13

Анонимен

преди 12 години

Е сега и това,ако спрат,депутатите с една гола заплата ли ще живеят.Тогава за какво са станали депутати-келипирджии.После и лобизма ще поискат да спрат егаси и то накрая кой ще се кандидатира.Не,не и не,трябва да си има консултатнски договори,лобизъм,конфликт на интереси,за да може да се подържа българската народна религия и вяра мазохизмът.Без религия и вяра сме загубени като народ и нация.Моля не пречете на депутатите да цицкат.

12

Кой верва на ГЕРБ?

преди 12 години

Абе, герберюги, защо мълчи Боко по случая? Къде ви е НОВИЯ МОРАЛ? Колко издънки направи това "консултантче" и още е дясната ръка на Боце?????

11

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

БОИКО БОИКО ако ги държиш тези маймуни още ,знай че си заминаваш вече. Засега все още имаш минимални шансове .Но тези косултанти трябва да ге разследваш

10

Анонимен

преди 12 години

А как е решен проблема във страни като Германия, Франция, САЩ?? Колко "консултации" дават служителите в техните парламенти? И какво им се случва, ако го направят?

9

Салахадин

преди 12 години

от 1-ви юли нощния ток с 10-15% нагоре.Как е ГЕРБ?

8

Анонимен

преди 12 години

ммм я кажете кои са собствениците на евро инс, че да разберем кой дърпа конците на депутатите в БГ.

7

БСП+ДПС=Първанов

преди 12 години

ДПС+БСП+ВСС+*** + Синдикати=ПървановБезбожници и Предатели на Рода Български

6

Анонимен

преди 12 години

Ясно защо парламентарната зала е празна. Хубосниците са по консултации. Според мен трябва да се приеме закон, който да не позволява да се приеме закон и вобще да има пленарно заседание при по-малко от 2/3 от депутатите в залата и при по-малко от 2/3 от която и да е парламентарно представена партия. А заплатите на хубосниците да са обвързани и с присъствието им в залата и т.н. И защо един народен представител изпратен да представляващ хора се занима с часна дейност и то в работното време?

5

Смехххх !!!!

преди 12 години

Лъчко и Доган - най-добрите специалисти в Булгаристана :) А народа, умира от глад, но само мрънка пред телевизора !

4

123

преди 12 години

Ей тука искаме да ни направиш една малка услуга, а пък ще го пишем като консултация, за да се 'легализира' сделката:) Също така ще си гарантираме едно взаимно доверие на по-високо ниво..Всичките тия маскари взимат яко пари от големия бизнес, за да им защитават интересите, а народа остава прецакан, както от едните, така и от другите :(

3

експерт

преди 12 години

Как се става консултат?Някой знае ли?Искам и аз ,искам и аз да консултирам наред.......

2

Кънчо Мозъка

преди 12 години

ИСКАМ да съм КОНСУЛТАНТТТТТТТкато ЛЪЧОоооОООООоооБате Б плийс тейк ми уит ю !

1

Анонимен

преди 12 години

Лъчо Мозъка = Ахмед Доган:) Новите са като старите:)