84

Анонимен

преди 13 години

И какъв им е зорът на Ал Кайда да се сражават срещу Кадафи? Някой може ли да ме просветли?

83

Анонимен

преди 13 години

до 83В статията го пише.4ети и между редовете.

82

До 84

преди 13 години

защо ние не доставяме оръже, ами нашите заплати са мижави, а англичани и французи, американци свободно си развяват байрака?-------------А ти какво оръжие можеш да доставиш и можеш ли да им го доставиш безплатно?Защото на тези им дават оръжието като помощ. -Ти наивник ли си, за какво безплатно оръжие говориш бе , човек? Всичкото оръжие ще се изплати десетократно.Нали безплатен обед нема.

81

Анонимен

преди 13 години

След като англичаните ще снабдяват бунтовниците с оръжие, то ние и руснаците да снабдим правителствените сили.-------------- И какво като ги снабдиш с руски безполезни железа?

80

Анонимен

преди 13 години

защо ние не доставяме оръже, ами нашите заплати са мижави, а англичани и французи, американци свободно си развяват байрака?------------- А ти какво оръжие можеш да доставиш и можеш ли да им го доставиш безплатно? Защото на тези им дават оръжието като помощ.

79

Анонимен

преди 13 години

Ами ми 6 признава 4е Ал Кайда са въстанниците а САЩ ги защитава с въздушните удари.Какво по голямо доказателство? Да не искаш банковите сметки за финансиране да публикуват....---------------------- Mi6 никъде не е признало нещо такова. Не си измисляйте глупости. На либийците този маймун им е омръзнал, защото ги мачка вече 40 години и евтинията не може да компенсира останалите негативи на режима. Все пак хората не са *** да се интересуват само от пълното корито, както правят комунистите.

78

rave

преди 13 години

4ervena pomiq,Iznosut na orujie be6e durjavna politika v BG ! Ogromno pero v biudjeta ni! Narkoticite su6to! nQMA DA IZBROQVAM ORUJEINITE NI ZAVODI! nITOFARMACEVTI4NITE NI PREDPRIQTIQ V KOITO POSTUPVAHA ZALOVENITE NARKOTICI!Tuk se delim na komunisti i nekomunisti...a istinata e 4e ni otneha hlqba tezi evropeiski hitreci!!

77

rave

преди 13 години

nqma takova 4udo A lKaida...ima ikonomi4eski interesi...Za tezi hora 4ove6kiq jivot ne struva i santim!!Po vreme na voinata 4ur4il vupreki4e e znaEL 4E KOVUNTRI 6TE BUDE BOMBARDIRAN, ot germancite ne e evakuiral umi6leno jitelite na tozi angliiski grad! Tezi hora sa absoliutni licemeri, "zagrijeni" za jivota na nqkvi plateni klaliori.

76

Анонимен

преди 13 години

а тебе кой те е "просветил", че "знаеш" от къде Ал Кайда се финансира ве? егати смешника, айде покажи доказателство в тази посока, това че Осама е бил един от хилядите муджахидини воюващи с руския окупатор в Афганистан, не означава че ЦРУ "финансира" Ал Кайда..много ти е плитък акълЯ!! .........обективенАми ми 6 признава 4е Ал Кайда са въстанниците а САЩ ги защитава с въздушните удари.Какво по голямо доказателство? Да не искаш банковите сметки за финансиране да публикуват....

75

Анонимен

преди 13 години

Ами ми 6 признава 4е Ал Кайда са въстанниците а САЩ ги защитава с въздушните удари.Какво по голямо доказателство? Да не искаш банковите сметки за финансиране да публикуват....

74

конте

преди 13 години

Защо ли НАТО не забрани оръжейните доставки? А на нас ни разсипаха поръчките на арабите, за да доставят те? Е, къде е массона Николай Младенов да излезе по телевизията и да каже, защо ние не доставяме оръже, ами нашите заплати са мижави, а англичани и французи, американци свободно си развяват байрака? Защо не си самозабраниха да продават оръжие те, а на нашите ***-гламави, дето им слушкат заповедите като бебченца? Абе ние за какво имаме ДАНС? За заплати ли стоят само?

73

до 76

преди 13 години

Всеки вярващ мюсюлманин е потенциален терорист!Според мен Западът трябва да подкрепя светските режими в близкия изток,но явно нямат интерес от това.

72

Анонимен

преди 13 години

"Британското външно разузнаване Ми-6 обаче предупредило, че оръжейните доставки са рискован ход. Оръжията, които предстои да бъдат доставени на либийските бунтовници, могат да попаднат в ръцете на бойци от терористичната мрежа Ал Кайда, които воюват срещу силите на Кадафи на страната на опозицията, аргументирала се службата."-се казва в статията.Аууу, какво признание! Добро утро- Ал Кайда срещу Кадафи.

71

Анонимен

преди 13 години

Америка,Англия и Австралия са един дол дренки.Това са просто разклонения на Британската Империя.

70

Анонимен

преди 13 години

Това беше плана на запада да излезе от кризата.Американците винаги са използвали Ал Кайда за борба с противниците си , а Осама Бен Ладен е техен възпитаник и машата, с която вадят "горещите картофи".

69

Анонимен

преди 13 години

"...ако я нямаше Русия, Запада щеше да катурне Турция много по- рано." Така беше преди.Турция беше ,като щит на Запада.Но сега условията са други,турците водят активна политика на сближаване с руснаците..Това може да им коства целостта на турската държава..Не случайно американците дадоха автономия на кюрдите в Северен Ирак.Принципа на руснаци и американци е "Щом не си с нас ,значи си против нас"!

68

татарина

преди 13 години

След като англичаните ще снабдяват бунтовниците с оръжие, то ние и руснаците да снабдим правителствените сили.

67

Анонимен

преди 13 години

Дойде ми брилянтна идея! Защо вместо UK тази работа не свърши РБ? Ще дадем работа на нашите оръжейници. Ще вземем пари - за магистрали, за стадиони, за сересета и т.н. Англичаните, бойни дружки по НАТО, да помислят за по-малкия брат! Ех, спомням си един плакат при влизането ни в НАТО - България беше изобразена като малко кученце - корки, а до нея - огромен пес пазач...Да полудееш от гордост!

66

до КауБойко

преди 13 години

Нищо чудно няма в това. Ал Кайда е създадена от англоамериканските тайни служби, за да може западът да си намери оправдание за окупиране на страни, притежаващи петрол. Да не забравяме, че почти всички терористични ислямистки организации са базирани в Лондон. Питам аз: как е възможно това, ако Великобритания наистина се бори с ислямския тероризъм? Всичко е хвърляне на прах в очите на наивниците.

65

Анонимен

преди 13 години

Ваща мама изедническа щели само да обезвреждат авиацията на кадафи.Да им прати полковника колет от 20мегатона в бъкингамския дворец.