68

до 68

преди 12 години

Тук форума е български и се пише с кирилица, а КРЕМЕНА ОТ СТАРА-ЗАГОРА, като си има негов си неповторим стил да си го прилага някъде другаде!

67

до 69

преди 12 години

Е, ако си направи трансексулана операция, може и да стане жена. Ти *** ли си за да не знаеш , че е мъж? Една жена( не искам да обиждам дамите) няма не че знанията, а литературните похвати за да пише в такъв стил.

66

Патилан

преди 12 години

Ха-ха.......колко "наивни телета" има да вярват....явно оръжието им "CNN", добре работи да "Промива мозъци"!!! Всичко е толкова просто и се е случвало вече..... Еврейската върхушка на върха в САЩ, плащат на така наречените "протестиращи" да вдигнат бунт, за да има стълковения с държавата и за да има причина САЩ да се намесят и да сложат ръка на петрола... САЩ направиха това в Либия!!!

65

Анонимен

преди 12 години

САЩ са добрите задето бомбардират, а Кадафи е лошият задето направи от Либия държава и искаше да въведе златен динар с което щеше да съсипе долара обаче така е правилно защото чичо Сам знае по добре кое е правилно за арабите.

64

до 62

преди 12 години

Креми, ти и като Filibe ли се подвизаваш и сам себе си хвалиш! Засрами се бе човече! Тук не се намираш в предаването на професор Вучков!

63

до 60

преди 12 години

Приятел, ако Кремена започне да пише на кирилица + правилно, няма да е КРЕМЕНА! Ти това не го ли разбираш? Именно в този стил, който си е избрала на писане я прави КРЕМЕНА, а не някой от хилядите драскачи тук.В заключение: Говоря в женски род за субекта, защото се обръщам към ника...само!))))

62

обективен

преди 12 години

Патилане стига си повтарял едни и същи ЛЪЖИ от руско езични сайтове по 1000 пъти бе ***, та ..а в руската ***!

61

Патилан

преди 12 години

Много скоро ще бъде....едно кило долари=едно кило хартия. Колкото и да се борят да крепят долара като владеят петрола. Една от най-разпространените версии за убийството на Джон Кенеди е че е убит заради това, че е отнел правото на Фед (Федералният резерв на Сащ) да печата банкноти. Интересен факт е че неприятностите на Строс-Кан са започнали един месец след като той е казал че "вашингтонският консенсус се е изчерпал". Преведено на човешки, той е казал че доларът вече не може да играе роля на световна валута. Доларът няма покритие и е просто една хартийка. САЩ са *** в световната икономика, рече Путин, Чавес нарече САЩ *** за световната икономика също, Интересно, ....а сега и Китай го казва (звучи като заговор петрола вече да не се продава с Долари). Това би обезценило долара до цена близка на хартията т.е. едно кило долари=едно кило хартия.

60

Анонимен

преди 12 години

САЩ не искат нефт недейте така САЩ искат да ни спасят а тези бунтовници дето ги виждате са купили оръжие от черния пазар на диктатора Кадафи и са се разбунтували за да го свалят.

59

Патилан

преди 12 години

Печатането на доларите отдавна надвишава стойността на хартийките. Хартиеният носител не струва НИЩО. Или все още почти нищо. Откъде се взеха толкова електронни пари? И защо се налага практиката да се плаща по електронен път? И как се лекува инфлация с повече инфлация? И като загрубее играта, посто пускат печатницата.... !!! Долара отдавна е хартия без покритие която се крепи на силата на оръжието на американците. Америка отдавна не произвежда, а воюва за да крепи долара като световна валута. Всеки американец вече е задлъжнял средно с $176,000.

58

Патилан

преди 12 години

Световна мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат.Войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за Нефта ще премине от Долари на Евро и най-вече, защото и той почна да си печати долари, така наречените Садамки. Това най-много вбеси Печатарите от САЩ (Рокфелер и Другарчетата му). Войната срещу Кадафи е защото той реши да иска срещу петрола злато!!! Нека всеки да знае, че войните и в Ирак и сега в Либия се водят заради Долара. Петрола е само мъгла за пред очите на овцете. На САЩ не им дреме за петрола, докато могат да си печатат долари и да си го купуват. Но ако търговията премине в Рубли или Юани да кажем, тогава САЩ се сриват финансово на момента! Контролират ли петрола-контролират долара. Това е цялата им Игра. А европейските им марионетки са само техен инструмент!Следващата цел на "Американската гнусотия" е Сирия....!!!

57

Filibe

преди 12 години

koyto ne razbira kremyto e nedodqlan.kude e tq kude ste vie.kremyto si e kremy.ne znam dali angl.ezik i e pravilen,no nemskiq y e prevushoden

56

Анонимен

преди 12 години

Виждам, че Кремена или някога Кримена пак се е появил във форума и продължава да пише на неговия си стил - това е мъж от Стара Загора, който е живял в чужбина и има претенции да знае много.За знанията му всеки сам ще прецени, но аз имам молба към него, ако наистина се чувства истински българин нека да пише на нашата хубава българска азбука.

55

az

преди 12 години

tupi bunatzi,koito pishat protiv amerikantzite, da im iadete ***...

54

az

преди 12 години

sega im se e..a mamata na libii4ite.tolkova godini samo p1rdqha i ne ba4kaha,no ot sega natat1k 6te vidqt kak se ba4ka za par4e hlqb.

53

do 49 от Лефтеров

преди 12 години

Няма как да го наричаш "правилен" английския й, защото тя умишлено прави грешки и в изписването на английски думи, въпреки че го прави много по-рядко, спрямо българските думи изписани на латиница.Хахахахха, ами точно това иска да постигне иначе Кремена с оксиморона- да се чудят хората -първосигналните и елементарни душици пишешщи тук, как един човек супер неграмотен, пише пък и на английски и споменава и дава на място примери с видни световни личности свързани с темата.Имаш да учиш, братко!)

52

Анонимен

преди 12 години

Заглавието:Гледам,и не вярвам на ушите сиКво доживяхме,ей,след 42 години вярна служба на революцията,някой да му потърси сметка за убийствата и терора на бесния пес

51

Патилан

преди 12 години

САЩ = агресор в най-голям мащаб = разбойник!!! Ха-ха, всичко е толкова просто и се е случвало вече.. Еврейската върхушка на върха в САЩ, плащат на така наречените "протестиращи" да вдигнат бунт, за да има стълковения с държавата и за да има причина САЩ да се намесят и да сложат ръка на петрола... САЩ направиха това в Либия!!! Всичко е власт и петрол разделяй и владей. НАТО както винаги веднага решават да омиротворяват и хоп богатите още по-богати и задоволени.Така е. Има една глобална империя в момента и това е САЩ. Единствената страна ползвала ядрено оръжие, с най-много бази извън граница, подмолно сваля и качва правителства, опустошила безброй земи и хора, държаща целия свят в мъртва хватка. Или си тяхна държава-клиент (99% от страните) или си враг. Няма изверги/маниаци/фанатици, има послушни или непослушни на Вашингтон.

50

Патилан

преди 12 години

Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?

49

Анонимен

преди 12 години

Цялата работа е че Септември началото мандата на ООН за НАТО-вските самолети над Либия изтича. Кадафи ги препъна и сега се бърза да се стоварят земни сили и да се каже ето превзехме Либия но за да се въстанови и укрепне трябва да има земни войски. Наменици от ОАЕ и Саудитска Арабия както и от Катар. Големият процен демократични бунтовници са си от Алкайда и се подкрепят от Ми6 и ЦРУ при това от години..