133

blackradio

преди 12 години

Сеа се сетих нещо. Абе тоа Лъчезар Иванов той нещо преди изборите тичаше да съобщава по всички медии, че българските лекари извършвали геноцид върху малцинствата, като ги лишавали от възможност да имат деца ... некви такива бяха. Още тогава се сетих къв ще ни е мамин убавец и как ше ни се упрай положението, след кат роден избранник си плюе държавата и вади такива неща на показ, които и да са верни, никоя друга държава няма да си позволи да вади ей така без натиск...

132

Гербераст

преди 12 години

Много завислив народ-ние,талантливите хора,като Цветан Цветанов,Фидосова,Лъчо и мене сме толкова големи професионалисти,че фирмите се редят на опашка със шест цифрени суми,само и само да ни имат за консултанти!

131

hagen

преди 12 години

По-рано днес бях писал че ако се представи възможност на човек от простолюдието да дава консултации на фирми и да взима депутатска заплата ще се съгласи.Защото мисленето на българина е такова че ако друг вземе парите а не той вече е крадец.Минусите които ми бяха сложени потвърждават теорията ми.

130

Анонимен

преди 12 години

Единственият, който разтреперва комунистите от БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ, РЗС, НДСВ и всички знайни и незнайни ***, е Костов. Да е жив и здрав

129

Нов Морал

преди 12 години

Е, те това е новият морал "Гарантирано от ГЕРБ" !Този плазмодий Лъчо Мозъка е срам и подигравка с институцията Народно Събрание, лошото е че не е единствен, просто е от най-тъпите и дребнаво алчните !Бойко ами вие сте като ония от тройната ламя, бива пародий, циркове и кражби, ама почнахте да ги надминавате, а сте само на половин мандат...Махнете това недоразумение от Парламента и му забранете да заема държавни длъжности !!!

128

mgs

преди 12 години

Диверсант, в ГЕРБерските редици. Свалете им гащите да видим дали няма някой обрязан, може да е от ДПС.д-р Лъчо да ги прегледа.

127

съмишленик

преди 12 години

Скрийте някъде този *** Лъчо Иванов, той работи за БСП и срещу ГЕРБ. Бойко да си намери друг домашен лекар.

126

Една_от_БГ

преди 12 години

Лично аз не разбрах, от толкова комплицирани консултации на свръхгалактическо ниво на ПУЯКА кога му е останало време да ходи на работа.

125

mgs

преди 12 години

Може и да са тия парите, не знам. Аз си мисля, че е нормално, ако човек има доходи да си вземе апартамент, а дори и вила по свой вкус, ама един - да живееш в него, ти и семейството ти.Но да си министър и да имаш 5 апартамента или да си не'къфси в Столична община и да имаш 22 имота, простете ме, но се сещам само за разни финансови схеми в този случай.Плоско, плитко и неинтелигентно, каквото е политическото съсловие сега.Иначе 147 sgm е прав - има и професии, и длъжности с високи доходи в БГ.

124

ау

преди 12 години

че то да не би само лъчо *** да взема такива пари.всички депутати вземат хиляди за консултации.ами цецо крадецо забравихте ли че взе пари да консултира мвр .там където му е работното място.ами севлиевски ами ....всички са долни изедници.

123

Една_от_БГ

преди 12 години

"В тази връзка Лъчезар Иванов никога не е имал отношения със здравноосигурителната компания, а само със застрахователното дружество." - Тогава защо ПУЯКА се пъна вчера да ни убеждава, колко умен и компетентен МЕДИК Е, какви МЕДИЦИНСКИ ДИПЛОМИ, СЕРТИФИКАТИ и КВАЛИФИКАЦИИ има, щом консултацията не е била на здравна тематика.

122

156

преди 12 години

Да яде какво? Преди малко написах, че е на изключителна държавна издръжка. Нямам намерение да ти обяснявам нищо повече. Явно ако трябва да ти се обяснят нещата трябва да се започне много отдалече, а аз нямам нито време нито нерви да се занимавам с теб.

121

доктор

преди 12 години

И аз съм консултант с три специалности, но частният ми преглед е 25 лева. Колко прегледа трябва да направя, че да получа парите на Лъчо Мозъка! Аммми, може би нямам толкова мозък като него.....

120

абе.....

преди 12 години

......всички невъзможни за доказване финанси са зад паравана"консултантски", по почина на Доган.

119

До 149

преди 12 години

Много хубава новина.Я сега кажи адреса на апартамента в Париж, за да го знае Първанов и да го ползва.

118

153

преди 12 години

Заплатата на Президента на Р България се равнява на две месечни трудови възнаграждения на народните представители, след като той и семейството му живеят на държавна издръжка по време на мандата сам сметни колко пари евентуално могат да спестят при положение, че само президента работи, а в нашия случай г-жа Първанова също има доходи. Хипермаркета може да е закупен с кредит, както процедират много от БГ фирмите в днешно време.

117

до 146

преди 12 години

И *** е ясен,носи звучния прякор "тиквата".

116

149

преди 12 години

Само където Цв. Цв. не е президент 2 мандата и не е в политиката от "зората" на демокрацията, а си е едно ченге, по някаква грешка на природата сега на власт.

115

147

преди 12 години

Нищо против нямам лекарите да получават пари за заслуги. Но те не са на работа от 8 до 5 в парламента и да оперират хора след работа ей така между другото. Дайте да видим тези лекари какви квалификации имат, на колко семинара са ходили, те постоянно учат и практикуват. Все едно депутат адвокат, който обаче вместо в НС да виси цял ден по съдилищата и той може да взима по 1 мил. годишно, само тогава обаче когато делата са след 18 ч. или в събота и неделя.

114

143

преди 12 години

Защото ти не си в законодателната власт, от теб нищо не зависи, ти изпълняваш закона такъв какъвто е без да можеш да го промениш, ти си консултант и това ти отнема голям ресурс от време, нерви и енергия, които едва ли би отделил ако ежедневно си ангажиран по 8-10 часа с напълно различна дейност от консултанската. Ти не си станал консултант защото си депутат, данъкоплатеца не ти плаща достатъчно висока заплата за БГ стандарта. Виж в НС какви законопроекти е внасял и ще ти стане ясно.