88

Волен-Болен

преди 12 години

Този Волен наистина съвсем изперка. Повечете му приближени го изоставиха, а от електората остана една десета. Дано някога разбере, че с шутовщини и в България не можеш да печелиш симпатии. Пример: Жорж Ганчев, хем бе далеч по-добър артист.

87

Сержант

преди 12 години

Ами мислите го за луд ама не е .Сам си издействал по дълга отпуска по празниците

86

Анонимен

преди 12 години

Депутата АНАСТАС АНАСТАСОВ от БЕЗМЕР -ЯМБОЛ,да бъде разследван за ОКАЗВАНЕ на НАТИСК в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!! ??? ...

85

ан

преди 12 години

ДРУГАРЯ АТАКИСТ НАРОДА ЩЕШЕ ДА ГО НОСИ НА РЪЦЕ. АКО НЕ БЕШЕ ПОДДЪРЖАЛ ДРУГАРЯ СИ РЕЗНИ-ЛЕНТИЧКОВ И ПРИ ВОТА НА ДОВЕРИЕ АТАКИСТИТЕ БЯХА ГЛАСУВАЛИ -ЗА- ОБАЧЕ КОГАТА СИВОТО ТИ ВЕЩЕСТВО Е С ГОЛЕМИНАТА НА ГРАХОВО ЗРЪНЦЕ НЯМА КАК ДА ПРЕДВИДИШ ЧЕ ДРУГАРЯТИ ЛЕНТИЧКОВ ЩЕ ТЕ СДЪВКА И ПОСЛЕ ЩЕ ТЕ ИЗПЛЮЕ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ДРУГАРЯ АТАКИСТ ЩЕ ГЛЕДА ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ СЕ ВИДЯ КОЛКО МАЛКО ФЕНОВЕ СА МУ ОСТАНАЛИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА АТАКИСТИТЕ.

84

Анонимен

преди 12 години

Сидеров , когато имахте възможност, ЗАЩО не изгонихте този ЯМБОЛСКИ ДЕПУТАТ АНАСТАС АНАСТАСОВ заедно с правителството ? -НЕ Е КЪСНО !!! ...

83

Turkey

преди 12 години

Volen Prezident!!!

82

изънземен

преди 12 години

раследваите църквите и поповете,там се крият много истини които ще ви шокират

81

Lufthansa

преди 12 години

Официално съобщение.Поради въвеждане на нова развлекателна услуга за полетите на нашата авиокомпания Lufthansa AG, търсим ентусиазирани хора в областта на развлекателата индустрия.Нашата компания имаше преди известно време да се запознае с най-известния български специалист-шут Волен Сидеров. Г-н Сидеров успя да ни убеди, че има всички необходими кашества да заеме длъжността Главен-*** на Lutfhansa. Искаме да му отправим покана да заеме тази високоценена длъжност при нашата компания.

80

!!!!!

преди 12 години

Стига сте го определяли този като националист бре - тоя си е чист *** !!!

79

Сашо

преди 12 години

АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ- и съм убеден -че това е най-доброто!

78

Доган

преди 12 години

Оставете го този Волен, не става от него добра любовница.За него хигиена е чужда дума. Всеки път преди акт, трябва да го обработвам с арабски ***.

77

Курило

преди 12 години

Волене не се мръщи, че те гонят. При нас си винаги добре дошъл.

76

!

преди 12 години

Българите се държат като стадо от *** !!!!!!!!

75

Анонимен

преди 12 години

Какво му е лудото на Волен ? Напишете в гугъл - България част от ЕС или третия свят ? Прочетете го, и ми кажете тогава !

74

Мони

преди 12 години

При тази комплексирана, беловласа трътка всичко е режисирано. Има кинти, има любовница, и набелязана дестинация за празниците. Трябвало му е само време и повод да се "оттегли" за известно време.

73

Новини

преди 12 години

Чухте ли последните новини - от google.maps заснели Волен и Доган голи. Нашият най-голям националист е бил наведен да търси нещо по земята, а Доган отзад, плътно прилепнал, се опитвал да му прошепне нещо на ушенце ;-)

72

Schweizer

преди 12 години

Шибиле, защо се ядосваш толкова много когато ти се каже истината в очите? Знам, от истината боли, но че Сидеров е шут си е факт, и по никакъж начин не може да бъде променен. Жалко че просто не е успял да се ориентира към прафилната професия. На Волен би му подхождало да е шут, *** или *** в цирк.Далеч съм от мисълта да го подценявам, дори твърдя че всеки цирк където Волен би участвал ще има огромен успех. Няма по-голяма комедия от Атака и по-голям паляшот от Волен Сидеров

71

)

преди 12 години

вечна му памет-амин

70

Mustafa

преди 12 години

В някои неща подкрепям Волен, защото и аз се дразня, за това, че *** получават много привилегии. Но греши тогава когато говори против мюсюлманите, ние също плащаме данъци и работим за тази страна, в която сме се родили, за разлика от много ***, които като дойна крава я цицат само. Иначе не съм гласувал за ДПС, защото те лъжа през всички години са ни лъгали, те не са бъдещето ни.

69

Анонимен

преди 12 години

Luda rabota