88

до 101

преди 12 години

Лефтеров съм бе, баце! Това че не си пиша името постоянно, те заинтригува ли? Просто ме мързи да го изписвам а ми е по лесно да се обръщам към пост с числото под което е. Аз съм бе, само Лефтеров съм тази вечер. Няма никой друг ...както си мислят някои *** че сме били Аз и Кремена познати та даже и един и същ човек. Бе лудница, баце! Аз си правя кеф, в свободното време, особено, когато наскачвате като петленца ...ще трябва да ви оставям-утре ще се бачка пак, а вие си пишете спокойно.Ай!..

87

до Сто

преди 12 години

Нали уж провокираше плитките душици по друг начин бе ЛеПтеров. Я се върни малко назад да видиш какво си написал на предишната страница. Не ме разочаровай така, то излезе, че ти не си чел за троловете или последно си чел като имаше само Мирка. Хахахахах Аз не ползвах нет тогава, че излизах да играя карти в квартала. Времена и нрави, сега само пред компа седи това младо поколение. Тюх.

86

ех

преди 12 години

Нещо се притесних от тоя Лефтеров, голям експерт в изкуството на спора, ех... :(Та, да:99 е до 97.

85

до 97

преди 12 години

Да, Кремена е *** със стила си на писане за вас, *** плитки душици тук. Това ли ви дразни бе, кухи ***? Стилът на писане на някой, въпреки че не обижда и не се присмива на някой и не провокира както прави истинския ***.Провокира със стила само дребнавите, бедни, оскотяли мизерни душици, които мразят различното..щото не им е в кръгозора на разбиранията. Истинския *** провокира директно всеки в чата! Там е разликата между Кремена и Трола!Смешници!)))))))))

84

до 93

преди 12 години

Лефтеров, ти ли си това, че не ти познавам тънкия стил на писане все още (ша прощаваш)? Виж Крименчето, ако беше и човек, прочел й само един коментар щеше да я познае. Но какво да правиш, кой колкото си може (в писмен вид, де :)

83

до 96

преди 12 години

Ей, ама и хитрееш. :) Имам да уча много, да, но не и по тази линия, по която се опитваш да ми дадеш наклон да се усъвършенствам. А след като толкова ти харесват посредствените провокации, защо поне не спретнеш ти една, а се слагаш в поддържаща роля? :) Забавлява ме самоувереността ти в умението ти да подддържаш обаче (казах)! Сега казвам втори път и то!

82

до 93

преди 12 години

Между другото си много изостанал! Какво е ***? Кремена е ***? Ти *** ли си? Основната задача на трола знаеш ли каква е? Първо се поинтересувай и тогава пиши глупости наизуст!

81

до 90

преди 12 години

Какво означава да е "завоалиран" Оксиморона? Нали точно това доказваш и ти с думите си, че си видял правилно написано на английски изречение на фона на неграмотните изречения в поста...български думи написани на латиница. Хахахахах, сам се оплете ти май! Оксиморона какво е в случая с Кремена? Да пишеш неграмотно на родния си език защото те смятат за *** тук повечето, а да пишеш правилно на английски, въпреки че те имат за ***.Имаш да учиш ти казах! Много и то!

80

FUT

преди 12 години

KADAFI E PO-YMEN OT NAC BALGARITE.I CEGA I PREDI PROMQNATA TOI E OCIGYRQVAL RABOTA NA BALGARITE.TE CA PE4ELILI DOBRE.PE4ELILA E i BG.LIBIIZITE CA JIVEELI DOBRE PRI KADAFI-IMALI CA VCI4KO ,V MOMENTA LIBIICKIQT NAROD VIJDA RAZRYXATA.TOI E V PRAVOTO CI DA IZBERE CVOQ PAT NAPRED,LIBIIZITE CTANAXA CVIDETELI NA RAZKRITATA LAJA ZA CADBATA NA KADAFI.OT CEGA NATATAK TE RE6AVAT NA KOGO DAVQRVAT.TOVA CI E TQXNA,a ne na6a RABOTA.LIBIIZITE CA MADRI I NE CE PODDAVAT NA EMOZII.ZA6TO MARODERITE MARODERCTVAT TAM

79

до Лефтеров (2 :)

преди 12 години

Между другото много се забавлявам на такива форумци като теб, които възторжено признават невероятните тролски умения на потребители като Крименчиту и скачат още по - възторжено да подкрепят потребителя, който така безрезервно почитат като колос на форумната мисъл. В превод - малко са тези, които не са схванали великата провокация на Креми. А аз пиша само в един форум (освен тук) и все пак добре познавам образа на "ведрия поддръжник", в който си се намърдал. Превод (2) - много сте. :)

78

до 89

преди 12 години

Бе твоя родител от същия пол ми направи *** преди 2 дни и каза да поздравя сина й във форума като вляза.Та, много поздрави имаш от.....сам ще разбереш, като си го преведеш!

