52

Анонимен

преди 12 години

Тая Стефка е фейк! Аз не познавам такава! А иначе в съдебната система всички работят според нареденото отгоре по йерархията. Докато стигнеш до върха, вече отдавна си усвоил всички врътки и пинизи и част от загнилата система.

51

Анонимен

преди 12 години

Аз винаги съм нащрек! В единия джоб имам нож, в другия електрошок! Не се знае от кой ъгъл какво ще ти изскочи - я куче, я ***, я гей! За злобни гейове в раницата нося друго нещо, но няма да го споделям.

50

EmO-До Стефка Колева

преди 12 години

А може би трябваше да изчакат да го убият та да имаш доказателство и труп а ? Тук в БГ нещата винаги са СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА ! Нямали били доказателства... за това заради хора като вас сме с такава жалка и смешна съдебна система !

49

до 46

преди 12 години

Отиди в общината и си виж картона. Ако е прехвърлен няма да се води на теб. То си е страшно де. Тези кражби-прехвърляния ги правят бившите милиционери от ДС, които имат личните данни на хората и все още техни действащи "колеги" им осигуряват достъп до административните файлове и техни нотариуси.Ако усетиш нещо - бягай в районното МВР и подавай жалба веднага с копие от нотариалния акт с декларация, че нито си продавал, нито си залагал, нито ще изчезваш, нито самоубиваш.

48

До Стефка

преди 12 години

Здравейте, поздравявам ви за изказването,малко хора излизат с истинските си имена. също така съм склонен да вярвам в искреността на думите ви. Все пак искам да ви посаветвам да внимавате във исказите си защото говорите за хуманност и след това казвате ако имахме труп" !!! КАК така ако имахме труп, ако законовата ни рамка не е уредена за такива случай и допуска такива хора да си продължат нормален живот то определено вината не е и в полицията. Нали това е идеята да се предотвратяват престъпления

47

с.

преди 12 години

А докога ще се толерират свинщините на съдия-изпълнителите!???Имат невероятни правомощия и съсипаха живота на много хорица тия ***!През ден четем как са прекарали някой!Днес четох във вестника как в Стара Загора са взели жилището на една сляпа жена!То направо да ревнеш братче!И пак съдия-изпълнител е замесен!Нотариусите и те са страшна пасмина!Помните ли онова журналистическо разследване когато прехвърлиха колата на президента!?Де факто може да изгори всеки!Жалка държава!

46

Holland

преди 12 години

V Holland vseki den ima ubiistva,grabezi i jako tvurda droga ,palezi i t,nZa pedofili i izvrateniaci DA NE GOVORIME!!Prestanete da pluete po Bulgaria-prestupnostta e navsiakude.

45

Браво на полицията

преди 12 години

Браво на полицията! Треперета гадове комунистически, защото вие и вашите изчадия правите тези неща. Защото няма друг с такава наглост, безсърдечие и садизъм като комунистите и техните издънки и слуги от тайните им служби. Браво Цветанов! Шапка свалям. Само така! С вас сме.Разкривайте гадовете нагли и престъпни, арестувайте ги и ги премахвайте от живота на нормалните българи. Браво и брависимо!

44

Страх ме е

преди 12 години

Аз от къде да съм сигурен, че и моя апартамент вече не е прехвърлен, а отвън ме чакат да изляза за да ме очистят. ПОМОООЩ!!! Господи пази България!!!!

43

:)))

преди 12 години

След прочетеното до тук, мога само да кажа едно голямо БРАВО на полицията за добре свършената работа. Дано и съда си свърши работата както трябва.

42

Анонимен

преди 12 години

ИМА НЕЩО ГНИЛО В...БЪЛГАРИЯ

41

Анонимен

преди 12 години

***.

40

jj

преди 12 години

Да е жив и здрав Явор от статията...Съдът и законът в случая няма да застанат на негова страна, въпреки че ще си спечели делото. Опит за предумишлено убийство вероятно няма да има - всички ще се окажат я психично болни, я в момент на афект или друга временна психоза.Не се споменават подробности за изготвянето на фалшивия документ за прехвърляне на имота (има ли замесен нотариус) и как съдебен изпълнител би действал по силата на фалшивия договор.

39

ves666

преди 12 години

balgaria pravova darjava bez edin osaden mafiot i oligarh ,koga shte gi satitra *** takiva korympirani sadii prokyrori tam e oktopoda ,ima hora i za 300 leva shte vi izviat vratliagata ,samo izcheznali ybiti obrani iznasileni e tva li e demokraciata ,tribva vi edin hybav prevrat i da vi izbesim po klonite cialata paplash bezogledni blastimasdhti korimpirana paplash idiotska ***.

38

Марк до 32

преди 12 години

Господине, да ви припомня, че преди 2 месеца в Норвегия един фанатик застреля 80 човека!Вчера в САЩ поредният откачатор стреля на публично място и този път уби "само" 3ма души!Периодично в Австрия излизат на яве случаи на бащи държали в мазетата дъщерите си десетки години, през което време редовно ги изнасилвали и имат деца от тях!Е какво сега да кажем, че САЩ, Норвегия и Австрия са скапани държави?!?!Хайде стига с този нихилизъм, че се излагате!

37

Иван

преди 12 години

БРАВО на полицията,жалко че съда пак ще прецени,че няма извършено престъпление и тия хора до 1 година ще са напълно оневинени..... Направо да живее българското правосъдие,то дава мило и драго за всеки измамник,убиец и крадец....

36

гтгх

преди 12 години

голям сценарий за филм

35

Марк

преди 12 години

Каква е тая глупост?

34

29

преди 12 години

И ОЩЕ НЕЩО.ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДНЕС ГО ПРОГНОЗИРАХ ПРЕДИ............2.5 ГОДИНИ!!!А ВИЕ НЕееее.СМЯТАХТЕ ЧЕ С ОМРАЗА КЪМ ЕДИН ИЛИ ДРУГ ЩЕ НАПРАВИТЕ ЖИВОТА СИ ПО-ДОБЪР.ДА ама НЕ!

33

ана

преди 12 години

изобщо не се учудвам от тази имотна мафия, в случая престъпници; апартаментът на родителите ми също беше подготвен за прехвърляне, но бяха подкупили хора от общината и бяха променили документи, възползвайки се, че в старите нотариални актове няма ЕГН, та полицията беше безсилна, въпреки че имахме ЕГН-то на извършителя, казаха че не може да се докаже, а може да се води като грешка при въвеждането на данните, а изобщо не ставаше дума за грешка. Както и да да е оправихме документите, но беше ужас