150

явертъ

преди 12 години

Питах Станишев но той мълчи , за това нека странджата обясни:"В периода до 2008 година, когато Централна и Източна Европа привличат осезаеми инвестиционни потоци главно към производствените отрасли, в България акцентът е поставен върху строителството и търговията с имоти. Жестокият срив в двата бранша и липсата на достатъчно капиталовложения, които да гарантират за по-дълъг период обороти, износ и работни места, прави излизането на България от кризата по-трудно. "

149

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на това правителство разбрах, че вместо да влезе в затвора, Андрей Иванов, шеф на СОС, той си подава оставката, защото не му зачели 120-я стаж, за поридобитите имоти :)))))))) Колко трогателно!

148

Анонимен

преди 12 години

ИМА ЛИ ТУКА ГЛАДНИ *** ? MRJD%$#3

147

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на това правителство разбрах, че ако си съдия, осъдил журналисти, че са разкрили КОРУПЦИЯ, то веднага ставаш заместник министър на правосъдието!

146

до 156 танкиста

преди 12 години

пич ами балансите може да са били по-добри, ама то не е щото бсп ои дпс са били много кадърни, а защото икономическата ситуация беше друга - банките даваха кредити на поразия, стриотелството изживяваше бум и сега се плащат лихвите на този псевдо икономически бум, ама това чугунена глава не може да го проумее, тя си зане едно - преди вземах 100 лева надник в строителството или пък 13-та пенсия, а сега няма такова нещо

145

до 178

преди 12 години

За какво мрънкаш ,като това е от 1944г.,...а къде спа ---65 години ?

144

ДО 175

преди 12 години

След като гледаш ---цирк ,има и билети ,които си плащаш ...!Ако не искаш такъв "цирк",...поне си занеси *** до ---урните за гласуване ,а не да ----лижеш сега РАНИ....нали?

143

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките *** като мухи.Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода.Финансист 1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад.Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове.Каква държава само!!!

142

Анонимен

преди 12 години

При това правителство за първи път узнах, че дюнера бил антитерористично средство:)) Благодаря ГЕРБ за образователната дисциплина "антитерор", но мисля, че сте неграмотни:))

141

СЛЕДВА..!

преди 12 години

"Да изчистим --Президентството за 1 ден ",...от *** ---20г.!

140

танкист

преди 12 години

станишев го признавам за едно, нарече боко и компания циркаджии, е те излязоха такива в действителност ама доста постни, бездарни и некадърни- лошото е , че ние плащаме билетчето на цирк герб щем нещем дори и да не искаме да гледаме, успокоителното е , че понякога искренно ме разсмиват тия палячовци.

139

до 168

преди 12 години

А чии "кадри" са ---полицаите ?Нали са жалки останки от 20 годишното управление ,..на "образованите ","културните "......"КРАДЦИ НА ПРЕХОДА "...!

138

Анонимен

преди 12 години

При това правителство за първи път видях протести срещу полицията! Гарантирано от ГЕРБ!

137

Анонимен

преди 12 години

Станишев! Маймунко! Нали ти прати този сняг, за да дискредитираш правителството бе гад, че не може да се справи:))) Сега защо се правиш на ощипан:))))

136

до 167

преди 12 години

А ти защо си откраднал ника на СТРАНДЖАТА бе ***.

135

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имам 1 въпрос към премиера антикомунист Борисов.......Кога е бил искрен ? 1990 год. когато отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите " За мен партията майка/ БКП/ която безрезервно обичам е по важна от моята служба" или когато преди няколко месеца каза " Те / БКП/ ми опорочиха детството,те ме караха насила да нося червена връзка"..... Кога бе искрен Борисов ? В един от случаите си излъгал нагло.......А това се нарича лицемерие,нагаждачество,сметкаджийство.......

134

до 162

преди 12 години

А кой е на власт ,.....в момента ?По ми е интересна ..."НАРОДНАТА ЛЮБОВ",КЪМ ....3-НАТА КОАЛИЦИЯ ?Къде отиде в НЕбитието 3-ната ,...крадливата ,самозабравила се .....?

133

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ престъпност няма, а само заглавия от рода:;"Мними полицаи обраха семейство в дома им"Сигурно мнимите са Боко, Цоко и Андрей Иванов:)))))

132

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

ДО 162 Иван..........Грешиш ,тези 1.690 000 гласа не са само за Герб ! Не забравяй че на 2-ия тур за кандидата на Герб гласуваха 70- те хиляди от РЗС, Костов и Капон призоваха да се гласува за Плевнелиев и т.н. И като махнеш тези гласове БСП имаше повече гласа от ГРОБ

131

do странджата неории

преди 12 години

странджа хубаво критикуваш герб, и сигурно има доста основания за критика, ама що ми се струва че на изборите каквото и да става винаги пускаш бюлетинка за бсп или сдс или пък може би дпс?