13

Спекулант

преди 12 години

Спекулата не била и не е престъпление!?А добър ден бабо Пено,както се казва!Че от спекулата има ли по-голямо престъпление!Затуй разни спекуланти строителни "предприемачи" продаваха(и все още се опитват да продават)недвижими имоти от по 1000-1500евро/кв.м. при условие че себестойността им излиза 100-200 лева на квадрат!Затуй храните,стоките и услугите в БГ са средно 2-3 пъти по-скъпи от тези в ЕС и САЩ!Затуй заплатите и въобще цената на труда в БГ са като в африкански държави като Уганда...

12

?????????????

преди 12 години

А безделничеството по форумите дали ще се преследва?

11

Анонимен

преди 12 години

Че то кое ли е престъпление в ***? Напиеш се като казак и смачкаш с колата си пет-шест души или просто ограбиш банка и.... нищо. Издърпват ти ушите и ти правят забележка. Ама то какво ли свястно си имаме, че правосъдието ни да е наред?

10

boza

преди 12 години

che te nay-golemite bezdelnici sa v parlamenta .

9

Българин

преди 12 години

Прочетете Наказателният кодекс и ще се убедите, че поне 70% от пълнолетните *** би трябвало да са във затвора !!!

8

Българин

преди 12 години

Аз казвам да се въведе закон:Ако садия освободи подсъдим, въпреки че той е извършил престъпление, наказуемо със затвор според Наказателният кодекс, а след това подсъдимият извърши ново престъпление, садията да се счита за съучастник и да бъде съден като такъв !!!Гарантирам ви, че само за година няма да остане садия извън затворите... защото бандити, основно ***, които доказано са извършили десетки, а понякога и СТОТИЦИ престъпления са на свобода и вършат нови !!!

7

Българин

преди 12 години

"Обмисля се и определени престъпления да се преследват от наказателна отговорност само в по-крайни случаи. Пример за това е унищожаването или повреда на чужда вещ, като това да се случва само ако става въпрос за големи суми пари"Аха, значи ако *** ти влезе във вилата и ти изкърти дограмата, ще е безнаказан, защото не е нанесъл достатъчно голяма щета ?!? Вместо да утежнят наказанията, за да овладеят престъпността, те ЗАКОНОВО оставят бандитите безнаказани !!!

6

много яко

преди 12 години

то не безделничеството , ами кисненето по кафенетата трябва да е престъпление---и да сложат такса като синята зона 1лв на час и на втория час да те гонят ---току виж и от българите излязъл скромен и работлив народ-----.....

5

Пешо

преди 12 години

Досега полицаите подвеждаха проститутките и просяците за безделничество!Защото другото трудно се доказва.Сага явно ще почнат да ги подминават!

4

KALT

преди 12 години

Е това ако не е в полза на магалския електорат здраве. Българи ще има винаги но не в ***. Що не закриете съда изобщо?

3

an

преди 12 години

AMI PO TATOVO VREME NI GONEHA DA BA4KAME. A SEGA NI GONQT OT RABOTA. DA VI E.A DARJAVAT, DA VI E.A I ZAKONITE. TO V MUTRESTANIQ VINAGI E BILO, OT EDNATA KRAINOST, V DRUGATA KRAINOST..

2

Анонимен

преди 12 години

И каква ще е границата за "унищожаването или повреда на чужда вещ".Ако някой ми извади бухалка и ми счупи фаровете и предното стъкло, може ли да го направи с мисълта, че няма да има наказателно преследване срещу него, защото на старата ми таратайка това струва по-малко от Х лева? "по-крайни случаи" мисля че не трябва да се определят по стойноста на щетите. Иначе всики спокойно ще може да си купи един спрей с боя, с който да си пише К*Р където му падне. А защо не и по народното събрание ;)

1

електорат

преди 12 години

АКО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА!!! ПАК ЗА СЕБЕ СИ РАБОТЯТ!!!