9

до 9

преди 12 години

Трай, че шиптърите идват...Да не се сетиш, че си българин тогава!

8

freedomForBosilegrad

преди 12 години

Запалването на знамето на Сърбия е израз на правото му на мнение, и е негово демократично право. Всъщност запалването на знамето на Сърбия е израз на протест срещу незаконната окупация на западните покрайнини. този младеж, български патриот трябва да получи награда, а не наказание! Сърбия, която винаги ни е забивала нож в гърба-и през 1885г, и през 1913 г(нарушава договора за подялба на македония от 1912г), и през С-та св война, и при създаването на македонската нация заслужава незачитане на ней

7

до qwer

преди 12 години

Уважение със сърби? Уважение с турци?!?! Моите уважения, но НЕ! Знаеш ли какво става в Босилеград, Цариброд и Струмица? Знаеш ли какво става в Кърджали, Разград и Търговище??? Уважението поражда уважение, а геноцидът - геноцид!!! Никаква аванта за тези пишман-националисти, 10 пъти сме ги мачкали, ако трябва и пак ще ги смачкаме!!!

6

qwer

преди 12 години

Какво лошо виждат младежите в Сърбия,всяка година минавам през тази държава и нищо лошо не съм видял от тях,това са един весел и услужлив народ и за разлика от нас си харесват държавата,те говорят езикът който е най-близък до нашият,какви сме ние мразещи и злобни,толерантност и уважение това не го познаваме и заради това дереджето ни е такова,толкова ни е промил мозъците комунизмът,че не харесваме даже и доброто когато ни споходи,това момче е за затвор,флаг не се пали това е азиатска простащина.

5

do 2

преди 12 години

edin beshe se opital da svali turskoto zname v kipar,no go svaliha nego .)

4

Реалист

преди 12 години

Западнати Покрайнини са български, браво на младежа, да е жив и здрав!А всички сърбомани и турбофолк маниаци да ми ядат шнура, защото те нямат нищо общо с България!

3

ЕЕ

преди 12 години

Тоя пич се е извозил много яко , сигурно е селския пияница.Ама ако си вземе свестен адвокат ще разкатае полицията , защото има закон за държавните символи и чуждите такива . А у нас не се спазва.

2

Анонимен

преди 12 години

Не е хубаво да се правят такива неща! Но ако беше турското знаме - може.

1

електорат

преди 12 години

ЛОШО НЯМА . СЪРБИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА НАС !!!!