23

тцЪ

преди 12 години

Хич не ги долюбвам гърците, но помислете... Ако и на нас ни бяха дали същите пари, дали и ние нямаше да направим същото? Дори и по-зле - ония поне с тези пари са си оправили пътищата, имат стабилно земеделие там където става нещо, нямат проблеми с безстопанствени язовири... При нас просто щяха да се преразпределят в сметките на разни другарчета и близки до управляващите мутри

22

грци комунисти

преди 12 години

И нтересно на какво толкова се радват грко-комунистите , тези 145 милиарда евро те дори няма да ги помиришат . От сметката на европейската банка и МВФ ще бъдат привеждани директно по сметките на банките кредиторки а после етиопските *** - грците ще връщат поколения наред главницата и непрекъснато натрупващите се лихви .

21

Гръкомразец

преди 12 години

130 тояги да ударят по ануса на всеки крадлив, мързелив и подъл грък! Да фалира тая измислена , глупава държава! Пак ние сме най-големите будали на света, като седим с минимална работна заплата от 120 евро, при 750 евро за миризливите гърци! Хайде, качайте се на танковете момчета и да ходим да си прибираме ношата Македония и Одринска Тракия! Половината от гръцките територии също са български и трябва да си ги върнем. Тесалоники е изцяло населен с българи и трябва всеки да говори на български!

20

Гръцка"Зделка и

преди 12 години

Вземаш 100000 - връщаш 0.10 лева...

19

cvv

преди 12 години

Не им завиждайте на нашите съседи,че какво ги чака само след това споразумение.Намеление на минималната заплата с 22%,на пенсии,съкращаване на над 15000 държавни служители(безработицата в момента е около 20%),приватизиране на половината държавни предприятия,пристанища,острови,намаляване на всички социални помощи спрямо минималната заплата и т.н.

18

Апис

преди 12 години

Мда...и на нас ни трябват едни 100 млрд тая година ама няма. :))) Еми приказката продължава и ще видим как ще свърши.

17

wiktor

преди 12 години

до 18Мисля, че вече гони 90%

16

BBB

преди 12 години

Ако през нашата икономика минат 130 милиарда ЕВРО, тука ще стане рай. Но уви, трябва да си нагъл до кокал нагъл...

15

Леонид

преди 12 години

Бърже, бърже че гръците къртат вратата!

14

Бутев

преди 12 години

Споко братя *** вас чужди самолети ви ръсят с отрова а уж ви пазят . Ваще политици уж ви пазят интереса а за жълти стотинки са готови всичките на куп за органи да продадът и земята на евреи да дарят . ЗА ВАШИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ ИМА САМО ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ И ТО Е ВАСАЛИ . Я някои да каже кой български държавник депутат или министър в последните 22 г е свършил за пет пари работа за благото на народа ? ЩЕ ВИ МАЧКАТ , БИЯТ И УБИВАТ ДОКАТО СИ ТРАЕТЕ бе АБДАЛИ УУУУУУУУУУУУУУУУ

13

АнтиКаруцар

преди 12 години

Не знам дали не са по-добре гърците от нас. За последните няколко месеца от репортажите за положението при тях съм запомнил две неща - как са си изтеглили спестяванията от банките на стойност 5 млрд. евро (?!?) и как една българка, която продава кестени на площада в Солун изкарва на ден 100-150 евро (?!??!?).

12

teodor

преди 12 години

заплати като българските

11

Анонимен

преди 12 години

e to se znaeshe 4e shte ima sdelka nqma kak shte si zapazqt 13- 14 zaplata a nie da mu mislim .pti nas e garantirano ot GERB 4e jivota e po dobar ot na garcite v BG .a

10

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаахахаххахаха, най-големите тарикати на Земята!Има една приказка :"Евреинът е плакал, когато гръка се е родил"!

9

до 14

преди 12 години

какви политици бе ? Че Папандреу опита маймунджилъка с референдума и като му скръцнаха със заби и подаде оставка ?! Че тези реваха , ама се съгласиха на това което иска Запада. Не гледай тук,в чуждоземските сайтове новината дойде още преди два часа, а ти сега виж какво е български глад на гръцка земя

8

11

преди 12 години

"Мързеливци, демагози, извратени социалисти, фалшификатори на бюджетни данни, надути шовинисти, лежеци, укриватели на данъци, лукави византийци, какво ли не още може да се каже за гърците!!??!!??"Тарикати, патриоти, бонвивани, по-умни от нас / по-добре живеещи от нас сега и в бъдеще.

7

Анонимен

преди 12 години

цялата работа е на борсата - докато опъваха нервите на света, някои гръцки лица са се напазарували евтино. Сега ОВЦЕТЕ ще надуят пак борсите и тези лица ще продадат СКЪПО. Компрендо? А вие лапайте мухи и вдигайте наздравици колко е готино всичко, като в сапунен сериал. А иначе *** е същия. Гърците това дето са изяли вече могат да го върнат само в една определена форма :)

6

До 3

преди 12 години

А ти откъде си мислиш че идват парите в тия спасителни еврофондове? Тук не говорим за 150-200 лева борч!

5

bvb

преди 12 години

Защо ли нямам никаква вяра че Гърците ще направят каквито и да било икономии или по ското те ще бъдат само на хартия и че това ще бъдат поредните милиарди хвърлени в бездънната яма наречена Гърция.

4

Бачо

преди 12 години

споразумение!!!!махнали 14 заплата....остава само 13....