110

ggggggg

преди 12 години

При огледа на изоставения автомобил полицаите открили част от ограбената стока.......a ostanalata v patrulkata.

109

Наблюдател

преди 12 години

Сега държавата според някой била мутринска, ами да ви питам последните години като прреживявахме всяка седмица обите наркобосове отвличания от наглите, силови ртекети и ограбване на държавата тогава не беше ли мутренска бе.

108

Марин

преди 12 години

През последните 2 години, България стана една голяма психиатрия.

107

Пацо

преди 12 години

Снощи и в Плевен е имало престрелка - егати и мутренската държава.Ама като си избрахте мутри да ви управляват, така ще е.

106

Срам

преди 12 години

Странно предната вечер група роми нахлува в заведение в Пъпа на град Плевен ,заведение пълно с цивилни ,младежи и така нататък,ромите въоръжени до зъби нападат местния мафиот ,а неговата компания вади пистолети и стреля по тях,ранява двама,всичко това в 21 век в европейска България.. В заведение на идеален център в един от най-големите градове в нащта страна...В момента живея в САЩ ,ако това стане тук ще разтресе цялата страна ,примерно престрелка между *** и мафиоти в заведение в Чикаго...

105

Венелин

преди 12 години

Какво очаквате, като мильовците се занимават с преследване на *** покрай магистралата, вместо с истинските престъпници?!

104

Анонимен

преди 12 години

Ама нали уж се бяхме преборили с престъпноста,ква стана тя сега? Рапортувахме и на Европа и на Америка , че у нас няма престъпност и всичко е о кей. Банкови обири, златарски ателиета, младежи се колят и стрелят, бандюгите ходят въоръжени и още и още и става на по зле.

103

Пацо

преди 12 години

Милиционер си, нали дрОгарию. Така де сега им викат полицаи.

102

Анонимен

преди 12 години

При огледа на изоставения автомобил полицаите открили част от ограбената стока. Това забавило полицаите, докато разделят стоката. Възникнали е разправия между тях, докато накрая началникът на РПУ е взел всичко за себе си. След това акцията е продължила.

101

Анонимен

преди 12 години

Според мене каквато и партия да е на власт,стрелбата срещу полицай трябва да е задължително от 20г... Стрелбата срещу малки деца може да бъде и без наказания, какво толкова. Срещу жени и старци, за стрелба може и леки глоби. Кухи гербери, стига с тази хамериканска простотия! Бандити, стреляйте на воля, само в не и в тъпите и корумпирани полицай (които са болшинство днес), това ли ви е мисълта ръждива?

100

алоооо

преди 12 години

Желязна защита на полицаите трябва да има и много по-тежки наказания за престъпления, извършени от полицаи.

99

Jitan

преди 12 години

Според мене каквато и партия да е на власт,стрелбата срещу полицай трябва да е задължително от 20г.затвор нагоре...не съм им фен на ченгетата ,но тези дето не са катаджий, а идват на минутата при сигнал,трябва винаги да са защитени от държавата...

98

МЕН

преди 12 години

До 125 Не се сърди но мисля че ти си малко по от който и да било. Не виждаш ли че умишлено ни делят на комунисти и демократи за да не сме единни и да не се вдигнем всичките. Опитват се да ни манипулирват така и депутати и журналисти лошото е чи има такива като теб които се връзват и за това нищо не можем да направим. Стига с това комунистите са виновни Боко нали уж не е комунист Костов нали и той не беше ами царя? Нямат оправдание вече никакво

97

до 125

преди 12 години

Първо се научи да пишеш на български. И второ не е ясно кой по кого първи е стрелял. Може и Ушевите да са. Не исе опитвай да им адвокатствуваш, още повече че си неграмотен. Допускам че си бивш или настоящ милиционер.

96

do 123

преди 12 години

Toi Rumen Petkov po-dobre se sprivashe kato hodeshe da si pie kafeto s bratq Galevi

95

do 122

преди 12 години

ti si bil mn tap.Estestveno che shte streliat kato streliat po tiah

94

Дебелогъзи циркаджии

преди 12 години

Нашата полиция ни пази !Само дето Цвъкьо колекционира апартаменти, докато приятелчето му Потен Всеко пее химни.

93

кико

преди 12 години

Цветанов нали беше преборил бандюгите! Какво става?

92

учудващо

преди 12 години

"Въоръжените мъже обаче открили огън по полицаите, улучвайки автомобила им."А защо никъде не се споменава, че и полицаите са стреляли по бандитите?Нещо не ми е ясно. Английските полицаи по закон са невъоръжени. И е разбираемо, че не могат да стрелят. На нашите обаче им дават оръжие. За какво?

91

do 119

преди 12 години

Da tova e Balgaria blagodarenie na vas komunistite i gerberite se opitvat da opraviat kakvoto e ostalo ot darjavata