132

Четящ

преди 12 години

Не бъркайте *** с турците - нямат нищо общо помежду си. Така само показвате собствената си некомпетентност. *** просто не са хора - те даже биологично не са като другите народи - имат изменения в алелите, четох в една научна студия. И Хитлер е бил много прав, считайки ги за непълноценни. Той всъщност и славяните е считал за такива, в което има известна доза истина, нали?

131

ХА ХА ХА

преди 12 години

Интегриран ***(турчин) - Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЯМА

130

ц и г а н k a

преди 12 години

Игнатов към ромите: Пуснете си децата на училище------------------------Добре господин Игнатов, ako има нещо за крадене там ..става, всичките ние отиваме в училището !!

129

изгорена земя

преди 12 години

На снимката - природно бедствие .

128

а ве,

преди 12 години

сите българи да се пишат *** и интерацията е готова, за сите че има помощи и никой нема данъци да плаща! И без това си живееме у ***, по ***.

127

WTF

преди 12 години

KILL THEM ALL

126

андони

преди 12 години

как му е засъхнал *** на малкия ***...

125

хуманист

преди 12 години

Вижте го тоя на снимката на какво прилича!! С удоволствие бих го обесил!! И мразя насилието, каква ирония!!

124

ттт

преди 12 години

в мойто село металната врата ми я открадна един българин пенсиониран полицай! Аз не бях там тогава, но като отидох цялото село знаеше кой ме е окрал!

123

лот

преди 12 години

и 100 камари пари да наринете на *** пак ще си останат същите, дори и "образовани", *** си е *** - той не иска да работи и няма да работи, докато има кой да му дава даромче какво пречи и сега да се хванат на работа... просто не искат, щото хем ще работят, хем ще вземат по-малко.Томи Дончев упорито продължава да ни замазва очите с префърцунени приказки лишени от всякакъв смисъл и логика - грозен герберски похват (лошо копиран от *** 45-46г.)

122

Анонимен

преди 12 години

Ако някой изнесе истинските цифри за сумите които потъват всеки месец в *** махали ще стане бунт. Вервайте ми.

121

vie ste ludi

преди 12 години

ne ucilishta a geta s elektriceska ograda i izlizane samo za 8-10 chasa rabota pod konvoi.

120

Анонимен

преди 12 години

Не могат да бъдат интегрирани хора, които сами не искат да бъдат интегрирани!!!

119

Анонимен

преди 12 години

Говори с един селянин преди месец. Той отглежда домати и краставици лятото, зимата живее в града. Каза ми, че в селото го крадат и българи и ***, но българите последно време повече го крадяли, защото ромите били добре, получавали помощи и не оставали без пари, докато българите в селото мизерствали.

118

ШЕРЛОК ХОЛМС

преди 12 години

Колко просто ,...Уотсън?Нали има закони в БГ ,....давай по закона ,както е за всички граждани в БГ ?

117

политик

преди 12 години

Аре ве, ко ревете! Като сте мишки..... ний ша си въдим електората па вий ша плащате! Като сте едно стадо и не можете да кажете: "Дорде не махнете помощите данъци няма да плащаме" така ще е. Аре стига сте ревали по форумите ами си плащайте данъците, че да напълним на *** дебитните карти! Избори пак идат, ей!! Чухте ли бе, мишоци! С вашите пари ша ви ..........таковаме де...........мамата. Ай лека ви, че отивам на фитнес. Мишоци!!:)

116

до 119

преди 12 години

Няма да спрат помощите, защото после няма да има кой да гласува за ГЕРБ а ГЕРБ ще искат да печелят и следващите избори.

115

ЕВРИКА....!

преди 12 години

Искам да стана .....*** !Това ще бъде голямата мечта на БЪЛГАРИТЕ !

114

циганин

преди 12 години

Игнатов акъл не ми давай, а ми дай пари да вдигна една незаконна къща някъде и дай пари на българите, че от тях няма вече ко де се краде по селата лош политически матрял

113

Анонимен

преди 12 години

Haresva mi che foruma kato cialo e edinen. Viarvam che i balgarskite turci sa na sashtoto mnenie. Da se sprat vsichki pomoshti za ***.