30

иванчо

преди 12 години

Как няма да е слаба-тя престъпността е на власт.

29

Анонимен

преди 12 години

Не може да не сте обърнали внимание, че организираната престъпност става най-силна, когато на власт са БСП. Така беше и при Виденов, така стана и при Станишев. Когато фактите говорят... хората трябва да си правят изводи...

28

Анонимен

преди 12 години

"Организираната ни престъпност не е това, което беше"...с носталгия заяви Борис Велчев...

27

Браво на ГЕРБ !

преди 12 години

"Аз мисля, че ако някой обективно подходи към оценката на българската организирана престъпност ще види, че тя днес е много по-слаба, много по-малко организирана, много по-малко явна и видима, отколкото беше преди годиниТака е. И за всичко това трябва да благодарим на ГЕРБ и на Цветанов, по-конкретно...

26

мен

преди 12 години

... защото организираната престъпност вече и официално си има държава а главата и е премиер. рекетът, контрабандата и търговията с наркотици са част от нашето ежедневие и ги приемаме за нормална част от живота. благодарим ти другарю мутра!

25

nana

преди 12 години

да бе,сега е НЕорганизирана,щото вече се разбра,че не можем да се организираме...хахахах

24

точно така

преди 12 години

Сега тя е власта и може да се смята че изобщо не съществува

23

Анонимен

преди 12 години

мда, совите не са това, което са

22

Бай Пешо

преди 12 години

След втората световна комунистите умряха на фронта власта бе взета от група неграмотни шушумиги които углавиха политбюро!След края на режима на Тато във власта се намърдаха хора портиери,шофиори,градинари ,придворни лакеи циркулиращи около простаците от власта!Незнам докога ще продължи това?

21

Анонимен

преди 12 години

Вярно е... организираната престъпност наистина е друга... тя сега е начело на държавата...

20

Лисан

преди 12 години

Тоя на снимката май е перманентно пиян!

19

Василев

преди 12 години

Българската държава загуби войната с организираната престъпност!!!То дали изобщо е имало война срещу Мафията в България!!!Доцент Трактора и групата му са закопчани след натиск на чужди тайни служби над българските им колеги, а не са плод на политическа воля от страна на държавата и ГЕРБ!!!Организираната престъпност си има президент, министър-председател,депутати,министри,главни прокурори и съдии!!!Организираната престъпност е самата държавна машина!!!Гарантирано от Шенген!!!

18

глупав народ ей...

преди 12 години

Да, прав си тя /организираната престъпност/ вече има нова структура - МВР, МФ, НАП и Митници, има два Кръстника, които са се разбрали зад гърба на Големия и се правят на ощипани....Пък той се държи като неврастеник и казва... "Аз за избори не съм дал един лев"... не ти беше въпроса, а герб....нали...Да си живи и здрави, новите ни надземни босове - Дянков и Цветанов.....Но това само Бойко и Велчев не го знаят....

17

Цар Киру Български

преди 12 години

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки поиска изтегляне на законодателните предложения за улесняване на гражданската регистрация. Ппредложенията, направени преди дни, са на депутатите Мая Манолова от БСП и Милена Христова от Евророма".В писмо до двете депутатки от левицата Джамбазки твърди, че въпросните предложения на практика облагодетелстват ***, които са се самонастанили или живеят в незаконни постройки.Според предложението на БСП и Евророма" адресна регистрация и лични карти вече ще могат да се издават дори само с бележки за платени сметки за ток и вода и т.н., с които лицето удостоверява, че живее на даден адрес.Досега ако гражданин желае да смени своя адрес или да регистрира такъв, трябва дапредстави редица документи, сред които нотариален акт за собственост на имота,договор за наем, нотариално заверена декларация за съгласие на собственика наимота.В мотивите към законопроекта на двете депутатки се посочва, че това създавалопроблем за ***, които живеят в квартали, в които над 80% от сградите са незаконни. В писмото си Ангел Джамбазки пише: Любопитно е как, по направеното предложение на БСП и Евророма", ще се установява кой е платил сметките. Нищо чудно да станем свидетели на това как на един адрес се регистрират по 100души с пет сметки за вода и също толкова - за електричество, които се препредават един на друг".Това означава, че всеки, който ти плати сметката за ток, може законово да се регистрира в собствения ти имот без съгласието на собственика. Абсурдно е еднаквитанция да дава права на едно лице, каквито има и собственикът", твърдизаместник-председателят на ВМРО.Ако предложеният проект бъде приет и добие силата на закона, то какво ще спресамонастанилите се ***, регистрирани по постоянен адрес в имот частна собственост, да поискат да го придобият по давност?", пита още Джамбазки.Според него крайно време е държавата и законодателите да престанат да правятподаръци и реверанси на *** и да насочат усилията си към това как да ги накарат да работят и да учат.Ние от ВМРО смятаме, че с този законопроект се дава път на поредната циганскапривилегия", завършва писмото си заместник-председателят на ВМРО АнгелДжамбазки.

16

Василев

преди 12 години

Организираната престъпност си има министри, депутати ,главни прокурори и съдии!!!Гарантирано от Шенген!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Верно-не е т'ва което беше-мутри с анцузи и фиати-типо.Сега е на държавно-бизнес ниво.

14

Пешо

преди 12 години

Няма да се плашите ние вече се събираме на патрулиращи групи пазим ако хванеме някой трепеме ще започнеме от дребните риби но ще стигнеме и до облата мазна мутра премиер!Бездействието убева!

13

КАКВО СЕ ПРАИТЕ ....

преди 12 години

...на 2.5 ?Това е резултатът от 1989г.,------След далаверата и търговията ,какво остава .....един гол ----ГУЙ?

12

ДА, ВЕЛЧЕВ,...

преди 12 години

САМО КОНСТАТАЦИИ,ОТЧЕТИ ,.....КОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ ?А КЪДЕ Е ---РЕЗУЛТАТЪТ ----А?Приказки, приказки ,само се излагате ...РЕЗИЛ за Съд. система ,ВИЕ също сте виновен нза 20 г.,--ПРЕХОД!Кога ще "СВЪРШИТЕ",поне едно нещичко за ----Бг ---КОГА?

11

777

преди 12 години

"... броят на престъпленията в страната е нараснал, но по думите му най-основна роля за това има финансовата криза."Т.е. за нарстване броят на престъпленията е виновно управлението на страната, тези които пречат на бизнеса, тези които не могат да напълнят хазната, тези заради които страната няма пазари, тези заради които не са ни приятели арабите дето ни наливаха нефт и долари, а сме приятели на евретие дето само вземат... Виновно е управлението на страната, правителството, ГЕРБ, Вожда