212

west

преди 12 години

Вкарайте ги в училище, но конролирайте, колко учат или дали учат, а не пусто в празно, не позволявайте да излизат неграмотни от училище, няма смисъл1 А и интеграцията не е едностранен процес- *** също трябва да положат усилие, ако ли не да не им даваме повече шанскове, стига сме ги хранили без те да си мърдат пръста!

211

хихе

преди 12 години

една стотинка не са дали на държавата, само мизерията си са дали. По- добре да издържаме няколко стотин учителя и социални работници съкратени, които работят само за ***, от колкото ***

210

хихе

преди 12 години

Ей, *** прости!!! Не ви ли е срам, колко ще ги мъчите тази долна човешка каста, насила хубост не става, не разваляйте миризмата в училищата! Където има *** и във втори клас и нагоре има ***, които не могат да четат и пишат ги гонете- стига сме им давали пари, то не може да чете и шише, а само си седи там в училище, за да могат ада взимат помощи и да гърби данакоплатеца отвсякъде- не стига че помощи, но и издръжка за ученик ч им направете проверки и ги махайте неграмотните ***, а

209

хуманист

преди 12 години

Тези от Днес.бг са пълни нещастници, трият коментари, които не харесват, не говоря за мръснишки или "сексуални"!! Но не мисля да се отказвам да говоря истината... и тя е,че тези *** *** провокират в най-нормалните хора дори желание за мъст и жестокост!! Ето това да ми обяснят "специалистите"...

208

Анонимен

преди 12 години

Не може само да се дава и да се разчита на съзнание, трябва да има санкции и наказания, иначе се налива от пусто в празно.

207

Vesso

преди 12 години

Как едни *** могат да се учат,да имат жилище и работа,и да не крадат?????За тях никакви програми не са прилагани и никакви пари не са харчени,и българите не са расисти!Мерките са бой,санкции и изселване в резервати.И най вече никакви пари за ромски правозащитни организации.Снощи я видах една тяхна представителка по телевизита,страшно притеснена,че след като парите не минават през тях,"щели да се загубят по министерствата".Какво означава"загубят"?А-а-а,нямало да потъват в личните им джобове.

206

Анонимен

преди 12 години

безмозъчни животни жалки

205

Анонимен

преди 12 години

не интеграция а хероин и болести за вас! Имам един *** при мен работи от днес е безработен

204

Анонимен

преди 12 години

*** дето от 200 нагоре е бил да си смени почерка, защото пише по един и същ начин. *** *** *** продължавайте да се опитвате да ни дразните за вас си е няма да има работа и нищо бяло и човешко в черния ви живот а кифлата и слатките можете да си ги заврете в гадния черен ***!

203

ss

преди 12 години

Пуснете ги на училище ***, пуснете ги !!! Едната част - млади ***, другото - за органи ! Пуснете ги !!!

202

пхахаха

преди 12 години

*** трябва да си платят на *** за това ,че гласуваха за росенчо.....и пак с парите от нас.....гейбарите успешно циганизират държавата.....и гласувайте пак за тях....!!!

201

МЕНСА

преди 12 години

ИГНАТОВ ЩО НЕ СИ ВЗЕМЕШ ЕЙ ТОВА ЧЕВЕ ОТ СНИМКАТА У ВАС БЕ ?ДА ГО ИНТЕГРИРАШ ДА НИ ДАДЕШ ПРИМЕР. И В БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПЪЛНО С ЦИОНИСТИ. ПЛАНЪТ Е БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ *** ДЪРЖАВА. ВСИЧКОТО *** ДА СА ТУКА. ГЕНОЦИД ДА ИМА ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ. КАТО ЩЕ ИНТЕГРИРАТЕ *** , АЗ ЩЕ ВЗЕМА СЕ ИНТЕГРИРАМ ДАЛЕЧЕ ОТ БГ.

200

Анонимен

преди 12 години

Точно преди 22 г. бях учител в едно Старозагорско село с две *** махали . Директорката - пред пенсия ,много добра жена ми каза , че ще си опропастя живота ,ако се захвана с тази професия и аз и повярвах , за което не съжалявам . За *** , безплатен обяд и закуски , за малкото българчета - нищо ! В 8-ми клас не знаеха азбуката , не защото беше трудна , а за това че само ядяха и серяха ! За 22г. нещата не са се променили и едва ли ще се променят през следващите 222 !

199

поля

преди 12 години

А може ли преди да мобилизират бюджетите за кучета и ***, да си мобилизират полицията, катаджиите и инспекторите, да вземат да се справят легално или нелегално /с удоволствие ще си затворя очите за беззаконието / с *** банди, безчинства, с кучетата по улиците и незаконните глутници дет пазят складове, строежи и паркинги. И после ще мобилизираме бюджетите

198

Анонимен

преди 12 години

еова са много опасни полуживотни

197

Анонимен

преди 12 години

Игнатов отчита дейност за да козерува пред другаря Бойко

196

пострадала

преди 12 години

Бях на сватба в Асеновград. При подписването бях последна до входата врата.Носех букет,кутия със сладки а чантата ми беше през рамото. По обичай някой хвърли дребни бонбони.За секунди се струпаха десетки малки ***. Утариха ме в гъба блъснаха ме на земята, грабнаха сладките, измъкнаха чантата от ръката ми и изчезнаха. Вместо сватба един черен ден. В полицията половин час само писаха и никой не си мръдна пръста. Не им се занимава с ***,Тази *** е много опасна. можеха и да ме убият

195

Анонимен

преди 12 години

*** не искат и не желаят да учат и да се образоват / с малки изключения / ! Те искат да лежат , да крадат , да правят деца , да пият и ние да ги хрантутим ! Оправия с тях няма , не заслужават и никаква солидарност .Който не си плаща , няма лекар , детска градина , помощи , пенсии и нищо ! Ако щат да *** , ако ще да оживяват !

194

котис

преди 12 години

Този какви ги говори ?

193

от комунистическо

преди 12 години

Бях 22 години учителка в българо-*** училище.Ходихме с колежките по махалата да ги агитираме да си изпращат децата в училище а те ни замеряха с камъни, кочани от царевица. Многократно слушахме едни и същи слова: "Защо да ви дам децата в училище, вие какво ще ни дадете "Наредиха ни само на *** да даваме безплатни закуски. Горките българчета стояха и гледаха от страни, как *** грабеха закуските и изчезваха от училище и се връщаха другата сутрин в часа преди закуските.Това е позор.