90

МЕН

преди 12 години

Тези обири и грабежи ще стават все повече и повече докато 7 000 000 българи не станат престъпници а останалите ще са гербери и техните кьорьви подръжници, слепци които като в комунизма вдигат лозунги ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ , ДА ЖИВЕЕ БОКО правете *** още на уорлик правете магистралки но не се учудвайте че УЧИТЕЛКИ ВЗЕХА ДО ОБИРАТ БАНКИ.

89

гражданин

преди 12 години

Ще има ли ден в който не е извършено някакво углавно пристъпление в БГ?Това ли е днес България.Ми тогава да се махат тия *** гербавите.Кво ми се бие в гърдите тоя Цветанов?Ами Борисов?Смешници *** се пред цял свят.Да си ходят.Да идват хора дето ще вкаврват държавата в ред.

88

STALIN

преди 12 години

ТОВА Е УЧЕНИЕ НА БАРЕТИТЕ.

87

Цеко Циганина

преди 12 години

полицай и таксиджии *** по улиците

86

Цигани

преди 12 години

Десетки маскирани и с бронежилетки полицаи от спецчастите се включват в издирването на част от извършителите на обира. Пред полицейското управление в града са паркирани пет високопроходими автомобила на жандармериятаТ.е. ще претърсят *** коптори около Ботевград, а те никак не са малко. Не знам защо спестявате информацията, че заловения шофьор и останалите според очевидци е '*** с вид на арабин' - т.е. жив миризлив *** от Врачанско/Ботевградско..

85

varg

преди 12 години

Тия са били от сектата на Боко.

84

ВАЙС

преди 12 години

Да, "социалистчета" изпърдяни, където пишете мерзостите си по форумите, така е, държавата се събужда и започва да лови бандитите, тоест вашите хора, дето ви пълнят джобовете и касичките.. Защото когато управляваше мафията под ръководството на онзи шизофреник - царя и на онова очилато *** -Станишев, държавата всъщност беше мафията и животът в България беше ад. За нормалните хора, де! Но сега за вас - *** ЧЕРВЕНИ, започват нелеки дни. Дни на глад и мизерия, дни на възмездие и арести.

83

hagen

преди 12 години

До 93 Т а ти драги излиза по твоите думи че си на свобода единствено защото следователите не си гледат работата.А с теб на свобода са и още 7 милиона българи.Според твоята логика или по логиката на подполковника от СССР.Личи си милиционерската подготовка.

82

anonimen

преди 12 години

Дано само не ги пуснат, тук в Ботевград е така мъчат се да ги хванат и ги пискат няма оправия............ Онзи ден имаше акция на сутениори нямахме медиина месна информация и после разбрахме , че половината са пуснати........... а в града е пълно със сутениори и *** и това се знае дори и от малките деца........... но те са недосегаеми със пари и самочусрвие, карат хубави коли имат по няколко жилища ,обзаведени по последна мода....... и съответно пари да затворят очите на .който трябва..

81

...

преди 12 години

А някой ще коментира ли случилото се или само *** ще пишат тук...?(Има два-три коментара и на тези хора се извинявам)

80

Първи

преди 12 години

Първи съм. Сега герберите могат да почнат плюят!

79

bg

преди 12 години

всички анонимни комунисти в Сибир!

78

Гладория

преди 12 години

Както би казал Уорлик----доста спокойно е по улиците...

77

няма значение

преди 12 години

все повече взеха да стават американските екшъни из българските градове... тъжна и жалка държава

76

Анонимен

преди 12 години

до 91Не е умен.Умния има самоличност.Той е ...тиква.Онанираща словестно под чуждо име,защото някой му е казал ,че в интернет "има" анонимност.

75

Анонимен

преди 12 години

до 82Келешче,ей такива като теб навремето ги биехме до синьо.Да им дойде акъла в главата,ама явно баща ти малко сме го били.

74

до 96

преди 12 години

Никого не са хванали, това са поредните изцепки на Цвъкьо за туширане на обещественото мнение.Не е тайна за никого, че столът му отдавна се клати.

73

Иво

преди 12 години

Добре дошли в страната на некадърните мутрмилицонери.Всеки ден - убийства, самоубийства, грабежи, *** тероризират българи.А управляващите ги пазят - така е, избори идват, ще трябват *** гласове.Не останаха балъци вече, които да гласуват за ГРОБ.

72

Анонимен

преди 12 години

Щом са хванали шофьора,и другите са вътре

71

бай Ганьо

преди 12 години

Не ми се сърдете, че пиша раздвоено. Просто ме гони шизофренията.