103

dedenze

преди 12 години

Евалла на византийците !dedenze.blog.bg/politika/2012/02/16/orevahme-gyrciia-a-zashto.902987

102

Анонимен

преди 12 години

taka bednite shte plashtat na bogatite 50 god garcite jiviaxa sega balgaria i dr.strani shte gi spasiavat i mizerstvat.nali za tva ni priexa za kvo drygo. v es i nato sega plashtaite tam vi nabytaxa izmenicite predatelite na balgaria ,q vijte xygo chaves kitai kyba kapitalizma vodi do edno mizeria i eksploatacia na narodite .

101

студент?

преди 12 години

За човека с въпрос какво получихме от ЕС - Аз уча магистър в страна членка на ЕС за 400? на семестър. За справка колегите от русия плащат около 10 000? (десет хиляди евро) на семестър.Ето това получих аз.пс1. Ако чакаш да ти почукат на вратата с пликче с 3000? (примерно ) ще трябва да те разочаровам. пс2. Не чакай друг да те оправя или помогне. Помогни си сам , намери начин да се възползваш от членството ни в съюза на богатите ;)

100

donika

преди 12 години

smenete malko novinite! ot 9,02 do 18.02 ni6to li ne se slu4va v toq EC.

99

НФБ

преди 12 години

Гърците са народ достоен за уважение! ние българите сме рая покорна!гордеем се че живеем като скотове и че сме нямали дългове!Егати промитите мозъци на роби!защо невземат оръжието на мутрите в България?знае се кои са галеви маргини ...защо полицията не им отнеме разрешителното за оръжие на тях и техните бодигардове?закото служат за мачкане на стадото Уфси!това е частната армия срещу народа!

98

114,115

преди 12 години

Ти откри топлата вода за стандарта :ДГърците има ли гордост??? ти луд ли си ...след *** тия са голяма *** В гърция ще го д***т само държавните служители и пенсионерите...половин Европа е гръцка най-колемите банки и фирми....

97

М-р Х

преди 12 години

Цените в ЕВропа са на пратика същиге - ако един фотоапарат у нас стурва 200 лв., то Германия струва 200 ЕВро (тяхната разменна едница) плюс минус малко. моята заплата обаче е 200 евро, (400 лв) ан Герменца -5000 (2500 лв) и то ако е длонокачество Германец.Тогава как може да ни сравняват с каквито и да било европейски държави. Как може ни говорят за АКТА, ТОЛ системи, винетки, и какво още не. Нека вдинаг заплатите 3 пъти и с удоволствие ще купувам само лицензирани филми.

96

М-р Х

преди 12 години

не съм съгласен - гърци никога няма да дойдат в България да работят - и след хиляда години дор основната заплата за стане 40 евро, те имат ГОРДОСТ. Нещо което ние нямаме. Затова претстират. НАс ежедневно полтици, които не сме избирали ни тъпчат но никой не протестира, 3000 души се събират във фейсбук - 30 на плошад - Слевйков - Срамота Ей сега пак ще увеличават данъците - а зпалтите няма да увеличават. АСта искаха да налагат - и щяха да наложат без малко - но заплатите не са европейски.

95

Анонимен

преди 12 години

Извънредно: Гражданска война в Гърция!

94

грък в истерия

преди 12 години

Каквото и да се говори на''ВЕЛЛИКОТО ЕЛЛИН'' !Все пак трябва да се знае, че самоназоваващите се сега елини са обикновени ***, дошли по времето на Османската империя от Египет и др. близкоисточни държави, което е видно от паразитния им начин на живот, мислене и манталитет!

93

Анонимен

преди 12 години

""""Голяма глупост, че заради историята, древната медицина и математика някой ще им помогне! Ако това беше критерий за финансови помощи, то Египет трябваше да прибира пари от целия свят! """Точно точно това ми се въртеше в главата. Да сравняваш древните елини с днешните гърци е все едно да сравняваш днешната необразована *** със строителите на пирамидите или постиженията на инките...

92

Българин

преди 12 години

имам една молба към хората пишещи коментари тук,първо пишете на кирилица ,и второ -стига с тия чуждици,всички сте големи патриоти,а нито имате правопис,нито елементарно познаване на българската история.

91

HAHO do 104

преди 12 години

Emi togava shto beshe taz borba za demokrazia,kvo ni beshe pri bai tosho?Nisak standart ama palna torba ,pomnya s 2 shisheta vodka 3 shvedki na bungalata do hotel OLIMP govorya za predi 20-22 godini.

90

Анонимен

преди 12 години

Карадзаферис!!Лидерът на ЛАОС!

89

Анонимен

преди 12 години

Има два три пубера представящи се за гърци и чак се кефя на простотията им!

88

PlamBok

преди 12 години

Аз съм дал една прогноза още преди година и нещо...На старини мисля да ме гледа гръцка баба. Ще й плащам от пенсията.:) *** са. Живеят на кредит и по начин, по който не могат да си позволят.Верно, по-бедни сме като цяло от тях, но това в момента е така.По-добре скромно, отколкото с чужди пари да си го караш.Гърците ще си изпият горчивата чаша до дъно.А ние ще се радваме на гъркини-прислужнички.

87

до А бе не знам

преди 12 години

Малко ти е неуместно сравнението за заплатите защото между цените у нас и цените в гърция има огромна разлика в много пъти. 1кг сирене или кашкавал там ти е минимум 10Е , 1 хляб 400г - 0,7 - 0,8Е , 1 билет за градски транспорт 1Е , ако ти влезе майстор в къщата дори и за дребно нещо - от 50 до 100Е.Ако разбираш въпроса е в покупателната способност а не в количеството на приходите.Във финландия вземат по 5000Е но 1 хляб е 8Е , бутилка водка 200Е.

86

А бе не знам

преди 12 години

Голямото орязване на гърците, минималната заплата ще падне с 20%. Колко по 20% трябва да орежат че да стане като нашите средни заплати?

85

Анонимен

преди 12 години

и да искаме, няма как да се бъркаме в делата на великите елини, защото те са изчезнали преди хилядолетия, а с тях имате толкова общо, колкото Земята с Алфа 237. Вие сте гърци, едни казват, че произлиза от диалектен изговор на "крадци", други - че е свързано с "гърчави". Все едно от къде иде, защото внуците ни няма да се чудят какво е означавало наименованието на някакъв изчезнал народ, който се е появил от нищото и е отишъл в нищото.

84

узакис сиртакис

преди 12 години

Ние Великите Елини от Еллада сме бати кавалите ***. Прайм са на гъзари, ама вече ще трябва да правим свиртакис на саркозакис и на меркелезакис. Може и в гъзакис да ни го туракис. Ние Елините ще станем *** на Европа...обаче на нас така ни харесва. Обичаме сиртакис на нас в гъзакис.