230

Анонимен

преди 12 години

аххххх ето гоооооо пак и днес той е на всеки километър---е за това не ходя на театър тука е театъра и какви артистиии леле

229

Анонимен

преди 12 години

ТАЗИ РУСКА РАЗВЕДКА ,ДОКОГА ЩЕ ГО ХРАНТУТИТЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ

228

Анонимен

преди 12 години

до 265 ... ТОЧНО ТВОЯ ДРУГАР КОСТОВ СЪСИПА ДРЕБНИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС ОЩЕ ПРЕЗ 1997 Г.

227

HM

преди 12 години

Айде към Украйна. И да покажеш "дъщеря си" на баба и!

226

Анонимен

преди 12 години

Къф е тоя КомНандир бе? Да не е Командир? И ако е Командир, на кво е Командир? Да не е на джебчийте?

225

Анонимен

преди 12 години

интересно ми е какво ни "оглозга" тройната коалиция или като папагали ще повтаряте лъжи, които няма как да станат истина. по- голямо крадене от бедните, по- нагло прахпсване на грешни народни пари за магистралите му- проклет да е !, апростият народ като слепец следва ненормалника и герб-а му към дъното. но, не нам товарищи. ким чен боко щедро да ви *** на главите и да му благодарите, но не нам...

224

BEH DA GI EBA

преди 12 години

STOM KRADCITE REVNAHA TAKA SILNO SRESTU BOIKO IAVNO ZA TIAH NIAMA PEDALA KOMUNIST I PA4ITE NA DOGAN REVAT ZA ISTARVANOTO KOSTOV I BOLEN ZA OBESTANOTO 4OVEK PO4VA DA SI MISLI 4E BOIKO RABOTI DOBRE BREH DA GI ***

223

rument

преди 12 години

Абе тоя няма ли кой да го гръмна най-после,писна ми да му гледам мазната руска физиономия.

222

Анонимен

преди 12 години

Костов се затъжил за отписаните фирми?КРОКОДИЛ ДА ПЛАЧЕ ЗА НАГЪЛТАНА АНТИЛОПА!КОКТОВ ,ти с ТВОЯТА ВЕЛИКА РРРРРРРРРРРРРЕФОРМА СЪСИПА СРЕДНАТА КЛАСА! ТИ МЕРЗАВЕЦО ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВАШ ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ НА БЛИЗКИ ФИРМИ И НАЛОЖИ ХВАТКИТЕ ЗА ТЪРГОВЕТЕ .ТИ РАЗДАДЕ ВСИЧКО НА ДРУГАРИТЕ ,НО И ДО ДНЕС НЕ РАЗБРАХ СРЕЩУ КАКВО-ПАРИ ,ДОСИЕ ИЛИ И ДВЕТЕ!НАРОДА ТРЪГНА ДА ПРАВИ ФИРМИ И ДА СИ МИСЛИ ,ЧЕ ИМА ШАНС ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ПАЗАРНА ИКОНОМИКА-получи фондации РМДта ,открадна и спестяванията с банкови далавери

221

!

преди 12 години

Боцко май е осъзнал кво го чака след макс 2 години.. и е включил на турбо крадене...Пак изтеглихме късата клечка!

220

Анонимен

преди 12 години

всичките тия комунистически лапачи са едни ***- като се започне със СерГей и се стигне до тоя дето вчера Гоцю награди с орден.Едни хиени и мързеланковци дето не са захващали никаква работа през живота си и са научени само да лапат и да лапат!

219

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден осъзнавам, че дори и с проклетата тройка имахме късмет! Сега тези гьотверени крадат ли крадат събраното от предните правителства! Представям си какво щеше да бъде ако Боко беше получил държава като Гърция, където БВП беше дължим на 140%:) Значи ненапразно лично Дянков, като представител на Световната банка тогава награди Орешарски за най-добър финансов министър:)) Лошото е, че тези крадат тройно повече от предишните!

218

Анонимен

преди 12 години

"S&P потвърди рейтинга на България като стабилен !"Дерзай Борисов:))) Стандард енд Пуърс" даде най-високата оценка на "Лемън брадърс", само един месец преди тази банка да фалира! Напред към фалита ГЕРБ! С вас сме към дъното!

217

Анонимен

преди 12 години

всеки ден осъзнавам повече -- имаме късмет -че в кризата не се случихме при Станишев и глутницата му-защото в мирно време ни оглозгаха -а какво остава в такъв момент.

216

да

преди 12 години

Прав е Костов видяха сметката на дребния и среден бизнес и продължават да го довършват.Така наречената криза дойде с Герб и ще си отиде с Герб но дано стане по скоро.

215

Анонимен

преди 12 години

S&P потвърди рейтинга на България като стабилен ! Аве Борисов! Аве Цезар! Ние, честните и почтени български граждани те поздравяваме!А Плюнковците срещу Борисов и ГЕРБ да се гръмнат в задните си *** части!Кухоглавите *** комуноиди от жалката бесепарската *** орда на *** Кутев освен, че са недоклецани педерунгелелчета, са и долни предатели, само плюят като дръгливи камили по Борисов и ГЕРБ, а реално с изгонването на крадливата БСП от властта, ББ спаси България от кризата и от хиперинфлацията, която със сигурност щеше да бъде още по-страшна и от Жан Виденовото управление на БСП!

214

Анонимен

преди 12 години

Добре, че бяха тези ***, че поне в ЕС влезнахме! Сега, според Боцко, една сграда трябваше да се измаже, за Шенген, но и затова не стават пустите герберите!:) Те само стават да въртят стаж! На 60 години са с по 120 години трудов стаж:)))))

213

Анонимен

преди 12 години

257Гласовете ти говорят, а:) Няма лошо! Слушай ги:)

212

факт

преди 12 години

Човек като ги гледа и слуша тия *** си казва, че въпреки кусурите правителството на ГЕРБ в момента е най-доброто решения за България.

211

Анонимен

преди 12 години

Станишев на снимката показва нагледно какъв размер обича най-много да му влиза! Пролетарии от всички страни съвъкуплявайте се със Станишко и педелската му орда начело с *** Кутев.