33

ми

преди 12 години

Четейки написаното задавам въпрос-чие е третото облаче от дясната страна на мястото където се намирам и има ли законно основание да е там на небесната вис.Възможно ли е да ви въздейства по някакъв начин технично да вземете неправилни позиции и решения?.Предварително благодаря за химически натоварения график на буболечките у дома. но заплатата трябва да е адекватна и за всичко оставало за да не се нарушават правата на бездействащите......Толератни на пътя към кого? и с какво?Моля да ме извините.

32

Сион

преди 12 години

Взимат мерки всички държавни институции..Те и без това са най големите безделници:)

31

гипс фор 30

преди 12 години

Комунизъм ли? какво е това? Безкласов обществен строй.....". Тук никога е нямало такъв строй. Още с окупирането на властта от Политбюро на ЦК на БКП, е сложен край на социалистическият демократизъм. основана е диктатурата на монархията, но наричана БКП. на практика висшите от Политбюро са били истински монарси, неподвластни и диктуващи волята си над всички нас. Комунизъм е имало само в малки общности по света, но не и в държави, като общ строй. Но сирианци, гофри, дзети и други са на тоя принцип

30

Дедо Гаджа

преди 12 години

Явно промените за безделничество ще са тясно свързани с лентяите от Народното Събрание.

29

цицерон'оф

преди 12 години

...това е следващата еврейска шарлатания,която ние,робите съвременни,волю-неволю ще ни се "наложи" да приемем,така както всичките експерименти и опити с нацията ни вече близо 70 години Червената чума на Комунизма ни довършва - и физически и интелектуално.И нека не разглеждаме проблема само повърхностно,а в дълбочина,там където се корени "злото",от което страдаме,за сметка на шепа слугинаж на марионетките-Кукловоди,обслужващи Съветския непроработил модел на т.нар. Демокрация или... нео-Комунизъм.

28

Данчо

преди 12 години

Целта е нетрудовите доходи да се легализират!Всичко останало е за камуфлаж!

27

до 22

преди 12 години

Не мога да разбера,тия размазани снимки в централата на ГРОБ ли ви ги раздават или проявяваш творчество.Като прегледаш постовете,всички са от един източник.

26

Анонимен

преди 12 години

Ето,депутатите пак се уреждат.Ще безделничат безнаказано.

25

Emo

преди 12 години

Незнам дали си българин ли си китаец ли си, но мога да те уверя - неграмотен си точно колкото един ***!!!!! и си поне 2 пъти по-***!!! АМИН

24

Анонимен

преди 12 години

Според мен по-тежко престъпление от безделничеството е да се работи за под 2000 лева заплата.

23

annunaki

преди 12 години

Време беше тез безделници пандизчиите иначе трябваше да бъдат съдени всеки ден

22

Съселът

преди 12 години

Добре че съдебната система е наша, та не могат да ме осъдят за безделничество. Иначе могат да започнат едни неудобни въпроси "Абе ти защо започна първата си работа на 40 години? Преди това какво прави?" А как да им обясниш, че с баща като моя можеш и да не работиш цял живот.

21

Анонимен

преди 12 години

....до ...14...16.... Явно и двамката сте по някакъв начин свързани с някои не дотам законни дейности и гледате живота от своята камбанария ! Единия вероятно е лъжеправист , а другия някакъв вид прекупвач ! Другия вариант е и двамата да са перковци и въздухари , които си нямат хал хабер понятие от действителния живот !

20

7

преди 12 години

Ama horata si imat zakoni ot 500 g> i nesi gi promeniat i za tva sa po dobre ot nas.Nie ot 20 godini sto pati gi smenihme???????? za6to?????

19

Анонимен

преди 12 години

безделниците ще отпаднат, а безпразниците?

18

Пешо

преди 12 години

Е то всички магистрати в България са безделници!

17

До "9"

преди 12 години

70% от *** в затвора,а там кой ще ги храни,пак на нашия гръб!!!!!!!!!!А кой ще влиза в затвора ,който няма пари?

16

до 13

преди 12 години

Докато има кои да купува на толкова ще има и кои да продава! Няма значение колко е себестойността - има значение единствено колко може да и вземеш! Справка земеделските производители - на тях кило домати им излиза по 1,20 ама за повче от 70 ст. няма кои да го купи!

15

Bo

преди 12 години

Браво.

14

до 8

преди 12 години

Нека допълня предложенията ти :- Всеки, който пише сАдия вместо сЪдия, да бъде обвинен в престъпна неграмотност да и да му бъде забранено да има поколение с цел неразпространение на *** генетичен мат`рял.