните комунисти, трябваше да се дразниме! Сега е капитализъм навсякъде и благосъстоянието е икономическо понятие! Поставени при еднакви условия ще видиме дали те или ние ще се справиме по-добре!

47

грци-комунисти

преди 12 години

а бе ти си изключително *** червеногъз комуноид , как разбра че думите стома-уста и нефра-бъбреци са грцки , това в оня ПУЦ - АОНСУ ли го учихте бре грцки *** ?

46

Анонимен

преди 12 години

Ще поживеем, ще видим кой какво гледа и какво вижда. Засега виждам, че ще има около 50% опрощаване на дълга, а какво ще стане впоследствие, предстои и слепите да видят.

45

до 61

преди 12 години

ама как не те досрамя да наричаш баба Ангела еврейка ? И че няма да и върнат парите !?!? А за Бухенвалд чувал ли си ?

44

Анонимен

преди 12 години

Много филми гледаш! Заради някакви библейски екшъни сега никой не прави политика! Нещата се променят всеки ден!