48

На практика

преди 12 години

На практика Волен работи за ДПС. Колкото повече се пени, толкова оня катър Доган плаши тъпия си електорат и те се държат за него.Ако го няма Волен и ДПС ще зачезне бавно.Волен с поведението си консолидира ДПС.Убеден съм, че между Волен и Доган има някаква уговорка.

47

Анонимен

преди 12 години

Сидеров го изгониха от залата понеже не остави Цветанов да каже кой предизвика скандала пред Джамията, а ако се сещате преди 3 седмици 2-*** отцепници какво бяха казали в тази сутрин по БТВ, че Сидеров е платил на скинари от Пловдив за да се бият пред Джамията! Ето защо Сидеров не остави Цветанов да се доизкаже!

46

АБЕ НЕРЕЗ

преди 12 години

Как го плюете Сидеров, направо не знам. Човек ще си помисли, че БОрисов пие ракия от 1,5 лв. И другите пък живеят като светци, *** жалки българо овце.

45

Яба даба дуууу

преди 12 години

Вие *** ли сте или да ? Отговорете на въпроса Волен ли ограби държавата, защо не критикувате Царя, Сергея, Доган, Костов и други. Та ВОЛЕН та ВОЛЕН, той бил най-голямото зло според някои мозъци, човека иска да направи тука нещо, има ***, които се хилят като деца. Срам ме е, че имам такива сънародници.

44

Нерез

преди 12 години

..и да добавя. Волен може да казва истините но не го прави от сърце а просто казва това което искаме да чуем. Той си гледа живота..скъпите ресторанти в Присъствието на много по млади момичета (Гаджева)..иска да живее добре да пуши скъпи пури и т.нт.

43

прасчо

преди 12 години

ССС .....некви проблеми с ерекцията ли имаш.........или просто си търсиш гадже с ***?

42

СРАМ МЕ Е ОТ ВАС

преди 12 години

Никога няма да се оправим, заради повърхностните българи, които плюят Волен и нямат грам да се замислят върху нещата. Но се радвам , че след седмица заминавам от България и няма да ви гледам тъпотията. Прости ***, елементарни българи, овце това сте. Няма да се оправим никога заради такива сеирджий като вас. И се кефете на бат бойко, та той нали е анимационен герой супермен, ако това го прави добър политик браво на вас, простотията ходи по хората.

41

Анонимен

преди 12 години

Просто е искал да излезе в предсрочна ваканция за празниците! Все пак трябва да ходи при роднините на Капка и на любовницата си! Сложно е човек да има няколко жени в живота си!

40

Нерез до 31

преди 12 години

Не можеш да сравняваш Левски с този побъркан шут.

39

патриот

преди 12 години

"Лидерът на националистите ще пропусне общо 3 заседания заради невъздържаните си прояви." - НЕ определяйте Болен като лидер на националистите - обиждате хиляди патриотично настроени българи които не искат да имат нищо общо с този лунатик . Болен е лидер на психично болните от "Атака" - създадена да дескредитира патриотичната идеяВпрочем, след като ще пропусне 3 заседания, това надявам се означава, че нама да получава съответното възнаграждение като депутат за това време .. иначе е нелогично !

38

Анонимен

преди 12 години

*** българи.......престанете да хулите и плюете по Волен....Учудвам се на духовният ви мазохизъм...умирате и продължавате да величаете палачите от герб.Вместо дружно да се обединим около него и да смачкаме тиранията, вие продължавате да се надсмивате над собствената си простотия и робска психика.Заслужавате си съдбата...нека ни затрият като нация!

37

Чоко и Боко

преди 12 години

Само да ви светна, че по същото време го слушах по радиото и странно защо на най-интересното решиха да го цензурират, т.е. спряха излъчването. Странна работа.

36

Гуньо

преди 12 години

Какво предлагаш бе - геноцид, гражданска война и пак обратно в загубения за нас, българите, ХХ - ти век, това ли? Пак да ни управляват псевдо фюрери, *** и психари ли? Пак възродителни процеси, мизерия, своеволия и мутри /или милиционери, все същите са/, тъй ли?Не можем да си позволим това - интеграция на *** е единствената реална алтернатива на гореизложеното безумие.

35

Анонимен

преди 12 години

Болния пак ли го изгониха :)))

34

Анонимен

преди 12 години

ау, пак изпуснах шоу като не гледах "парламентарен контрол"!

33

Анонимен

преди 12 години

АТАКА СА *** С ТОЯ ЛУДИЯ ***

32

прасчо

преди 12 години

Разочарован,само като четЪ правописа и конструирането на мисълта ти,ми става ясно защо такива като Волен виреят в политиката.......Сигурно много обичаш интелекта си и се мислиш за умен......та даваш акъли и ни осветляваш за твоите подкрепи и разочарования....А всъщност Вожда ти купува апартаменти на наложниците си и хич не го е еня за тъпуци като тебе..........

31

Анонимен

преди 12 години

Панаири. Но и те няма да му помогнат да се натресе пак в Парламенат...Атака умря....скоро и други партии.

30

до НЕРЕЗ

преди 12 години

И какво му е на Волен ? Ако бъдем честни такива гяурчета като теб преди са викали така и на Васил Левски, който е бил оценен по късно, но хайде сега защото човека казва истината да го наричаме луд и болен, а тези които лъжат са прави. Аман от *** българи, никога няма да се оправим , не защото политиците крадат, а защото тъпите *** търпят това и го счиат за нормално.

29

Този театър

преди 12 години

Този театър на Сидеров стана ужасно досаден!Този, човек не е способен нещо различно и смислено да измисли. Може би само говорителката на БСП Мая, е по досадна от него.Волене бита карта (п . шка) вече си ти, това е.