59

Томас

преди 12 години

А пък за тия, които си мислят, че терминал 2 е изход - жестоко се лъжат - тук поне имате някои имот - къщичка, земя - които могат да ви дадат някаква независимост - а в чужбина никой никаде няма да постеле за вас - ще бъдете роби, ***, органи за други хора - не си мислете, че отивайки някъде ще сте по-добре - няма да сте. Стойте си на *** и се борете за СВОЕТО ТУК - а не търсете нищото някъде на майната си.

58

Томас

преди 12 години

Какви неравности - ако е карал със 150 вероятно неравностите са му пречили - народ, който попива "ценности" от гнусните чалги, още по-гнусните сапунки и още-по гнусни предавания като биг брадър се превръща в *** - жалко за свястните хора, които са блъскани от *** зад волана.

57

Томас

преди 12 години

Прекалено много *** се допускат да карат коли - на повече от половината шофьори въобще не трябва да се позволява да се качват на кола.

56

Хитлер

преди 12 години

За какви неравности се говори за какви дупки той да не би да е кьорав не вижда ли велосипедистката или сигурно е с превишема скорост на път осеян с дупки,какви простотии се пишат тук от тези скапани журналисти,струва ми се че в БГ шофьорите(младите) не уважават достатъчно останалите участници в движението,велосипедистката е карала колелото си по банкета,това зимане какво прави с колата си на банкета питам аз ?-ако е имало дупрки и неравности сколко е карал та не е могъл да спре ?

55

до 53

преди 12 години

че може ли да има по голям плъх от тебе бе...желаещ да стои сред *** и простотия,,величай си великата българия с надървен член пред картата от времето на Симеон и мастурбирай с името на България на уста..после като свършиш се избърши и си пусни мазна турска чалгия и цигара след секс!!

54

pesho

преди 12 години

momcheto che e vinovno vinovno e , no neka typite ni upravnici se zamislqt shteshe li tova da stane ako nqmashe dupki, kolko choveshki jivota shtqha da sa spaseni ako nqashe dupki v skapanata si darjava. kakvi ste vie be neshtastni bokluci , samo znaete da mrankate che nqma pari , koga nai - nakraq shte ni opravite sh**anata darjava nekadyrnici ili samo shte gledate da se gushite , utrepki

53

do 51

преди 12 години

зависи ... за плъховете - да, това е единствения изход.

52

ima kakvo dase pravi

преди 12 години

Mnogo jalko za mladata jena. Moje bi ima i malki dechica. Bog da ia prosti.Jiveia v Izrael. Tuk kaskite za velosipedisti sa zadaljitelni. Hvashtat te bez kaska na shoseto s velosiped - GLOBA.Pri incident velosiped/ avtomobil udara e predimno v glavata.Jenata ne e vinovna zashtoto go niama zakona, no pravitelstvoto triabva da pomisli.

51

Апокалипсис

преди 12 години

Усещам че единственият изход от *** е ТЕРМИНАЛ 2 !!!

50

пън

преди 12 години

*** смотан качил се и газ

49

4444

преди 12 години

такива млади *** как може да им се дават книжки,*** гаден убил млада жена

48

!

преди 12 години

Хайде, защо не защитавате младото момиче? Къде са ония, дето ореваха форумите и искаха оставки за една безмозъчна ***, дошла в София да порка, да се *** и да спи пияна по градинките, та и полицията не можа да хване края кога с кого и защо! За това момиче съжалявайте, ама не сте си поркали заедно!

47

Иу

преди 12 години

Сутринта си карам спокойно в София на тесен участък,а след около100 метра ,червен светофар. По едно време един *** с рег.номер ЕН ме изпреварва,с риск да удари челно колата си. Абе селяци...за къде бързате... Да ви погребат в Софията ли? Стига селянии...

46

бариш манчо

преди 12 години

цял живот съм пътувл пеш или с велосипед лятото..супер беше!!!сега просто е САМОУБИЙСТВО!!!миналата година така убиха един мой голям приятел....в *** най добре е да живееш в някой бункер на пич...а си лелина и аз така съм направил...почти,отскоро и тук надойдоха мутри.!!!абе ТЕРМИНАЛ 2!!!

45

Аз

преди 12 години

Глупости, изобщо не е вярно, че пътят е осеян с дупки. БЕШЕ, но това лято го ремонтираха. Друг е въпросът, че няма велоалеи.

44

до 38

преди 12 години

Мърляк нещастен, точно велосипедистите имат поне 10-пъти по висока култура на движение от самозабравилите се *** наричащи себе си шофьори. В *** с колата ходите *** долни. Дано ви направят дизела по 20 евро литъра та да се *** в колите. А малките ******чета имащи се дедо Господ на пътя да побързат към горбищата, че започнаха да свършват парцелите.

43

бай хой

преди 12 години

банкета, чиче, е ИЗВЪН АСФАЛТА. част е от пътното платно - да. но не е лента за движение на МПС. не правиш разлика, или издребняваш, за да се заядеш с мен?

42

до 40

преди 12 години

Къде точно извън платното? Върху мантинелата или в храстите до пътя? Тоя път да не е с осем ленти? "жената карала колелото си по банкета"...

41

Аз

преди 12 години

За мене закона е виновен, защото има в него опция за условна присъда. Трябва да се промени закона така че за катастрофа при която е настъпил смъртен случай виновникат трябва да понася поне 2 години ефективна присъда. Сигорен съм че така пътищата ще станат по спокойни и по безопасни, защото джигитите ще бъдат там където им е мястото.

40

бай хой

преди 12 години

29, жената с велосипеда е била ИЗВЪН ПЛАТНОТО. каквито и дупки да е заобикаляла, би трябвало да е далеч от автомобилиста - ако той си е бил на мястото, върху асфалта. явно не е бил там. пътищата са ужасни, да. слънцето заслепява - така е. но нито пътят ще се оправи за секунда, нито слънцето ще изгасне - следователно ШОФЬОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.