51

славянин

преди 12 години

За този радар е достатъчен един залп на една установка ''Искандер'' и ..........................,радарът го няма! Както се казва - асиметричен отговор, с ракети за няколко стотин хиляди изчистваш установка за няколко стотин милиона! А без радар всичката им ПРО e сляпа! Тези радари, самолетоносачни групировки са много габаритни цели и по тази причина - много уязвими!

50

Гиви Орджоникидзе

преди 12 години

Ех тази война с грузия ви е залепена за устата като първомайски лозунг Та това даже не беше война имаше 1 2 сражения при които командира на 58-*** армия даже беше ранен или убит не съм сигурен колона от около 40 бронирани машини на 58-*** армия попада под обстрел на грузинската артилерия при Джава След това цялата грузинска армия се изтегли и окопа около Тбилиси Голямо геройство да воюваш срещу 20 хилядна армия която се изтегли изкарвате го едва ли не руснаците още веднъж спечелили отечествената войнаТа това даже е огромно унижение да ранят командира на 58-*** армия при положение че русия е велика сила а грузия е малка и млада държава При равностоен противник само ядреното оръжие спасява русия За може да няма никой жив да им гледа посраните ***!

49

До ген.Шварцкопф

преди 12 години

Шварцкоп(Ф) ли си, Dummkopf ли си, не знам, ама аз не искам война.Дали ще ме утрепят с ЯО или с кривак, все ми едно.Твоите Щати си ги бодни на шапката!Че са силни, силни са - печатат зелени хартийки, купуват мозъци от цял свят и какво? Бързо бягаха от славяните през август 2008-*** в щата Източна Джорджия (Грузия, демек).Зае... Хъмвита с техника и документи, само да спасят задниците си.Освен техника (леле-е, колко уязвима от хакери и смущения!),трябва мотивировка.И забрави думата "конвенционално"

48

Кольо

преди 12 години

На снимката - старт на американска междуконтинентална балистична ракета LGM-30 Minuteman-3

47

Анонимен

преди 12 години

Значи първо ще гръмнат радара в Турция ако почне война.Че тя една ракета лети с 10000 километра в час.Ранно предупредени късно предупредени ако е с ядрена бойна глава няма особен смисъл да се бяга.Просто ще умреш уморен хах..

46

Анонимен

преди 12 години

"Данните от радара в Турция ще бъдат получавани както в командните центрове в САЩ, така и на американските кораби, оборудвани с противоракети, включително и тези, които патрулират в Средиземно море."Това си е чист шпионаж, на всичкото отгоре Европейските държави плащат милиони за да бъдат шпионирани от САЩ.

45

Анонимен

преди 12 години

Русия вовеки ,смърт на паразита Сащ !

44

Киевски Рус до 48

преди 12 години

Хмм...каква възхита от войната, все едно е лектронна игра..защо си мисля, че не си помирисвал барут никога?

43

Киевски Рус

преди 12 години

Хъъъмм.....мисля, че няколко милиона изчезнали иракчани+лагери на смъртта + оскверняване на трупове не са многохуманен начин. Въоръжава се този, който иска да води войни, Русия няма намерение да напада никого, ето защо й трябва само ядрената триада.

42

Шварцкоп

преди 12 години

Ето че вие русофилите патриоти сами стигнахте до разликата между САЩ и русия. САЩ могат да постигнат успех срещу СИЛЕН противник без да използват ЯО! А на русия и е от жизнена необходимост ядреното и оръжие! Ама то с ЯО всеки може стига да го притежава. Въпроса е да постигнеш успех по конвенционален път с нанасяне на точни удари само по военни обекти при минимални загуби и постигането на убедително крошение на противника! Ето това прави САЩ единствената реална супер сила в света към момента!

41

Киевски рус до 45

преди 12 години

Благодаря браткоза разбирането, лека вечер.

40

Киевски Рус до 44

преди 12 години

Остави ги братко мой, те война не са виждали освен по ТВ или пред монитара на компютъра. Реално с плана "Анаконда" /притискане на Русия/ НАТО харчи пари, които могат да спасят много човешки животи, да излекуват много болни деца. Анаконда е една бездънна пропаст, която може да свърши само по един начин-ядрена война.

39

Яо

преди 12 години

Нормално е за Русия да разчита на ядрения си арсенал и да не си губи времето за глупости с конвенционални оръжия - всеки, който реши, че може да посяга на Русия, би трябвало да е наясно и да си е сметнал последствията. С конвенционални оръжия се въоръжават тези, дето постоянно воюват с по-слаби противници с цел завоюване на територия и ресурси, които не бива да бъдат опостушени от ЯО. Русия няма такива планове, за нея войната винаги е Свещена, Отечествена и винаги се води до победа или смърт.

38

до 41

преди 12 години

А кой се забавлява да притиска една ядрена държава в ъгъла и защо? На кого Русия е подпряла с оръжия на границата с агресивни намерения? Кого заплашва?Има една държава, която ще изчезне за 10 години от картата, ако не води поне 2 войни едновременно, и това е САЩ! Те рано или късно ще посегнат на Русия и тогава заедно с тях ще си го получим всички, дето обичаме американското знаме повече от нашето и предпочитаме английски думи пред български, за да се направим на учени.

37

Киевски Рус до 41

преди 12 години

Не зная в Русия дали ще има забрана за ядрените оръжия, но определено ако натискът на НАТО се увеличава може да натъпи забрана на коневционалните оръжия:))) Всяка ракета с ядрена глава, като се почне от системите СМЕРЧ та чак до балистичните и крилати ракети. Всичко с ядрени бойни блокове.:))

36

Киевски Рус

преди 12 години

Това е математически невъзможно, 30 държави срещу една. Естествено, че ще се използва ЯО, реално аз също съм против масовото навлизане на нови системи, с изключение нанаПВО системите С-400 и С-500. И една ядрена триада, нека парите за армията да седадат на бедните и нуждаещите се. Който иска да си прави войнички, проблемът си е негов, но ответен ядрен удар ще има.

35

до 39

преди 12 години

Да така е военната доктрина на русия е подчинена на употребата на ядрено оръжие при война с НАТО Просто самото руско военно ръководство осъзнава и признава че в конвенционален конфликт не могат да се противопоставят пропорционално на САЩ и НАТО и се хващат за ядреното си оръжие като удавник за сламка Така е правото на по-слабия притиснат в ъгъла бивш колос!

34

Киевски Рус

преди 12 години

Русия за първи път в историята си навярно не отделя колосални суми за оръжие. Светът така е много по-добър, реално жизненият стандарт, който се достига и продължава да се повишава е нещо прекрасно, хората искат да ходят на екскурзии, почивки в чужбина, да живеят добре и да се обичат. Всичко това сега се постига, навярно за първи път в историята на Русия, а ядреното ържие е гарант за сигурността. Който иска нека воюва и напад:)

33

Киевски Рус

преди 12 години

Това е така, но Русия няма да воюва конвенционално с НАТО, дори и с Турция няма да воюва конвенционално, а да не говорим с цяло нато, това е залегнало и в стратегията за употреба на ЯО в Руската федерация.

32

RRR

преди 12 години

че русия е сила никой не може да отрече но при конвенционален конфликт с сащ,нямат шанс...просто технологично са много по назад НАТО и САЩ превъзхождат русия в брой жива сила техника(танкове самолети) технология Самолетите на САЩ и НАТО базирани в Европа са около 6500 без тези базирани в САЩ Канада Аляска Към момента руси разполага на всички направления с не повече от 3000 самолета Това се признава и от самите руски генерали!