117

блондинка

преди 12 години

Аз пък се замислих какво офицерско звание и каква точно длъжност заема тая окомуш "камериерка". В смисъл във ФБР, МОСАД или друга някоя "човеколюбива" организация.И още нещо ми щукна на русия интелект: сега след успешното начало на акцията, нашата "камериерка" ще бъде ли повишена в службата!?

116

el

преди 12 години

Tozi mazen evrein shte mu prusnat halkata negrite v zatvora!!! gnusen ***, ***!!

115

ринго

преди 12 години

чуя ли за МВФ нищо добро не си мисля ..нали и нашият мекащ Дянков се домъкна от там че и оная запъналка Кристалина и тя е кадър на еврейското сборище дето смучи и манипулира света .Франсето е аут от президентските избори направиха му *** капан щото е известен с похотта си а и камериерката не се знае колко нагъзена е била докато оправя леглото и с колко къса мантичка . Дали ако и беше бутнал под носа по едри банкноти нямаше да му легне.Явно е решил че услугата влиза като екстра в цената на хотела

114

Анонимен

преди 12 години

Французинът беше назначен с одобрението на Буш и САЩ.

113

Тъпотия

преди 12 години

*** сценарий, като на американски гагнгстерски филм. Плоскоумно съшито с бели конци. Дупе да и е яко на тъпата камариерка, след като се докаже истината. Бая годинки ще стърже наровете. Това не са нашите подкупни съдии, дето срещу малко рушвет са готови да осъдят и собствената си майка.

112

do 112

преди 12 години

Платили са и - това е без значение. След някоя друга седмица ще има новина: Камериерката, която шефът на МВФ изнасили брутално изчезна безследно/ беше намерена самоубита в апартамента си/ умря от раните си

111

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ТАКИВА СА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТО-КОМУНИСТИ, ИДВАТ ГОЛИ ВЪВ ВЛАСТТА, ИЗНАСИЛВАТ Я И СЛЕД ТОВА ПАНИЧЕСКИ БЯГГАТ И ОТРИЧАТ ДА СА ПИПАЛИ ПАРИТЕ И ЖЕНОРЯТА

110

7

преди 12 години

Частен частен колко да е частен МВФ след като държави са му акционери. Затова попитах, не са ли с ранг на дипломати.

109

Анонимен

преди 12 години

По-интересно е кои са платили на камериерката за да разиграе този сценарий...

108

el

преди 12 години

Tozi gad si e poruchal neshto, tazi neshtastnitca idav da servira i taka natatuk!! Toy e izverg, gol naliata na edna slujitelka! Vsichko e zasneto izvun apartamenta! I zashto byaga, lichnite veshtu sa ostaveni v hotela, dori i GSM,a mu! ***, razboynik, evreyska utrepka!

107

Анонимен

преди 12 години

Маниакът да бъде разчленен!

106

el

преди 12 години

shte plati skapo v pandelata!! Negrite shte mu prusnat ustata mirizliva!!! Zabelejete, samo evrei vurshat tezi prestapleniya ot visok rang!!

105

Анонимен

преди 12 години

Вижте за какъв хотел става въпрос! Абсурд е камериерка да нахлуе в стаята на клиент на хотела изобщо! На вас това някога случвало ли ви се е? (Не говоря за квартирата в Черноморец, където хазяйката си влиза и излиза, когато си пожелае) Става въпрос за 5 звезден хотел, в Ню Йорк! Камериерка влиза в стая на високопоставено лице, едно от най-важните в света и то докато се къпе. А охраната? Само не разбирам, защо като правят разни мръсни работи винаги измислят безмозъчно *** сценарии. А не са ***

104

Дафинка

преди 12 години

Да дадат един робот-камериерка на този, като си го пъха да се заклещи в гайката.

103

Анонимен

преди 12 години

"Е човек на такъв пост няма ли охрана от службите? Как така някаква камериерка нахлтва в стаята на шефа на МВФ ,докато той е гол в банята? Нещо намирисва тоя случай. После пък бягал пак сам към летището. Къде е охраната, шофьора и т.н.."Като прекалиш с наркото, ще направиш и няколко виртуални кръга над летището преди да се качиш на самолета! А охраната нали е негова, смее ли да не го пусне да бяга!

102

алилиии

преди 12 години

точно така, в хотелче за $3500 нощувчица, камериерките винаги влизат да чистят когато е сигурно, че клиента е в банята! Изглежда свето е верно ноо ***, за да вЕрва на теа митове и легенди.Иначе, по.просто казано, никола бонапарт саркоши, ноо сака да е отноо президент и най-вече неговите милирдерски дружки на които той угажда щото е верен другар на кинтите им. Нищо ново на тоа сФет!

101

Анонимен

преди 12 години

Надушвам нещо конспиративно. Май им е неудобен!? Как в такъв хотел, камериерката ще влезне да чисти, когато някой си е вкъщи. Даже тук става въпрос и за шефа на МВФ... Помислете...Поредният театър с холивудски сюжет.

100

sak

преди 12 години

Е човек на такъв пост няма ли охрана от службите? Как така някаква камериерка нахлтва в стаята на шефа на МВФ ,докато той е гол в банята? Нещо намирисва тоя случай. После пък бягал пак сам към летището. Къде е охраната, шофьора и т.н..

99

Анонимен

преди 12 години

Не си е платил достатъчно...

98

Анонимен

преди 12 години

в МВФ всичките са големи *** тайм ако оная ти работа е под 25см не те вземат на работа