157

до 159

преди 12 години

Умнико, той е трябвало да освободи стаята до 12 ч. Това е правило за всички хотели по света. Явно не си напускал бърлогата си, та не знаеш това, което и децата знаят. Ама не, "големият мъж"- всезнаещ шоп, муфтаджия, дето се ослушва жените да му плащат сметката се прави на "хотелиерски експерт" и изкарва жената виновна. А дъртият вепър се е измъкнал и за да не плати, че е надвишил престоя си - поне 1/2 такса. Явно и на теб ти е такъв стилът. Аман от мъже мижитурки - срам на нормалните мъже.

156

аман

преди 12 години

това са предварително обмислени неща от другарите евреи. преди години същото пробутваха и на Бил Клинтън. абсолютни постановки на масончета, зидарчета и к,ви ли не още там братства. та сиреч тоя няма пари за куртизанка от ранга на Наоми Кембъл или която и да е друга от бранша. я моля, без тия.

155

Eblio

преди 12 години

...ta da si doidem na dumata......v moita staia, ot vutresnata strana na vratata su lepnal belezka/format A4/-''stom si dosla, znaci si go resila''+ bonus-skrita kamera...;))S edin udar 2 zaeka-podobriavam si SV-to,a v kraen slucai/pu-pu/ima i za edna zlobarka na stari godini...ako doziveem de...Puk i sudiata da lusne bastOnia,da olabi grezdeia i da izdade nuznata prisuda.Pri tez merkantilni...damicki, navudili se naposleduk...

154

zdr

преди 12 години

nameriha mu cakata v bg sa samoubiistvata a tama iznasilvaniq kakto i na asanj mn plosko MVF trqbva da se komandva mn izkysko inak bednite nqma da stavat po bedni a bogatite po bogati

153

7

преди 12 години

ДСК имаше любовница колежка,една унгарка казваше се Пирошка,това е.Тази камериерка как така влиза в стая която има още клиент,това говори лошо за този скъп хотел СОФИТЕЛ.Защо влиза камериерката в стаята му,тя може да се е предлагала и той да не иска,бърза за самолета.Да търсим вина и при двамата.

152

Анонимен

преди 12 години

Това е 2 насилие на стария мошенник,преди време беше изнасилил своя колегка подчинена и беше голям скандал.Във понеделник се появи в Париж с пор6е и костюм от 35 хиляди долара,така че от една седмица тоя изнасилвач само гафове прави или може би журналистите започнаха да го следят заради президенстките избори в Франция

151

Анонимен

преди 12 години

Активна разработка .Но на кого Май ,че чичко Саркози се плаши да не си загуби местенцето и да го пратят в историята .

150

Обран демократ

преди 12 години

Старият мошеник е решил да спести 50 $ и да мине гратис, ама ядец! Нюйоркската мафия ще го одруса яко компенсации на камериерката,(много повече от 50 $, после тя ще напише книгата Моите срещи с МВФ), десетина милиона за добри адвокати (много добре знаещи на кой съдия да пуснат по тарифата) и т.н. Някой ще каже бълха го ухапала, но да си спомним израза гледа като обран евреин, какъвто е Леви Щраус. За него единствената чест са парите, така както и за нашите *** БСП, ДПС, ГЕРБ , АТАК и прочее ***, които му слугуват. Сигурно е , че тези глоби ще ни ги калкулират в някоя нова хикономическа спасителна програма. Цената на храните, най-вече...Впрочем захарта в България идва от Куба, където е изкупена от борсите на зелено от такива като Леви Щраус , на цени отпреди 3-4 години. Вероятни печалби в размер 300-400 %.

149

ДИМИТРОВА

преди 12 години

Ползвала съм услугите много пъти на хотелите от веригата"Хилтън" и никога камариерките не са влизали в стаята когато съм там,а само когато съм излязла.Това са глупости или номер погоден на шефа на МВФ. Камариерките получават между 8-12 $ на час и са предимно чужденки или черни ,но за някои услуги ,за които се пише не са точно тия ,които почистват,а в България как е,още по-зле.

