112

BAI SHILE

преди 12 години

IMA XORA I ZA PO MALKO SHE UBIAT 4OVEK AKO XODIAT POKRAI SOCIALNITE SLUJBI SHE NAMERIAT XORA GOTOVI DA UBIVAT I ZA PO MALKO ZA DA SI NAXRANIAT SEMEISTVATA STANAXME NAI BEDNATA DARJAVA AKO NE STE ZABELIAZALI AMA NA POLITICETE IM E PREZ MURA KAK VIKA GACETO BACETO DREME IM NA MURA ZA NAS

111

Чубака

преди 12 години

Рояци скотове в тая държава...

110

Josko ot Sliven

преди 12 години

Abe ,kakvo stana s Josko ot sliven ,kude pregazi drogiran i pian dvama dusi??

109

Документалист до 110

преди 12 години

Ами сравнете списъка на допуснатите до изпитите за съдия-изпълнители, списъка на съдия-изпълнителите и списъка на разкритите щатни служители на ДС от комисията за разкриване на принадлежност към комунистическите тайни служби. Ще ви бъде доста интересно занимателно и ... страшно.

108

465789

преди 12 години

Заглавието е уникално, журналистите започнаха да използват повече жаргони и от хората по улицата.... Аман от писачи.......

107

gogo

преди 12 години

Това са кръгли *** - било по-лесно да убиеш, отколкото да подкупиш съдия-изпълнител.

106

сд

преди 12 години

Това животни ли са какво е да ликвидираш човек за някакъв апартамен с кеф ли ще ги харчиш тия пари бе ***

105

Анонимен

преди 12 години

Показаният пистолет на снимката е много лош - с подобни нему Боб Мънден дава 200 ярдови изстрели, които дори за специалсти не били лесни.А това, че е револвер му позволява да изстреля след доста упръжнения 2 изстрела за под половин секунда. Можете са си представите какво се случва с хора с пистолет с пълнител от другата страна. :)

104

Анонимен

преди 12 години

Евентуално какви присъди да очакваме? Оправдателни?

103

от 101

преди 12 години

ЩО бре слагате минуси! Грях ли е да просиш или е по добре да откраднеш?

102

хммм

преди 12 години

еее тези мн скъпо вземат, има и по евтини за по 5000 евро :)

101

104

преди 12 години

Болен дядо насмалко да стане поредната жертва на ловки *** измамници в столицата. Благодарение на бдителен банков служител, аферата е разкрита и 15 000 лв. спестявания на стареца са на сигурно място.Преди няколко месеца 85-годишният столичанин решил да продаде наследствен имот в околностите на Своге. Тъй като трудно се обслужвал сам, за него се грижела 33-годишна жена, която му препоръчала своя позната, която пък стопанисвала Агенция за недвижими имоти.Така дядото се запознал с 41-годишната Николина Кунова. Вместо да купи нивата на пенсионера, ловката измамничка му предложила сделка: Ако имаш спестявания, дай да ги изтеглим. С тях ще купуваме и препродаваме земи, защото на мен ми трябват налични пари, започнала да обработва Николина жертвата си. Дядото се двоумял, но когато *** дама му казал, че ще вземе процент от продажбите, а в банките лихвите са нищожни, дядото се съгласил.Така няколко дни преди празниците пенсионерът отишъл до банката за да се осведоми за авоарите си. Имате 15 000 лева в сметката си, обяснили му служителите. Така на 18 май дядото пак дошъл в банката този път, придружаван от *** жена, която го чакала пред клона.Усъмнихме се да не би старецът да стане жертва на измама, затова и сигнализирахме в МВР. Все пак той е наш дългогодишен клиент, обясниха пред Всеки ден служители. Униформените чакали в засада и когато пенсионерът се запътил към изманичката, полицаите я арестували.Направени са обиски в дома й. Заподозряната в опит за измама живее в мраморна къща в центъра на с.Мрамор и има тристаен апартамент в Красна поляна, обясниха разследващите и допълниха, че благодарение на работата си Николина си позволявала доста охолен живот.Мерцедесът й е конфискуван, уточниха още полицаите.Всъщност целта на Николина била къщата на стареца в Банкя. Там обаче измамничката ударила на камък, тъй като домът бил продаден на фонд с право дядото да живее там до края на живота си. Затова и 41-годишната мургавелка се насочила към спестяванията на дядото.Пенсионерът няма наследници съпругата и дъщеря му са починали, а със сина си никога не са се виждали. За съжаление самотните възрастни хора стават най-лесна жертва на измамници, категорични са униформените. Пред тях дядото разказал как Николинка се грижела за него, ходил й на гости, купувала му дребни подаръци. Това е социалният контакт, от който старецът се е нуждаел, категорични са разследващите.Измамничката е освободена срещу гаранция от 1000 лева.

100

ДО102

преди 12 години

що бре в Джумаята няма да ги срешнеш,сън те лъже,там ни ***,ни турчин не преде.

99

Анонимен

преди 12 години

101 чисти българи няма,тези филми някъде другаде,бургоджийте са българи чисти, но и те се смесиха вече...

98

ДО99

преди 12 години

Българка чиста,а братята роми ,които живеят около мен се занимават само с просия,за 10 години ,нищо лошо не са направили.

97

Анонимен

преди 12 години

96"Не разбрах какво стана със случая на убитата Яна в Борисовата градина... "АМИ НИЩО.УМРЕЛИТЕ СА СИ УМРЕЛИ,ЖИВИТЕ СА СИ ЖИВИ.ТИ КВО ОЧАКВАШ ДА СТАНЕ??

96

Анонимен

преди 12 години

до 97 българин и *** нямат разлика,братя сме значи...аз съм български ***....

95

94 и 89

преди 12 години

Господ ли, южни килии ли? Живея в квартал пълен с такива ***. Знам колко са цинични и безскрупулни:Първо, Шесто, Второ главно самостоятелно, всякакви ченгета комунстически. Или Бойко, Цветанов и комисията оповестяват всички гадове-ченгета на бившите служби, които са работили в общини,есграон,агенция по вписвания и пр. метастазаци и са имали достъп, имат незаконно и безотговорно достъп до имотно състояние и данни на населението и ги правят "ченгета на райета", или аз ставам на господ.

94

ДО 93

преди 12 години

Българин съм и не кълна ,пожелавам.

93

Анонимен

преди 12 години

Не разбрах какво стана със случая на убитата Яна в Борисовата градина...