28

Нерез

преди 12 години

Не, че останалите в пленарната зала са стока ама тоя Волен много нахален бе! Как може такъв психично болен да го допускат в залата? Та той пречи на работата и единствено се прави на шут за да го харесат побърканите *** които се именуват "националисти".

27

ДОЛУ ГЕРБ

преди 12 години

БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, не оставайте да ви наричат ***, всичко това зависи от вас. Вижте как ГЕРБ и ЦВЕТАНОВ защитаваха цар Киро и го криеха в хотел, в същото време *** изнасилват българи, а Цветанов мълчи и все едно нищо, ама Европейския съюз, ама не знам какво. Цветанов е *** , а ГЕРБ са още по големи, и ако не осъдят цар Киро, трябва да се започне отново с протестите по цялата страна. Не забравяйте КАТУНИЦА, ама никога, Цветанов се изгаври с тях, ние не бива да забравяме това.

26

Жоро-бг

преди 12 години

Айде Боленчо, че този парламент ти е за последно..... на другите избори няма да прескочиш трапа от 4%.....

25

Анонимен

преди 12 години

Като пишете тук , по тази тема ,все едно ми правите фелацио ........ толкова ми е гот ........ искам още ......

24

АБЕ 21

преди 12 години

И вие какво правите, плюите по всички и всичко. Викате си оня Болен, оня пък Резан, третия Комунхист, четвъртия Мафиот. А тъпите овце българите седят и търпят. Гледат си сеира и това им хареса, защото няма умствен капацитет какъвто си ти.

23

Анонимен

преди 12 години

Браво Волене !

22

прасчо

преди 12 години

Волене,ако си оставил Гаджева......имам едни пари държавни тука,да взема да и купя я мезонетче,я на Мара Бентлито..........и аз да и се порадвам малко......че на мойта и избих зъбите миналата седмица в нетрезво състояние.....твой Румен

21

НИЛ-АТС

преди 12 години

Волен може да е всякакъв, но защо платените от ГЕРБ драскачи не кажат нещо за ЦвЦв, как баба му и дядо му с пенсииките си са му купували апартамент след апартамент? Защо ЦвЦв защитава *** в Катуница, защо няма арестуван турчин при стълкновенията пред джамията?

20

!

преди 12 години

Ей *** си ти,другарю "!"Тоя е машата на ония които ограбиха България 60 години!Те са и твои господари,ама за тебе остават само трохите,и да висиш пред интерфейса денонощно!

19

Анонимен

преди 12 години

Жоро-бг ... виждам сложил си пионерската връзка и значката и си готов да защитаваш Партията - хранилка. Браво !!! Новия Матросов !!!

18

Анонимен

преди 12 години

MXA-A-XAXA.........BRAVO VOLENE......ATAKA-A-A........

17

Анонимен

преди 12 години

Патилата на прекрасната Чарлийз Терон ....... :-)

16

Атакист

преди 12 години

Сидеров е най- големият пич, а депутатите от ГЕРБ са най- големите

15

Анонимен

преди 12 години

Не за това ,а за още 2 заседания е отстранен,или общо 3,което по закон е максимално наказание.Наобиколиха го квестори в очакване да скочи и да набие ЦЦ.Не се случи нищо такова обаче.Сега 10 мин. почивка,а дали в коридорите ще има още спор не се знае.

14

!

преди 12 години

Ей осъзнайте се бе, защо го нападате така. Той ли ограби през полседните 20 години българия или някой друг. Това са българите гледат си сеира, *** и жалкио.

13

Анонимен

преди 12 години

Мило ли ти става за Деница Гаджева ? На мен пък просто ми става, като чуя за нея

12

Анонимен

преди 12 години

Дано да не е почнал да замеря квесторите с кюфтета,завалията.

11

Жоро-бг

преди 12 години

Болене отрепкооо пий си хапчетата !

10

Разочарован

преди 12 години

Понякога се срамувам да с нарека българин и най-вече заради българите. Гледах парламентарния контрол и мога да кажа, че Волен беше прав в това дето говори. Попитаха АТАКА, за това защо на *** се дават имоти, а на българи не. Това не е ли расизъм спрямо българите, а отсреща ЦВЕТАНОВ мълчи като ***. ГЕРБ са срам за България, и евала , че ВОлен се осъзна, и да не ги подкрепя, иначе в началото и аз ги подкрепях. БРАВО ВОЛЕНЕ. Бългатро-*** немога да те оценът, но макар и малко има качество.

9

Анонимен

преди 12 години

Ъ и сега с ква цел е тоя цирк, като не е от голямо значение...