49

Анонимен

преди 12 години

Въобще не ме учудва тази българска постъпка ! То затова сърбите,открай време са знаели и винаги са мислили българите за продажни предатели на които не може да се вярва и разчита и като на тайни протурски васали,съдействащи за трайното бъдещо настаняване на турските интереси около тяхните граници!

48

Анонимен

преди 12 години

Вместо да му дадат награда са го арестували.А в Сърбия, ако запалиш Български флаг ще те вдигнат на ръце. Яко ни мразят.Но ние им правим аферим. И за какво?

47

лелееееееее

преди 12 години

колко сте ми простички всички ... уджас !!!

46

Krasi

преди 12 години

Maika mu mrusna ***!!

45

Grbovac

преди 12 години

Стига философствахте- сърбите са мръсни ***, които бяха бити и унижавани от всички, но- това не е достатъчно- докато това мръсно племе мърда така ще е! Докато не се съберат всички под една слива, заедно с утайката, дето ги защитава1

44

До 41

преди 12 години

И дори и така да е... Покрили са си разходите по войната плюс 50-100% лихви може би (като не правим сметки за човешките жертви, животът им е безценен като на всеки един от нас), но пък сега седиш и пишеш в този сайт като българин на български език, нали? Просто ми е смешно вече как постоянно се повдига тази тема и какво ли чак толкова се цели с това?! Да се накара един да мрази друг ли? Защото някои не могат да понесът факта, че този един харесва другия?

43

bg

преди 12 години

пълен *** е тоя мъж...дано плти глоба и някой да го ошамари. ако някой запали българското знаме ще искам същото и ще се надявам да не съм пряк свидетел защото най-вероятно докато дойдат полицаите ще яде ритници . *** няма раса и религия

42

Ескимос до !

преди 12 години

Поголеми тъпотии не съм чел!!!Я виж какво ства за територии в Близкия Изток!!!!Плюс териториите , става въпрос и за българите там!!Ами сърбите не пищят ли за територията Косово!!!Ей *** колкото щеш!!

41

фен на хан Крум

преди 12 години

До 41: Турция иска 600 мил. лева с териториални претенции. И тя и ние се готвим за война. Ние не можем да платим огромната сума и територия не даваме. Турция има да плаща на Русия от 1878 г. Пазарим се за по-малко. Стига се до подписване на протоколи - Турция не плаща на Русия, Турция няма искания към България, ние имаме да плащаме вместо на Турция на Русия - 82 мил. лева за 75 г. България прави само няколко вноски през 1915 г. голямата част е опростена. За войната 1877г. не сме плащали нищо!

40

До 38

преди 12 години

По случай деня на независимостта прочетох в интернет, че след обявяване на независимостта се сключват някой интересни споразумения. Турция признава независимостта на България без претенции , Русия опрощава репарациите на Турция от руско-турската война (1877-1878), но за сметка на това България трябва да изплати на Русия 82 милиона франка за 75 години! Като се има в предвид, че сме платили за освобождението си и няколко тона злато, Русия бая пара е взела от нашето освобождение!

39

С какво се занимават

преди 12 години

А за децата от Симеоновград още няма справедливост...

38

Анонимен

преди 12 години

geroiska postapka iskam damu stisna pAkata BRAVO...

37

!

преди 12 години

И запомнете нещо важно от мен, от удивителната!!!!Когато България плаче и се чуди какво да прави неволно поглежда на североизток, към Русия.Мислете, ако имате с какво. Лека вечер на всички.

36

!

преди 12 години

Земя се придобива с палка и пушка! А като ви гледам какви сте п...и, Левски тръгна заради вас и знаеше.

35

!

преди 12 години

Какво ревете като вдовици за онова? Покрайнини, та покрайнини....чичо ми дойде в България и си има жена, деца, внуци и т.н. Вие територии ли искате бе, ***? Дайте да си искаме земите от царството на Симеон? Земи на 3 морета....!!!! Баси колко сте прости!

34

Lari

преди 12 години

Еснафското тесногръдство на българския *** и *** е явление, заслужаващо световно внимание!

33

!

преди 12 години

Сърбите са ни колели много повече,отколко през 5-те века турско робство. ............................................................................................................Гого, моля те да спреш! Такова *** *** в лицето ми, че загубих ума и дума. Аз съм привърженик на Васил Левски, който има смелостта да "яде" български ***. Срамна работа.

32

gogo

преди 12 години

Сърбите са ни колели много повече,отколко през 5-те века турско робство.

31

до 26

преди 12 години

Тоя па!Кога е последната победа на турската армия?Не брой престрелките се кюрдите!Макар, че и те са с променлив успех!

30

Ескимос

преди 12 години

Какво е това "Западни покрайнини"?Какво става там, че съм на Марс?