190

алоо,230,232,234

преди 12 години

..."денонощният магазин",...почини малко бре .....,спри и лепилото ?

189

Анонимен

преди 12 години

Йерархия на педерастите в БГ! Запазена марка!!! Който го преправи да яде триперливия член на Гоце с все топките!!! 1.Обикновени (прикрити) *** Юксел Кадриев и т.н.2.Началник на обикновените (прикрити) *** Иван Костов3.Необикновени *** Азис, Лазар ГрУев и т.н.4.Началник на необикновените *** Ал. Петров или българския вариант на Ал Капоне-мегапрестъпник, сега с ново амплоа-организатор на палежите на коли в София!!!5.Главен *** другаря Кутев 6.*** на педерастите Славчо Трифонов от БТВ-то7.Върховен *** или Педералисимус Станишко!!!!!!

188

Анонимен

преди 12 години

233Не! Информирахме се за двойнствената ти същност! Останалото вече е в частта на определени медицински работници:)))

187

Анонимен

преди 12 години

232,коментирам го с отвращение. и с повръщане. друго да искаш да се осведомиш?

186

Анонимен

преди 12 години

231Щом го коментираш, значи не те е гнус:)))))))))

185

Анонимен

преди 12 години

уф, пак ли серГей бе! тоя ме е гнус даже да го коментирам!

184

Анонимен

преди 12 години

Герберите гледам още са на валидол, че Станишев зае висок пост в Европа! Доообре:))) Борисов да става ...как беше.....футболист на годината ли или манекенка на годината!?:)))))

183

До 225

преди 12 години

Прав си, грешиш само за едно, електората не се интересува от истината, а иска да чува това което е добре за ушите му.

182

bg

преди 12 години

АТАКА най-брутално се унищожава от комуноидите на ГЕРБ и БСП по същата схема, с която е унищожавана опозицията след 9 септември. Не напразно начело е генерал Б. Б., възпитаник на БКП. Той обича да повтаря, че бил антикомунист, защото комунистите убили дядо му. А той за благодарност станал охранител на убиеца на дядо си!? По делата му ще го познаете! Сега като най-долен мародер използва политическите трупове, напуснали АТАКА, и чрез тях краде субсидията, която принадлежат на партията. Даже партии

181

Анонимен

преди 12 години

Станишев Европа избра и в ЕС прибра, а Боко в гъ.. на кучето за Шенген навря! Факт:)))

180

язе

преди 12 години

Хора не нападайте Станишев, той просто си върши работата - *** затова са го пратили в парламента да защитава интересите им, все пак и те са хора, въпреки че навремето имаше едно стихотворение вкоето се казваше "Не човек, а желязо..."

179

до 218

преди 12 години

До Кухоглавия комуноид 218!Браво на ГЕРБ и най-вече на Борисов, че избраха Станишко за председател на ПЕС!!!!!!Поради факта, че червените манипулатори вече напълниха памперсите от щастие, че другаря Станишко го сложиха председател на ПЕС, трябва да ви открехна малко за истината, поради която тоя твърдолинеен *** го избраха. Избирането му е едновременно жест и извинение за това, че България, която благодарение на отговорното проевропейско управление на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но въпреки това, поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания наложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя червен другар го сложиха председател на ПЕС не за заради някакви заслуги, а за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС да влезем в Шенген, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговото избиране е точно това един жест към страната ни за да успее да се пребори за влизането ни в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, че са го избрали, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационен принцип и те са преценили, че сега председателя на ПЕС трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген! За това когато казвам, че Кутевците са едни долни манипулатори, които извъртат нещата на 180 градуса, само и само да наложат манипулативното си мнение и заблудят хората, не лъжа! Ако управлението на Борисов не се ползваше с такова огромно доверие на Запад никога нямаше да изберат тоя комунист да стане председател на ПЕС, където членуват все утвърдени демократични държави. Като уж толкова е кадърен /според комунистите ото БСП/ защо по-рано не го избраха, когато беше мин. председател, но тогава по негово време, когато БСП управляваше, България се ползваше с ужасно лош имидж на престъпна страна, където мафиотски банди през ден извършваха показни разтрели в центровете на София и големите градове; извършваха се нагли магистрални грабежи и финансови далавери за милиони европейски пари от субсидии от ЕС. В България идваха само разследващи органи от Европейския съюз за да разследват поредната далавера за милиони, така че заслугата за това Станишко да бъде избран е изцяло на проевропейската политика на ГЕРБ, начело с Борисов, които само за две години успяха да променят тотално имиджа на страната ни и станахме наистина уважавана европейска страна! Това е истината, всичко друго е поредната Комунистическо-Гьобелсова манипулация! Другарите са майстори само в това да лъжат хората и да ги манипулират, за това и 20 години бяха на власт и успяваха да излъжат хората с измислената от тях нагласена демокрация, а в същото време елита на БСП и техните хора натрупаха несметни богатства за 10 поколения напред.

178

bobix

преди 12 години

В цяла Австрия има около 450 000 фирми. Повече от 103 000 или около една четвърт от тях са във Виена. 41 000 от тях имат по повече от един служител. 31 000 или 43 процента от виенските фирми имат по един служител. Община Виена особено много подкрепя и насърчава малки и средни фирми.А Дянкоф иска да направи първата държава в света единствено от едър бизнес. И вървящата с него 80-90% безрабтица :)

177

Дим Дуков

преди 12 години

Бойко! Обичам те:)))

176

Анонимен

преди 12 години

За първни път при това правителство разбрах, че човек на около 60 години, може да има трудов стаж от 120 години! Естествено, че е гербер - Андрей Иванов, съвременният Дънкан Маклауд:))

175

до 210

преди 12 години

а при предното правителство какво разбра, че може да си крадеш безнаказано? Май сега са ти взели държавната цицка от която си цоцал при доган и станишев

174

Анонимен

преди 12 години

Станишев шеф на ПЕС, а Боко шеф на кучкарника в България:))))

173

az

преди 12 години

214, излишно е да се коментира колко си елементарен. Естествено, че ще си бесепар.

172

Анонимен

преди 12 години

За БСП или добро или нищо както се казва САМО ГЕРБ така или иначе вече няма значение.

171

Анонимен

преди 12 години

При Станишев в ЕС ни взеха, дори както казват неподготвени, а сега подготвени, според Боко и Цоко, не ни взимат в Шенген:)))))Коментара е излишен:)))))