70

нали!

преди 12 години

Брато, не вървиш вече в БГ ,не разбра ли ,за народната любов ,....и към теб ---"ДОКАЗАЛ "се !

69

дани

преди 12 години

единственото организирано нещо в България,което работи на печалба е ..организираната престъпност

68

Анонимен

преди 12 години

Дошло е време кой над кого може...

67

Българин

преди 12 години

В 90% от случаите заловените извършители на най-тежките и жестоки престъпления се оказват закоравели рецидивисти, които според Наказателния кодекс въобще не би трябвало да са извън затвора... но въпреки това са на свобода, за да убиват и грабят !!!

66

Българин

преди 12 години

Браво, супер !!!Е, вярно е, че цели орди *** грабят, насилват, убиват, че няма ден почти без ужасяващо по своята жестокост и бруталност престъпление, ама това е НЕорганизирана престъпност, дори престъпност не е, а демонстрация на етнокултурните особености на едно нисше племе, така че няма проблем.А аз ще повярвам, че в тая държава има правосъдие, чак когато видя тоя отвратителен хомосексуалист изправен пред съда, обвинен в противодържавна дейност и вкаран доживот в затвора !!!

65

Анонимен

преди 12 години

бас ловя, че тоа , тъй наречен от някои "главен прокурор" въобще не знае, а сигурно и не му дреме, НИЕ какво разбираме и какво съдържание влагаме в понятието "организирана престъпност". Он, подобно на компиро, си има собствена представа за нещата, ама нал е по-*** и от тиквата - не мое и да обясни кво мисли с кокошата си мутра небръсната

64

Анонимен

преди 12 години

Бравус..:)))

63

селянин

преди 12 години

Ти като шеф на организираната престъпност в прокуратурата ги разбираш тези работи.

62

....?

преди 12 години

Да г-н Велчев ,научихме се да виждаме ,какво се случва ,не ни казвайте ?Видяхме ,че 22 г., няма ----РЕЗУЛТАТИ ,а само приказки ,които не вървят ----вече в Бг...!Не се ли ---НАЯДОХТЕ ?

61

до 48

преди 12 години

Взе ми думите.Вече престъпноста и държавата е едно , прав е Велчев , не е същата.

60

Анонимен

преди 12 години

Сидеров към бТВ: Криете, Че крадете пари от държаватаРепортерката на бТВ Теодора Енчева се опита да провокира лидера на АТАКА в кулоарите на Народното събрание. "Защо нападате бТВ, за да скриете проблемите в партията ли?", попита догонвайки го репортерката. "Нападам ви защото криете, че крадете пари от държавата, криете нищожния наем, който плащате - 9000 лв. на месец. Защото лъжете и давате трибуна на лъжци", отговори Сидеров и ехидно попита: "Това ще го излъчите ли по телевизията?" "От 6 години ме очерняте, осъдих за клевета вашия водещ Слави Трифонов, но за вас не е проблем да работи клеветник. НАП проверява АТАКА, но не и Слави Трифонов за укриване на доходи", продължи националистът.Той припомни, че бТВ е получила лиценз за 100 000 лв. по времето на Костов, а преди година е препродадена за 400 млн. лв. "Само в изборната нощ за едно малко помещение в НДК АТАКА трябваше да плати 6000 лв. наем - парите, плащани от бТВ, са грабеж. Грабеж са и 12-те милиона лева, които бТВ е получила от държавата за реклами, на практика това е държавна субсидия. Исках да питам Дянков дали въобще са правени проверки на имотите на Красимир Гергов. Мен ме проверяват за приписани неща, които нямам, а той е олигарх в пряка връзка с властта", подчерта Сидеров.

59

сфасф

преди 12 години

Само дето сега всички са легални бизнесмени, иначе играчите са същите и по-алчни !

58

Иван

преди 12 години

Тоя на снимката само заради външния вид би следвало да получи 20 години, отделно за далаверите, дето най-вероятно върти.

57

селянин

преди 12 години

Причината била финансовата криза.А кой създаде финансовата криза?Тя сама не може да се създаде.Причината за финансовата криза са алчните и безскруполни финансисти.

56

До Боклуците

преди 12 години

Това беше до преди ГЕРБ . Сега и главния прокурор ти го казва , ако можеш да чуеш от мръсната червена кал в ушите ти.

55

Ангелин

преди 12 години

Ако другите държави си имат мафия,то на нашата мафия си има държава :(

54

Анонимен

преди 12 години

Кой вярва на лъжливото овчарче?

53

мунчо

преди 12 години

Ако вкарат всички депутати и министри в затвора, организираната престъпностнапълно ще изчезне.

52

Анонимен

преди 12 години

Велчев,май продължавате да ни вземате за БАЛЪЦИ?????

51

Анонимен

преди 12 години

Президент, премиер и парламент са в ръцете на мутрите. Какво значи, че сега организираната престъпност е по-слаба от преди?