77

до Лефтеров

преди 12 години

Обърка се нещо обаче. Аз пиша тук от скоро и Крименчето ми стана ясно след първия пост, който дешифрирах. А на английски за пръв път го (нека е то) виждам да пише и беше написало изречението си правилно. Оксиморонът можеше и да е успешен, ако беше малко по - завоалиран. Но както вече казах - недоизпипан образ. А щом то наистина иска да провокира "дребните душици" трябва да пише по - разбираемо на шльокавица, защото преекспонира образа, както вече споменах. :)

76

до 84

преди 12 години

Аха демек полицаите са форумни мишки отново има логика. И ти естествено знаеш кой какъв е.

75

do 78

преди 12 години

Какво означават кавичките на дума като Кремито? Че не е истинско име Кремена, а е просто псевдоним? Мога ли така да го тълкувам ? Мога! Под женски псевдоним като ник ,не може ли да се крие жена с различно собствено име? Може!Как сме?)))))

74

Анонимен

преди 12 години

Така е Патиланчо преди крадяха всички, а този егоист Костов разпродаде и открадна всичко за себе си и ето докъде я докарахме.

73

Патилан

преди 12 години

Еврейската върхушка на върха в САЩ, плащат на така наречените "протестиращи" да вдигнат бунт, за да има стълковения с държавата. Така навремето, Те(Джордж Сорос и компания) сринаха най-честния политик на България Жан Виденов и си сложиха на власт "най-големия крадец" на България "Мургавей Костов" с помощта на който ни унищожиха тотално!!!

72

Анонимен

преди 12 години

kkk

71

до 76 от Лефтеров

преди 12 години

Еее, ти за Кремена ли се хвана бе, брачед? Само тя ли пише на латиница??? Да не говорим , че почти всяко малоумно турче пише на латиница тук в тема за турски проблеми.Кремена я накажи! Бъди мъж, изхвърли я от форума, ако си ***.Ако не си ***, не чети постовете на латиница, защото си възмутителен българин в това отношение и отстояваш българското.Хахахахааххх, голям смях с теб !

70

Анонимен

преди 12 години

Нима мислиш че Кадафи е обявил че иска да съсипе долара можеш ли да подкрепиш тази теза с факти ? А дали е пълна дупка не знам ама ако теб те нападне НАТО няма да устискаш и 1 час.

69

Патилан

преди 12 години

Колко има да вземат най-големите кредитори на вече фалиралата Америка: Япония е вторият по големина кредитор с 912,4 млрд. долара. Китай има най-големи вземания от САЩ с американски дългови книжа за близо 1,16 трилиона долара. Кой купува най-много либийски петрол-Китай.....?! Американците искат да контролират либийския петрол, за да държат Китай зависим, понеже Китай има намерение да "загърби долара", а това би сринало Америка финансово тотално!!! Юанът най-скъп спрямо долара от 17 години насам! Китайската валута поскъпна до 6.4 юана за долар за първи път от 17 години. Юанът е единствената поскъпваща валута сред десетте най-търгувани валути в Азия през този месец, поскъпвайки с 0.7% спрямо долара, след като понижението на рейтинга на САЩ от страна на Standard & Poor's и сривът на световните пазари накара инвеститорите да излязат от по-рисковите активи. Китайската валута се оскъпи с 0.36% до 6.3948 юана за долар днес, което е най-големият й скок от девет месеца насам. Юанът ще е новата световна валута! Китайската валута ще бъде основната парична единица в света в близко бъдеще. Това обеща президентът Ху Цзинтао в ексклузивно интервю за водещи американски издания. Настоящият световен икономически ред е отживелица, смята той. В центъра на този ред е доларът. Рано или късно американската валута ще бъде изместена от китайския юан, обясни лидерът на най-населената държава на планетата. Властите в Пекин ревниво бранят своята валута, която не може да се купи свободно на международните пазари. Така цената на китайските стоки и услуги се поддържа изкуствено ниска, а САЩ не могат да ги конкурират.