48

галактика

преди 12 години

На лошото не се отвръща с лошо, а с мъдрост! Така постъпва и Кадафи. За разлика от много други.

47

до Krimen/a

преди 12 години

Пробвай на български като пишеш да ти се разбира, че прекаляваш с хиперболизирането на избрания образ. А правилният (да го речем) английски стои като оксиморон до това на шльокавицата написаното. Не си доизпипал/а работата с Крименчету.

46

ХАХАХАХ

преди 12 години

хитлер беше прав ама е *** че трагна срещу русия а в момента гледате бунтове но това е подготовка за нещо голиямо в момента нато си направи килари за 6 месеца това може да стяне сас секи *** хванат от гората и да му дадеш автомат хаос кражби ама в БИГ БИГ РАЗМЕРИ ЕИ ТОВА СТАВА ХАОС да се готви европа това беше голяма репитиция нато дори официялно не участва гонене на вещици

45

Патилан

преди 12 години

Хаха, всичко е толкова просто и се е случвало вече.. Еврейската върхушка на върха в САЩ, плащат на така наречените "протестиращи" да вдигнат бунт, за да има стълковения с държавата и за да има причина САЩ да се намесят и да сложат ръка на петрола... САЩ направиха това в Либия!!!

44

Анонимен

преди 12 години

Грешка в заглавието имате - не:"Опозицията иска Кадафи жив или мъртъв", а:"САЩ иска Кадафи по възможност мъртъв".

43

марсоход

преди 12 години

аз не мисля, че либийците са като нас, ние сме умни хора -хора инжинери , ние строихме там по тяхна молба много отдавна можеха да поканят и русите :) но ние строим и в москва :) виждате ли братя и сестри ние сме много по умни от тях но грешим в отношенията си един към друг и позволихме най лошите от нас да ги наричаме ръководители независимо от цвета на партията. нужен ни е просветен човек и много народен за да има успехи

42

На дали

преди 12 години

Айдеееееееееееее и тия се ***!!!Като гледам по ховините какви са "Банда *** ,събрани на седно място".Да ти имам "революцията"!Ще стане като нашето ,"Който не скача е червен"!И КАТО НЕ СКАЧАХМЕ КАКВО???!!!! СЕГА ВСИЧКО НИ Е НАРЕД ,САМО ЧЕ С ДУПЕТО НАПРЕД!!!!

41

LEFFTERUV

преди 12 години

ivanspartybreakers

40

до 39

преди 12 години

За ХУБАВИТЕ хора го правя само. Заслужава си само за тях и за близките.Не те познавам, но знам ли че имаш нужда от помощ веднага я имаш от мен! А беше преди тук... ХУбав край, хубави хора, широка славянска душа!Сега е останал само хубавия край за голямо съжаление!

39

цъъъсс

преди 12 години

бил диктатор а боко какъв еее/ асфалт и яакъл с пръс / българино събоди се / ама я спи не се надигай стой си в къщи и псувай

38

Патилан

преди 12 години

Интересно как Китай, още не са се изказали по въпроса?!Кой купува най-много либийски петрол-Китай.....?! Американците искат да контролират либийския петрол, за да държат Китай зависим, понеже Китай има намерение да "загърби долара", а това би сринало Америка финансово тотално!!! Юанът най-скъп спрямо долара от 17 години насам! Китайската валута поскъпна до 6.4 юана за долар за първи път от 17 години. Юанът е единствената поскъпваща валута сред десетте най-търгувани валути в Азия през този месец, поскъпвайки с 0.7% спрямо долара, след като понижението на рейтинга на САЩ от страна на Standard & Poor's и сривът на световните пазари накара инвеститорите да излязат от по-рисковите активи. Китайската валута се оскъпи с 0.36% до 6.3948 юана за долар днес, което е най-големият й скок от девет месеца насам. Юанът ще е новата световна валута! Китайската валута ще бъде основната парична единица в света в близко бъдеще. Това обеща президентът Ху Цзинтао в ексклузивно интервю за водещи американски издания. Настоящият световен икономически ред е отживелица, смята той. В центъра на този ред е доларът. Рано или късно американската валута ще бъде изместена от китайския юан, обясни лидерът на най-населената държава на планетата. Властите в Пекин ревниво бранят своята валута, която не може да се купи свободно на международните пазари. Така цената на китайските стоки и услуги се поддържа изкуствено ниска, а САЩ не могат да ги конкурират.

37

KREMENA ST ZAG

преди 12 години

Dearest LEFFTEROVV-Ti pridi 7-8 dena sa beshi fkop4il faf KLIN4 sas tuka baya moi doshmanni vraguve...Ti sa bi katu LAV za moia skromnosdtNi ospiah da Ti sa utblagudara..Siga,iminnu, I DO....Na barikadata Ti beshi kato JOCHAN.....Danton,RobesPier i Jean Paul Marrat ima samu da u4at ut TEPPOZDRAVI i HEADS UP...

36

ррр

преди 12 години

ще му пръднат на *** на Кадафи

35

Патилан

преди 12 години

Всичко това, тази война в Либия се режисира от Рокфелер и Другарчетата му!За да контролират петрола и Китай! Така спасяват временно Измисления Долар Господар и си печатат трилионите свободно!Щастливи са капиталистите......дотогава докато парите им все още имат някаква стойност, и докато КРАЖБАТА чрез печатане на пари е оправдана?НО, ще дойде ден, когато ще трябва да си платят за гяволъка!Нужно ни е освобождение от НАТОвската и ЕС-окупацията и Бялата робия, геноцидно унищожаваща ни днес в лековерието и в мечтателството и индивидуализъма, както и в поголовната приватизация и насилственото раздържавяване наложени ни с клаузулите от МВФ и Световната банка и нейните глави на Отровната й Ламя. Той и Кадафи е, за Арабската лига, и затова го бомбардират. Западът не иска силни Федерации- конкурентни на ЕС. Милошевич, Саддам, Каддафи - силните и соц. лидери ги демонизира и ги изтребват като ***.

34

FUT

преди 12 години

KADAFI E GEROI I RODOLUBEZ.TOI ZA6TITAVA LIBIQ,a byntovnizite ca maroderi.LIBIQ OBI4A KADAFI I KRAQT NA NAEMNIZITE CE VIJDA.C POZDRAV FUT.

33

Лефтеров

преди 12 години

И ти жива и здрава бъди и същото на близките ти пожелавам и знам , че хората които не те разбират, просто се молиш някой ден да прогледнат...въпреки че е невъзможно според мен. Нека заедно се молим с теб за бедните им душици!Лека вечер и на теб!Късай и занапред!

32

КримеНъ отъ Бусмадзи

преди 12 години

ФуК тъ В ТапиЯ ТръвЕрс,и ЛифтерУФФ тоже,,All of my precious Black *** моЗе леко Дъ го Ухнеж,,,

31

ТЪРСЕТЕ "СОЦИАЛ

преди 12 години

...ПО МАЗЕТАТА И КАНАЛНИТЕ ШАХТИ .........ТАМ СЕ КРИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ПЛЪХОВЕ!!!!!УБИВАЙТЕ ГИ -----ПЛАЩАМЕ ,БОГАТО!!!!

30

Азъ

преди 12 години

търсете го по дупките и по землянките гадината ***, скоро ще намаже въжето както саддам !

29

Лефтеров

преди 12 години