11

Някъв от България

преди 12 години

Дано Пуйката стане персийска провинция за 5000 години.Ако се чудите какво е "пуйката" Това означава Турция на английски:)

10

Анонимен

преди 12 години

Турците са лакеи на евреите готвят се да нападат великите перси с това

9

Tina

преди 12 години

Това не е добре. Готвят се за агресия. От страна на НАТО!Твърде близо са обаче до Русия. Ще разсърдят Големия Мечок.

8

Анонимен

преди 12 години

VIVAAAAAA PERSIAAAAAAAA !!

7

сектор Кабул

преди 12 години

Радарът се намира на 700 км от границата с Иран и на 600 км от територията на Израел. Правилният въпрос е срещу кого е насочен радарът?ПС. Турците разполагат с възможно най-далновидният и умен премиер за последните 50-60 години от своята история. Едва ли е случайно това, че негово превъзходителство президентът на Иран посети официално Турция по време на мандата на г-н Ердоган, докато еврейско присъствие на високо ниво не беше предвидено, нито пък ще се състои в близките 50 години.

6

Анонимен

преди 12 години

По-голямата част от турското население са против разполагането на този радар на територията на Турция, както и срещу наличните военни бази на НАТО и САЩ. Но какво да се прави - и в Турция върлува демо(но)крацията! И както знаем от житейски опит, демо(но)крацията е единствената система на държавно управление, където управляващото малцинство може да води политика, противно на желанието на мнозинството и да претендира, че това е желанието на мнозинството! Политиката е порнографията на логиката!

5

Кой ни продава

преди 12 години

В края на декември Руснаците ясно заявиха, че са създали средство за унищожение на ПРО в състав от 4 ракети. Всички мразещи Русите се оказват *** на турците. Например, техния кумир Иван Костов - готов да продаде България за 30 сребърника. Лебедовата песен на русофобите бе заявката България да се обяви, като държава извършила геноцид над собствените си турци. С това те показаха, че са готови да поднесат Родината ни на тепсия на Турция. Всички десни станахте предатели - целувайте турския ***

4

Анонимен

преди 12 години

Тоя радар при война е изчезнал за 5 минути.

3

за 1

преди 12 години

И кво ще намажат турците? Ще намажат дупе с вазелин.

2

Иван

преди 12 години

Не ща да намажа иранска ракета! В Турция, за разлика от нас, с малки изключения (Мендерес, ама те си го обесиха!) да управлявали мъдри хора - Ататюрк, Иньоню, ако щеш и Демирел, и Йозал). Не се включиха във ВСВ, защото знаят колко боли от руски ритник. Не пуснаха на американците Инджирлик през всички последни конфликти. Кръсти се, плюй си в пазвата, пикай на син камък да не стане нещо в Близкия Изток, че нашите събуйгащи ще ни докарат голя-я-я *** беля!

1

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО...

преди 12 години

...НА *** И РУСНАЦИТЕ!...и без петел , ще съмне!ДРУГИТЕ ,ПАК ЩЕ НАМАЖАТ....*** ,КАКТО ВИНАГИ ,ЩЕ ПОДСМЪРЧА И ЗЛОБЕЕ....БОС И ГЛАДЕН!