14

narod

преди 12 години

сега какво излиза,съседна МОГЪЩА ТУРЦИЯ ще ни охранява от чужди нападения

13

Бамби

преди 12 години

Аве те американите и *** са бита карта, само си помпат самочувствието с тва ПРО руската армия има такива неща дето теа само могат да сънуват. Вижте в търсачката Руски военни камиони Камаз, такива камиона дето минават през такива препятствия теа никога няма да имат.

12

така така

преди 12 години

Б-я е малка държава и трябва да има гъвкава дипломация, не трлябва да се залита маниакално към никого, трябва да сме в добри отношения както с ЕС, така и със страните от Шанхайската петорка, няма нищо по-хубаво от неутралитета. Но тук хамериканският посланник е нещо като министър председател в сянка дори и не толкова в сянка.

11

До 10

преди 12 години

Братушките са миролюбиви и се опитват да поставят отношенията между държавите на нови релси, върху релсите на разбирателството, взаимоуважението, че нашите са се нагъзили на хамерите а Аню се изживява като световен адмирал си е проблем на нашите болни политици.

10

...

преди 12 години

да така е както е казал потребителя преди мен...Турция в отлични отношения и с 2 лагера...също така Турция е и в отлични дипломатически отношения с Китай...до скоро бяха и единствената мюсюлманска държава с някакви дипломатически връзки с Израел докато Израелкста армия на направи поредната глупост за която е мразена от цял свят...изобщо Турция има доста здрава и стабилна дипломация...не случайно Вашингтон похвали Турция като най-стабилния партньор в НАТО освен Великобритания разбира се и не е тайна за никой че Турция засилва все повече влиянието си в региона...ся знам че това ще издразни мн хора и ще цъкате (-) но това си е истината...

9

Анонимен

преди 12 години

отношенията на комшиите са много добри и с Русия и със САЩ, така че нашият Анююю с ръст 1.20 см. да си ходи там да слага тиксо на Миг че се разпадат. Аз само заради първото му име няма да го сложа за министър .. какво е това бе "АНЮ" ? :) Пълна домашна Лютеница

8

Анонимен

преди 12 години

ЩАТСКИ И *** С/У РУСКИ *** ... ***

7

bg

преди 12 години

Turcia e bita karta.

6

Анонимен

преди 12 години

нали нас щяха да ни пазят фесовете и мамалитгарите?кво стана пак...че ако чакаме на сегашните-айайай яяяяя

5

tt

преди 12 години

дано не разполагат у нас нищо ,4е сс 20 са много стращни,и не признават ни тур4ин с чална ,ни румънец с мамалига ,ни българин с гаида.

4

Попай

преди 12 години

Теа пък гейчета от нато що не вземат да направят нещо за скапаните си и задлъжнели икономика, а само избиват комплекси. Точно като някакви малки деца, бих казал в неравностойно положение, се държат.

3

АгАТА

преди 12 години

е що не го поставиха в модерна България.Ей че са прости тия американци и турци . в модерна българия сигорно ще сложат модерни *** и контейнери за *** :))

2

Андрю

преди 12 години

Тези всичките от нато наистина са ***, колко пъти ще подписват едно и също нещо, еее..то бива демонстративност на наглост ама чак пък толкова не бива.

1

За Витков!

преди 12 години

Какво да каже човек!? Този свят не върви на добре ама вобще! Преди да са почнали коментарите вещаещи апокалиптични картини и епични войни ще кажа само, че къде от интереси къде от алчност, къде от лицемерие и завист този свят бавно но сигурно върви към гибелта си! За това радвайте се на живота и на малките неща всичко останало е хммм.......