10

777

преди 12 години

"... броят на престъпленията в страната е нараснал, но по думите му най-основна роля за това има финансовата криза."Т.е. за нарстване броят на престъпленията е виновно управлението на страната, тези които пречат на бизнеса, тези които не могат да напълнят хазната, тези заради които страната няма пазари, тези заради които не са ни приятели арабите дето ни наливаха нефт и долари, а сме приятели на евретие дето само вземат... Виновно е управлението на страната, правителството, ГЕРБ, Вожда

9

Василев

преди 12 години

Организираната престъпност е по-слаба,защото стана организиран легален бизнес!Организираната престъпност остана ненаказана от властта в България!Организирана престъпност си имаше държава!Организираната престъпност прецака България в Шенген!Организираната престъпност беше създадена от ръководните членове на БКП и ДС!Организираната престъпност е арогантна и безцеремонна,постави държавата на колене!Организираната престъпност е намерила пристан във всички власти!Гарантирано от ГЕРБ!!!

8

Йосиф

преди 12 години

Едно време имаше държава имаше и организирана престъпност - сега няма държава няма и организирана престъпност.

7

saki

преди 12 години

Предполагам ,че много мутри и бандюги в по напреднала възраст се уплашиха доста сериозно от пенсионната реформа на мистър Дянкофф и мистър Бобко Футболистов и решиха да избързат и да се пенсионират по рано.

6

Бай Пешо

преди 12 години

Организираната престъпност в България вече два пъти спечели избори и вече е на власт!Следователно в България вече няма организирана престъност а само неорганизирани дребни рибки наркомани и кокошкари!

5

Maraba

преди 12 години

Ми то гущера оьтдавна си отряза опашката.Чак сега ли юристите стоплиха!А им го казаха в прав текст преди гооодини!

4

qwerty

преди 12 години

Да, правилно е отчел, само е забравил да добави, че е и много по-малко уловима!

3

Анонимен

преди 12 години

Напълно прав е. Организираната престъпност вече е на власт, и съответно се нарича държавно управление, а не престъпност. Е, все още не са овладяли всичките й кланове, но наркотрафика, контрабандата на акцизни стоки, горивата и търговията с антики са ги овладяли на 100%. Имат още малко пропуски, ама и тях ще ги прилапат.

2

Обективно

преди 12 години

Откакто не са на власт босовете на мафията в БСП са с отслабени позиции-- запалката рИве нон-стоп за тировете си с цигари, а туто де туто капи агент на ДС и рашките Гоцко си заминава........дай Боже да се отървем от червената чума, те създадоха мутрите за да ограбват нас, Българите

1

Анонимен

преди 12 години

Броят на престъпленията е нараснал, но организираната престъпност е намаляла.