119

KRITIK

преди 12 години

TOZI 4EKIDJIA NAPRAVO DA SE OBESI! SMOTANQKA MU SMOTAN!

118

до 112

преди 12 години

Шесто : Биеш жена си ; седмо - къпеш се само в неделя ; осмо - облеклото ти е анцунг ; девето - хвърляш си *** от балкона ; десето - си пълен селендур.

117

saki

преди 12 години

Е то и във Варна има подобия на велоалеи , ама по тях се разхождат хората и майки бутат количките си, защото тротоарите са заети от масите на кафенетата на мутрите. Всичко е наопаки и е една пародия.

116

Анонимен

преди 12 години

Истината е другаде, момчета и момичета. Например в Мюнхен няма улица и път близо до града, където от двете страни да няма алеи за велосипедисти. Широки. В града много често има отделен светофар за тях до стандартният или на нормалният освен жълто, зелено и червено има и отделна светлина, специално за тях с нарисувано колело. Като ти светне зелено велосипедче - напред. Ако е червено - чакаш. Само, че там не съм видял автомобил, паркиран на вел. алеята. Ако ще Меркел да е ще и се стъжни животът.

115

човек до 102

преди 12 години

еми пич да карам със зорко вперен поглед на м/уградски път(айтос посока прохода) в 23.00 накукушинен от всякъде да ми излезе нещо никога не бих взел книжка.хапваш вашфла,караш си ... доколкото знам също велосипедисти нямат право да се движат по м/уградски пътища след 21-22.00 часа.ти май въобще си нямаш и понятие от шофиране извън града в д-вата българия.ето ти формула:25%опитен водач 25%добър автомобил и 50%късмет.внимавайте по пътищата и не яжте вафли като мен тогава 102-наплюй и вз поука :)

114

dragunov7.62

преди 12 години

В България не само е опасно да се кара колело по пътищата но и да се излиза от вкъщи също, просто млади и здрави хора нямат място в тая държава.

113

В

преди 12 години

112

Анонимен

преди 12 години

Наистина е прекалено рисковано да се кара колело по улиците.Особено по Републиканската Пътна Мрежа.В интерес на истината и кола е опасно да се кара.

111

Анонимен

преди 12 години

Да спреш и да не ползваш предимството си, когато другите очакват да минеш е също толкова глупаво, колкото да се буташ когато си без предимство, първо! Второ, може и да ме тресне инфаркта, 100% не съм флегматичен лалугер като тебе. Трето, съм професионален шофьор и не съм паникьор. Четвърто, колело съм карал до 13 годишен, сега карам мотор. Пето, България наистина не е място за каране колело по улиците.

110

до 104

преди 12 години

А бе мамино депутатско синче такова, човека е писал, че е с колето.....Що не слезеш ти от джипа и да се правиш на мъж с някое колело по улицата?Много ти знае устата....

109

Иван стз

преди 12 години

Такива са тъпите майни!

108

иво

преди 12 години

Кой правк, кой крив, още не са го решили, ама вие оплюхте шофьора. Може и той да е поредният гарван, ама нека се произнесат компетентните органи. Днес един бунак ми бибка, че намалям на легналите полицаи в комплекс "Камчия" (устието на р. Камчия), където изрично не написано на табели, че ограничението е 40. Оня ме изпреварва, гледа лошо, па накрая махна нервно с ръка. Долу го видях да паркира. За къде бързашеее..?! Прости хорица. Много ми се щеше да го "питам" дали пътя му беше тясен или..

107

Ани

преди 12 години

В България просто няма условия да се кара колело. България не е Холандия.

106

до 104

преди 12 години

С всяко следващо изказване се издаваш все повече ,че именно ти си от породата Бай ***-автомобилиста . На теб всички ти пречат и си решил ,че ще ги вкараш в правия път нали ? Ти си мачото с колата, царя на пътя. 100% си паникьор, който ако не успее да мине на кръстовището се шашка и изпада в нервно разтройство. Споко бе мой , няма страшно , не се шашкай, ще стигнеш там накъдето си тръгнал (ако не те тресне инфаркта от нерви).

105

Анонимен

преди 12 години

"Чл. 80. (1) Звуковият сигнал в населените места е забранен, освен запредотвратяване на пътнотранспортно произшествие.." --------------- Когато тъпо *** задръсти движението и се ослушва като лалугер, това си е цяло произшествие, ше знаеш.

104

Анонимен

преди 12 години

Искам да отбележа ,че когато трафика е натоварен изчаквам колегиално и не ползвам предимството си спрямо знаци и маркировка.---------------Тогава какво се чудиш, че ти свирят и те псуват? Точно в най-натоварения трафик стоиш и се ослушваш като лалугер, нали? :))) Хората го чакат да мине, а той не иска да си ползва предимството, щото е решил, че той казва как да върви трафика. Тъпо *** си, поне не нахалствай да ставаш за смях.

103

до 99

преди 12 години

Колега личи ти ,че си *** по природа, видно от това ,че хем изказваш простоват коментар, хем го повтаряш два пъти. И си прочети правилника :"Чл. 80. (1) Звуковият сигнал в населените места е забранен, освен запредотвратяване на пътнотранспортно произшествие.."

102

да човек

преди 12 години

извинявай пич, ама си си го търсел, караш с 90, без колан и с една ръка, ми що не белеше и портокал с другата.

101

цъъъсс

преди 12 години

и сега ко прайм/ понеже е извикал помощ/ смекчаващи обстоятелсва/ имало дупки / ами те не са от вчера

100

Анонимен

преди 12 години

ужасно наистина