19

Анонимен

преди 12 години

някой да е виждал българин да кара с 90?

18

селяк

преди 12 години

Това е специална дарба! На селски път в 8ч. да нацелиш велосипед! Да бъде възвисен!

17

водач

преди 12 години

някой да е виждал *** в учебна кола?

16

справедливост

преди 12 години

Няма друг начин, щом системата не действа, има порост начин доказал във времето си: "Око за око, зъб за зъб, живот за живот". Да се утрепи *** шофьорче с камъни - "живот за живот".

15

....................

преди 12 години

Полицията не знае какви са причините за инцидента, обаче всички тука знаят. Пред компютъра от вкъщи всички са професори...

14

Shark

преди 12 години

А преди няколко дена тук четохме за предложение да се дават книжки на 16 години! И инструкторите били съгласни?! Обаче по всичко личи, че инструкторите са адски некадърни и мислят само откъде да изкарат пари. Време е да се започнат строги преверки на инструктури и как се водят курсовете. И не да предлагат водачите да се явяват периодично на изпити, както четох някъде. А да се въведат периодични изпити за инструкторите, дали могат изобщо да научат някого на нещо.

13

РЕД

преди 12 години

Книжка да се взима на 21 години!КРАЙ!

12

Анонимен

преди 12 години

от години си дъвчиме едно и също. ние просто сме кретенска държава. явно българите нямаме желание за нищо. инциденти стават по цял свят. тия по на 18,19, 20 до 23 години изобщо не могат да карат. това докато не се разбере няма да стане. младите шофьори не се обучават правилно. категоричен съм. смея да твърдя, че инструкторите са гола вода. да. преди 30-години бяха безпощадни инструкторите. няма майтап.

11

ръфляк

преди 12 години

Подлата гадина да се обеси на първия дирек и да виси там за назидание на всички пубери имащи се за състезатели от Формиал1

10

az

преди 12 години

a , бе , като има дупки, да кара с 20 - 30 км/ч , не като джигит

9

Цвайнщайн

преди 12 години

На нормалните хора ще напиша - здравейте.А на *** ще напиша::::::::Кола с тегло 1 тон при 80 км/ч има енергия 246 kJ;СЪЩАТА КОЛА ПРИ СКОРОСТ 100 КМ/Ч ИМА ЕНЕРГИЯ 386 kJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Може да е искал да я изплаши като мине много близо до нея, нали всеки *** с акне и кола се мисли за гангста сега. Сега 20-годишните мачкат, а утре 16-годишните.

7

Райко коьота

преди 12 години

Искам шоф.книжка на 15г.,има ли желаещи ''инструктори"??????????

6

Българка

преди 12 години

Ама че мъже има в България! Все дупките са им виновни!!

5

лошава дупка

преди 12 години

Пак дупките виновни. Лоши, лоши дупки. Много лошави дупки. Да им се скарат на дупките повече да не правят така.

4

до 1

преди 12 години

***, личи си, че не караш хич, иначе може би щеще да се усетиш. ако причината наистина е дупка как е станало,а не да дрънкаш тъпотии

3

Анонимен

преди 12 години

поредния 20 годишен *** каращ кола сякаш е на електронна игра на компютъра

2

адвокат

преди 12 години

АКО НЕ Е *** ,ЩЕ Е ОТКАЧЕН БЪЛГАРИН!!! ТАМ КОЛА НА 1ЧАС МИНАВА ,ИДА БЛЪСНЕ ВАЛОСИПЕДИСТ!!! С ДВЕ ДУМИ -ГОЛЕМИ *** С КУПЕНИ КНИЖКИ!!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Тъй, тъй. Дупката засилила колата и жената била ударена, докато шофьора гледал отстрани.