152

Анонимен

преди 12 години

Не можем повече да ги издържаме, а те да ни крадат и да се размножават като раков тумор! Трябва ни химиотерапия!

151

Анонимен

преди 12 години

Do 148Грешите за тяхната смъртност.В едно голямо село -3500 ж. миналата година има умрели българи 285 души,родени бебета 189,от тях циг-та 46.Умрели ци..и 2. Извод -те не умират,те получават през живота си-детски,помощи всякакви,пенсия и здравна помощ без да имат дори 1 час тр. стаж.Това са супер хитреци,а вие си пишете по форумите.Една ман-ка за 3 години ражда 3 пъти,да сме живи и здрави ние,техните роби,че да ги издържаме!

150

до 139

преди 12 години

Кой че те рани, сам че се раниш бе, ноо си директен, за това си и на тоа *** хал, халал да ти е.

149

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Ами нашите деца?Нима ще учат с ***???

148

Да, да

преди 12 години

Трябва да се разбере едно нещо - интеграцията не е насилствен процес. Как ще интегрираш хора, които не искат да се интегрират??!! *** никога няма да се интегрира поради една проста причина - той има обърната ценностна система. Всичко което ние смятаме за напредничаво и добро, те го смятат за назадничаво и зло и обратно...

147

стст

преди 12 години

Не им трябва образование,защото не са способни на такова.Унищожихме и българските деца с това , че ходят на училище с тази *** ***.Защото братята *** имат само права , а не и задължения.Нашите деца се интегрираха с тях ,защото видяха и продължават да виждат , че така е по -лесно.Че *** имат модерни коли , къщи и т.н., без да могат да пишат и четат.Ами нека те като не могат да учат да работят, пък ние да си получяваме помощи.То и без това заплатат ми е колкото помощите за две ц

146

образованието...!

преди 12 години

Лошото в Бг е ,че ромчета,деца на по 12,13... години ,раждат ----ДЕЦА!Деца раждат --деца!

145

SAUER

преди 12 години

Забравете *** да може да се интегрира! По скоро *** да се научи да кара самолет. Защо е нужна за тях да хабим време и средства за да решаваме тяхните проблеми ,а не своите. Подхода с тях трябва да е с наказателни кардинални мерки, с лишаване от блага ,а не с предоставяне на условия. С така наречената интеграция ние показваме безсилие и им даваме още по-големи права за сметка на българите. Ненормална политика отново!

144

nigga

преди 12 години

То няма работа за българите , какво остава ако има повече образовани ***.Така създадоха нещата преди няколко десетилетия , че всичко да е ей такова никакво.Да няма реално решение.

143

Инджинеро

преди 12 години

2/3 от бюджета на страната отива за пенсий и социални помощи. Бенефициентите на социални помощи, детски и пр. в голямата си част са *** които не са платили и един лев данък на страната. За тях БГ е постоянна хранилка- от родилния дом, през детския дом, през ТВУ, та до затвора.....целия жизнен цикъл им минава на гърба на нас, останалите данъкоплатци. И после ме призовавайте да не ги мразя! Е МРАЗЯ ГИ!

142

някой си

преди 12 години

Жестоката истина е:България не е в състояние на гражданска война към момента, защото свръхраждаемостта на *** се компенсира до някаква степен от в пъти по голямата им смъртност. Така или иначе % им ще нараства, а изгледи за интреграция почти нулеви. Резултат:главоломен скок на кражби, изнасилвания, убийства ит.н. В един момент на някои ще им писне. Катуница е ярък сигнал за това, направо крещяш. Следва: нови хора, които подемат примера, хаос и размирици, фактически т.нар. гражданска война.

141

до 146

преди 12 години

само желание му трябва... до 12 клас ако не знаеш е безплатно

140

pan Bokolski

преди 12 години

Pravi ste,no za da otide na uchilishte edno murgavo hlape ot getata s postroyki ot karton i tenekia,mu triabvat mnogo neshta,za da prekrachi uchilishniat prag...

139

ККК

преди 12 години

Елемнтарно е .... ако не ходят на училище и нямат поне среден успех от 4, никви помощи. Като крадът щото нямат пари в затвора, като няма затвори, *** от бюрото да строят.Аз предпочитам да плащам издръжката на един *** в затвора от колкото издъжката му като е навън и се плоди като заек.да върнат строителни войски, колко ЖП линия има за подмяна ако знаете. Хем ще ни излезне по евтино хем и там *** щепридобият някви умения.

138

ДО 141

преди 12 години

Съвсем правилно ,до като не се образоват ,нищо не става !Проблемът вече е и при българите за образованието ,не ходят на училище ,купуват се изпити ,дипломи ,и накрая излиза -----"КАЛИНКА "!

137

ПРиМОЦИЯ......,ЗА

преди 12 години

....РОМИ !Купуваш ,...."ЗРЪНЧО",А С НЕГО ВЪРВИ :....КНИЖКА ЗА ШОФЬОР....!

136

Анонимен

преди 12 години

za pravene na *** ne trjabva obrazovanie.

135

ЕЛЕНА

преди 12 години

МИЛИ БЪЛГАРИКОМЕНТАРИТЕ СА ВИ СПРАВЕДЛИВИ, НО НЕ ПРОЧЕТОХ НИТО ЕДНАПРЕПОРЪКА .ТОВА ДА ГИ ОСТАВИМ ДА ИЗМРЪТ ПО ГЕТАТА СЪМ СИГУРНА ЧЕ И ПИШЕЩИЯТ НЕ ВЯРВА ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.НЕ СЪМ ФЕН НА ***, ХИЧ АМА ХИЧ НЕ ГИ ИСКАМ, НО ДРУГО РЕШЕНИЕ ОСВЕН ДА СЕ МОЛИМ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ НЯМА НЯМА И ДА ИМА

134

до 138

преди 12 години

и каква е разликата бе бехлю

133

do- а ве 134

преди 12 години

сите българи да се пишат *** и интерацията е готова-------------------------а ве, сите българи kaто се пишат ***, кои ще ни храни ?