44

Идиално

преди 13 години

Винаги съм смятал, че може да се има доверие на въоръжен либиец.Как се разбира кой е бунтовник. ЕЙ МИШОЦИ ... ДА НЕ ВЪОРЪЖАВАТЕ КАДАФИ САМО!!!???ЧЕ ТАКА БЕЗ СЪПРОТИВА ИЗЛИЗАТЕ КАТО ВАРВАРИ И ДА ИМА МАЛКО ОТПОР ЗА ДА СИ ЗАСЛУЖИ ХОДЕНЕТО ДО ДАМ

43

онбашията

преди 13 години

ми6 добре ги предупреждава, по-добре политиците да се вслушат в професионалистите. малко ли бой изядоха американците от собственото си оръжие в афганистан.

42

Смях

преди 13 години

До обективенАми те насраните *** от ЦРУ при питане пред конгреса си го признаха какво по голямо доказателство от това ??? Явно паметта ти е къса и не пониш 2002 цирка който сътвориха във Венецуела !!! Отново отричаха финансиране на опозицията която АРЕСТУВА Чавес за 48 часа и се опитаха да извършат преврат !!! А Аржентина ??? А Гватемала ?? А Панама ??? Куба колко пъти правиха опити за покушение на Фидел Кастро ??? Безброй са случаите в който ЦРУ се е месило и е сваляло правителства !!!

41

Червената помия

преди 13 години

до Българин.Не забравяй и Немските оръдия и Американските пушки и пистолети наТурската армия тогава...Парадокс, но и много от оръжието на Русите също са им го продали Американците...Търговията с оръжие не е от вчера, и никак не е губеща...Само у нас това не се нарича търговия, а се спря под предлог че въоръжава терористи и бунтовници срещу режимите.А Британия какво се кани да въоръжава?Амън от демагогия и двойни стандарти!Накрая подозирам, че пак ще идат наши войници там....

40

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Всичко си е далавера!

39

обективен

преди 13 години

ти ако си славянин, не слагай българите в тази категория, защото мнооого бъркаш. Англия е подкрепяла Турция, зариди руската заплаха за Проливите, *** то трябва мозък, за да го разбере човек! ако я нямаше Русия, Запада щеше да катурне Турция много по- рано.

38

Нострадамус

преди 13 години

Нужно е малко Цунами край бреговете на англия.

37

някой

преди 13 години

Резолюцията на ООН беше само за налагане на зона, забранена за полети. Държавите от т. нар. "коалиция" почнаха да правят каквото си искат. Сега ще подпомагат с оръжие бунтовниците. Това не е нищо друго освен подкрепа за тероризма. Вместо да се опитат да прекратят кръвопролитията, те ги подклаждат. Колко хора ще бъдат убити с внесеното от тях оръжие, а? Това защита на цивилното население ли е? Мръсни лицемери!

36

обективен

преди 13 години

до смяха тебе кой те е "просветил", че "знаеш" от къде Ал Кайда се финансира ве? егати смешника, айде покажи доказателство в тази посока, това че Осама е бил един от хилядите муджахидини воюващи с руския окупатор в Афганистан, не означава че ЦРУ "финансира" Ал Кайда..много ти е плитък акълЯ!!

35

Българин

преди 13 години

Едно време Великобритания снабдяваше с оръжия и Османската армия да ни трепат нас БЪЛГАРИТЕ.Какво толко им се радвате на англичаните вълкът козината си мени ,нрава не.Цялата турска армия е била и е снабдена с английско оръжие за да ни избиват нас славяните така е било и така ще бъде вечни интереси.

34

леле мале

преди 13 години

Скоро либийците ще започнат да крещят: "Искаме си петрола, искаме си държавата, искаме си Кадафито! Искаме си високите заплати отпреди, не ви щем демокрацията." Само след няколко месеца тези лозунги ще бъдат основните в Либия.

33

Абу Арз

преди 13 години

Тук може би неверниците ще ми се присмеят но антихриста идва ... взимайте страна докато можете ! В третата световна война няма да има неутрални и ще се води на религиозна основа !

32

Анонимен

преди 13 години

Да им пратим малко от склада в Челопечене май има още много

31

Присмехулник

преди 13 години

Сега ще им пратят и хора от SAS за военни съветници, само че не са обмислили нещата - в Либия може да има режим но няма терористи. Сега като разбунят този кошер ще се намърдат всякакви елементи, които ще тровят живота на хората -не само на либийците. Сега тези 30-ина племена в Либия кой ще ги контролира, а? Те не знаят за какво се бият сега (само искат да свалят Кадафи), но какво ще стане после - при "демокрацията" даже не се замислят. ще стане като в Ирак.

30

Смях

преди 13 години

Британското външно разузнаване Ми-6 обаче предупредило, че оръжейните доставки са рискован ход. Оръжията, които предстои да бъдат доставени на либийските бунтовници, могат да попаднат в ръцете на бойци от терористичната мрежа Ал Кайда, които воюват срещу силите на Кадафи на страната на опозицията, аргументирала се службата.---------------------Вече и на децата стана ясно това което Кадафи каза във началото !!! Ал-Кайда организира всичко в Либия !!! А само на непросветените не знаят, че Ал-Кайда се финасира от ЦРУ !!! Защо ни заблуждаваха със някаква демокрация и други глупости !!! Всичко е за петрола !!! Къде си Обама чуваш ли със кой се биеш рамо до рамо :) А и от един месец в Либия, са командосите на САС който насочват ударите на авиацията !!!

29

Браво на Лондон

преди 13 години

"Лондон ще снабдява с оръжие либийските бунтовници."Преди 20-на години САЩ въоръжаваха афганистанските талибани, за да могат те да победят руснаците. Сега САЩ затрачиха в Афганистан. Същото ще стане и с англичаните, даже и по зле, тъй като те са по големи говньовци от американците. Нищо чудно, това оръжие да бъде използвано и срещу други европейски държави. Ако решат, бунтовниците могат да започнат от Франция, например. И няма да сбъркат.Съжалявам за Тур Д'Афел.

28

Присмехулник

преди 13 години

Ще стане като в Косово - въоръжиха де що имаше мафиоти в Албания и ги пратиха да се бият в Косово със сърбите. Даже караха с кораби от щатите допълнително албанци за да "освободят" косоварите. После не могат да си съберат оръжията които им дадоха. Сега пак ще се повтори сценария - ще въоръжат "мирните граждани", които както били мирно население на практика водят гражданска война - щом дават отпор на армията на Кадафи, явно разполагат с оръжие. Сега ще им пратят и хора от SAS за военни съветници,

27

Анонимен

преди 13 години

Продължавам да пия за победата на полковника!Напреееееееееееееееедддддддд

26

6ГУ ДС

преди 13 години

Вън режима и монополите от българия - Нема Такава държава

25

Анонимен

преди 13 години

тези дето са бунтовници от ал кайда ли са ако да не сали терористи ?кадафи терорист а бунтовниците също .