148

hihihihihihi

преди 12 години

Той я принудил да му направи ***,в болницата са го доказали.Напуснал е хотела,като си е оставил телефона и лични вещи, искал да избяга за Франция,но са го задържали на аерогарата.Защо се учудвате,това е развратна,педофилска,доминаторска,болна нация!!Това е стинското лице на французите-замесени във световни педофилски и сексуални скандали

147

Анонимен

преди 12 години

СЪДЕБНАТА ИМ СИСТЕМА Е НА 100 ГОДИНИ ПРЕД НАСТУК УПРАВНИК НЕ МОЖЕШ ГО БАРНА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПРИ НАС ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО И ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НИЕ СМЕ ИСКАЛИ ДА ГИ ИЗНАСИЛИМ.

146

Анонимен

преди 12 години

Вие съмнявахте ли се в морала на подобни евреи ?!!?

145

Анонимен

преди 12 години

Мръсен/банален номер му извъртяха опит за "изнасилване" на "камериерка" в хотел.Край на кариерата му на заемащ поста шеф на МВФ и участието му в президентските избори следващата година!А и доста демонстративно изпъление, като за назидание "Който не е с нас е против нас." Кой ли дърпа конците, а? )))))

144

eltimir2

преди 12 години

до 138 Аз съм работил като Охрана на такива хотели-80% от камериерките и рецепционистките са компаньонките -така да ги нарека,а не ***.Като са на работа за 100-200 долара и дребни подаръци- изпълняват всякакви желания на клиентите.Не искам да обидя тези които си вършеха съвестно работата само за една заплата.Но това е истината и в България е долу горе същото положение.Службите и наши и чужди винаги са използували тия жени за интересите си .Затова което пиша може да обижда някои,но е така

143

запознат

преди 12 години

Гледал съм доста порно с камериерки и зная, че те сами си го търсят обикновено от големи, богати мъже. Със сигурност и тук случая е така. Нещо накрая не са се разбрали я за пари, я за обещание за кариера и тя го е издала на властите.

142

Калин

преди 12 години

в коя биография .. в уикито ли?и да е .. голям прас.

141

до Мишо

преди 12 години

"Не е точно така работата. ;-) Ако беше толкова просто, все още всички държви щяха да имат царе, а ние да не сме граждани, а поданици /не че ни третират особено различно ив момента де/. :-)"Не е така по зле е. Царете не са могли да прават всичко с техните поданици. А ние сме им собственост на тия могат да прават с нас кактото си поискат."Не са едни "господарите" и си правят мръсни номера. ;-) Да не говорим, че властта им е толкова измислена, че чак се чудя как хората им се вързват. :-D :-) "Власта им не е измислена а е напълно реална защото хората сами им я дават. Реална е именно защото хората им се връзват ако хората не им се връзваха нямаше да имат никаква власт. Както е казал Ганди "100 000 англичани не могат да контролират 300 милиона индийци, ако тези индийци не им сътрудничат."

140

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ТАКИВА СА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТО-КОМУНИСТИ, ИДВАТ ГОЛИ ВЪВ ВЛАСТТА, ИЗНАСИЛВАТ Я И СЛЕД ТОВА ПАНИЧЕСКИ БЯГГАТ И ОТРИЧАТ ДА СА ПИПАЛИ ПАРИТЕ И ЖЕНОРЯТА

139

мм

преди 12 години

Доминик Строс-Кан носи костюми за 35000долара и ще сваля камериерка.Ще си извика скъпа жена,а къде е охраната му.Много странни неща стават в тези хотели,той е в стаята си ,камериерката влиза да чисти.

138

revansh

преди 12 години

Този трябва да бъде обесен, но не за педофилията си, а за престъпления срещу човечеството!