29

до Дино

преди 12 години

А бе точно вие ли!?!?!че то скоро Сърбия няма да я има бе!!!Като се отделят и унгарците от Войводина!!!МухахахахахаххахахахахахахахахахахахКакъв кеф е да се наблюдава разпада на Югославия , а сега на Сърбия!!!Кеф !!!

28

Марк до 27

преди 12 години

Отгоре на всичко боравиш с квалифискации, типично по комунистически!Нали знаеш какво е "квалификация"?Това е когато нуямаш аргументи да небедиш някого в нещо и само въз основа на товма да го обвиняваш!Пример: След 09.09.1944 г. С "Народен врг" лепнато от комундрелите и си до стената!!Дааа вероятно си или в Русия или някъде из Узбекистаните!Да не очакваш да се метна и да ти обяснявам какво е в Западните покрайнини!*** комуноиден!

27

ДИНО РАДЖА-БАСКЕТБОЛ

преди 12 години

***..НИЕ СО ГРЦИЯ КЕ ВИ ПРАТИМ НА ВОЛГА...ТУКА СТЕ ГОСТИ

26

qwer

преди 12 години

И какво е това,че не се сещам бе или само ти го виждаш,ти откъде си бе човече,че така като чета ме навежда мисълта,че си или пещерняк или некакъв делиормански пъдар,с този език ми наподобаваш повече на делиорманец,а и като прибавим и умственото ти съдържание смятам че точно съм се ориентирал.Хайде със здраве,че ще демонстрираш пак как пъдарите държат речи.

25

До: Марк

преди 12 години

Не плачи над чужда къща, че ако се събудят отоманците ще даваш Разград, Търговище, Шумен, Кърджали, Гоце Делчев и десетки паланки! И двамата с теб запретнали чифте пищови ще се чешем по главите какво да правим. А правиш ли сметка за ***, които също ще бъдат наши противници! Много е лесно да се пишат глупости в Интернет.Марк, аз ще бъда кремъклийка. Това беше майтап, ако изобщо можеш да разбереш какво искам да ти кажа.

24

Марк до 22

преди 12 години

Ти като от 14 г. не си в България , преди това като си бил тука къде си дремал, бе?!?!Че то това , което става там да не е от вчера?!?!Това е от края на Първата св. война!Пешо, Пешо, не се прави на интересен!Да не седне някой да му обяснява на тоя какво става там!!Тоя е някакъв ескимос, а не българин щом не знае!!!

23

До: Strumica

преди 12 години

Имам роднини в Босилеград. Всичко знам. Младо момче, политиката е много сложен занаят. Всяка държава претендира за територии от както свят светува! Виж бе човек, на Израел й дадоха цяла територия за да си направи държава! И направиха, като са фактор в региона с протекцията на САЩ. Но днес има друг проблем, казва се Турция. И младо момче, тази земя не е наша, ние сме се пръкнали в Азия. А ако не знаеш в Косово се е родила Сърбия! Все едно на България да вземат Велико Търново!Сложно е.

22

Марк

преди 12 години

Когато след Междусъюзническата война сръбският крал удря плесница на българско момиченце в Македония, защото е казало че е българче , сърбите са били проклети с клетвата: "Сърбия да се свие като до Белградския санджак, всички сърби да се събират под сянката на едно дърво!!"Май клетвата е хванала!След разпада на Югославия , сме свидетели на разпада на Сърбия! След Косово е твърде вероятно и Войводина да се отдели под някаква форма!А същия този крал е очистен от Владо Черноземски в Марсилия!

21

qwer

преди 12 години

Би ли ми описал какво става в Босилеград,Струмица и Цариброд и какво става в Разград,Търговище и Кърджали и защо си пропуснал тогава Шумен например,аз от 14 год не живея в Б-я и може би имам някакви пропуски,затова те моля да ми обясниш за какво става на въпрос.

20

До:18

преди 12 години

Няма как 3 икономики да теглят напред ЕС. Там вече има брожения.Истинският ЕС е много добре замислен в неговото учредяване! В ЕС вече съжаляват за разширението! Повярвай ми.

19

Strumica

преди 12 години

Знаеш ли какво става в Босилеград, Цариброд и Струмица? ---> Я кажи какво точно става в Струмица че аз явно за 24 години съм го пропуснал. Не че има нещо общо с темата но мразя *** по форумите мамка му...

18

До: 18

преди 12 години

Имам очи и виждам. Хърватия ще влезе в ЕС и след година този порочен съюз ще се разпадне на първо време финансово! Благодаря ти, че все пак си възпитан към чуждото мнение.

17

до 17

преди 12 години

Кога си ходил за последно в Сърбия, че говориш такива глупости?!?! А мненията за ЕС и Шенген си ги спести, единствената държава, която ЕС ще приемат е Хърватия, след нея няма да има никой...

16

!

преди 12 години

27 годишен ром от Кюстендил, на 5 водки след сбора решил да става известен. Сърбия макар и обрулена е 3 пъти по-добре от България. И утре Сърбия ще влезе не само в ЕС, а и в Шенген преди нас. И пак, и пак ще ни се подиграват заради такива простотии.

15

Анонимен

преди 12 години

Сърбите са ви криви сега... Истината обаче е, че "мястото" на България съвпада с географското й разположение - на Балканите, а не да ближете задниците на западноевропейците.

14

Дордата из бек

преди 12 години

Похвално! Всички флагове на турция и Сърбия трябва да се унищожат

13

флагман

преди 12 години

кой го *бе за флага на някой си? голям праз...

12

Йордан Иванов

преди 12 години

Вчера пазарувахме в Метро - Божурище. На излизане до нашата кола беше спряла кола със сръбска регистрация на българи от покрайнините. И някакъв юнак и беше издрал боята докато хората пазаруват. Е - говорихме си, ама ...

11

Анонимен

преди 12 години

до номер 9 -не си от македония, провокаторче. македонците изписват Македония по друг начин, и нямат буквата ъ...

10

Анонимен

преди 12 години

НЕ САМО ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ, НО И нишко и пиротско са исторически български. През времето на първата и втората Българска Империя(ДА!-на англииски ни наричат Империя, само ние се срамуваме, че сме имали собствена империя-напишете в гугъл Bulgarian empire за подробности) Ниш и белград са били български(Белград е наричан град алба булгарика). През 1841г е нишото българско въстание.Сърбия заграбва Ниш през 1878г-включва се във войната едва накрая, след като разбира ,че Русия ще победи със сигурност