31

до 36

преди 12 години

Само с усилено наблюдаване няма да унищожите Русия!

30

do 34

преди 12 години

Същото ще кажа и за руската система за ранно предупреждение Око моко зъркелл прогноз магданоз и не знам още ква си тъпотия лллТ.Е. Е.... И!!???

29

RRR

преди 12 години

*** тази вечер ще получи анални конвулсии..... Ама това не е нищо в сравнение с това което го очаква през Март русия може да падне и без ракети войни и други глупости...Всичко вече е решено!

28

до 28

преди 12 години

И както един приятел обича често да казва "Е, И"?

27

Нина до 29

преди 12 години

Многодесетилетна "демокрация" в БГ, комунистите си остават комунисти, нищо че са се кръстили сега "демократи"!:))) Аз все още съм учудена от липсата на бан тази вечер....:))))

26

до 28

преди 12 години

Това говори много лошо, защото.. Око е система от космически спътници от първо поколение, които засичат изстрелване на балистични и крилати ракети. Око осигурява пълно и денонощно наблюдение на всички военни обекти на САЩ, и частично наблюдение на военни обекти на други държави. СРПН-2 Прогноз служи като допълнение на системата Око, и освен ракети може да следи движението на самолети, вертолети, бойни кораби и подводници. В момента са постоянно активни само 2 спътника, а други 14 осигуряват частично наблюдение. Системата е в процес на разширяване. Окно е оптико-електронен комплекс за космическо наблюдение на територията на Таджикистан. Окно може да наблюдава космическото пространство най-малко 300 дни в годината, и може да следи обекти, отдалечени на разстояние до 40 000 км от Земята.

25

истина

преди 12 години

2 ден се опитвам да коментирам някой от новините на този сайт но *** ме блокирва ! това е така наречената демокрация и свобода , това е да си скот в собственната си държава без право на мнение и глас .

24

факт неоспорим

преди 12 години

Цензурата тук наистина е много голяма !

23

AEGIS

преди 12 години

С този радар вече се хвърля светлина върху последната част от русия (южна русия до Урал) над която до сега НАТО и САЩ нямаха поглед Този радар е с изключително голям обхват (5000км) Позволява засичане на изтрелвания на ракети и следене на всякакъв вид летателни апарати! Американски радари в Аляска, Калифорния, остров Гуам Япония, Алеутските острови плаващи радари в Тихия океан осветяват останалите части на русия! Това е истинската цел!

22

Нина до 23

преди 12 години

Ами не си чел достатъчно....а и цензурата е голяма, а и знанията ви за американските балистични ракети са малки... Сега очаквам регулярния си бан отново...:)))))))

21

Анонимен

преди 12 години

Тоя радар при война е изчезнал за 5 минути. ---------------Е как ще изчезне? Вие си мислите, че нищо не го пази ли? Просто така построяват радар за няколкостотин милиона и го оставят беззащитен? Сега ще подпалят Г3 на иранците, за да го тестват.

20

Анонимен

преди 12 години

Точно навреме, готов е да защитава Израел от ответния удар на Иран.

19

до Глаша

преди 12 години

Ами ти тогава от къде знаеш?

18

Глаша

преди 12 години

Тук много се говори за Я0дрения арсенал на Русия, но почти нищо никой не знае за тозипна САЩ. Реално хСАЩ са застрашени скоро да останат без междуконтинентални сили.

17

Анонимен

преди 12 години

Американците се опитват да уплашат руснаците с тея глупости ама няма да стане

16

славянин

преди 12 години

Още една крачка към третата световна!

15

Нина

преди 12 години

И реално как стоят нещата..специално в Русия има толкова излишаци от оръжия за масово унищожение, че то не е необходимо да излита никъде.

14

Анонимен

преди 12 години

Турците нямат ни една ядрена ракета ама щом са решили да воюват с Русия Китай и Иран тяхна си работа аз не бих вярвал на евреин всъщност каквото каже Нетянаху това става в турция Ердоган е кукла на конци на Сащ честито

13

OFICER

преди 12 години

TURCIQ PRITEJAVA OKOLO 60 QDRENI RAKETI KOITO VSA6TNOST BQHA NA NATO. NO VE4E KONTROLA VARHU TIQ RAKETI E NAPALNO V RACETE NA TURCIQ, TA DORI AMERIKANCITE SE OPITAHA DA SI GI VZEMAT NO TURCITE IM POKAZAHA SREDEN PRAST. ZATOVA TURCITE NE E...VAT NIKOGO.

12

Анонимен

преди 12 години

От това про ще остане само пепел като му пратят 10 000 ракети отгоре НАТО и турците дърпат дявола за опашката.