109

до 113

преди 13 години

Ето пример за вещество в главата като амеба. Герберче нещастно - още имаш мляко по устата - не , не е мляко!!!!!

108

Д1

преди 13 години

Предполагам сега кой ще разпределя кой къде да иде посланник. Най-вероятно Джеймс Уорлик ще изпълни задачата си да изпрати агенти на ЦРУ под прикритие, че са посланници на България.Ако нещо не му хареса ще вземе да чете конско на ББ.

107

el minero

преди 13 години

tova sa strani s nai..visok jiznen standart v sveta.

106

Анонимен

преди 13 години

Ох тоя па научил една дума. PR. Все втори пенсионер я повтаря. PR, PR, PR... Много знаете какво е това. В днешно време нищо не може да мине без "PR". Я вижте на Запад как правят политика.

105

Анонимен

преди 13 години

Това са Дипломати некадърници които са се домогнали до топлите местенца като са писали доноси за колегите си.

104

Анонимен

преди 13 години

Бащата на Младенов е бил дипломат от ДС. Сега самият Младенов пък е таен агент на ЦРУ и американските тайни служби, както и всички министри на Бойко Борисов и самият Борисов.

103

Нов морал

преди 13 години

110Разбира се, че ще имам интелект, достоен за амеба, след 10 години! Кой по-добре би ме осведомил за моето бъдещо развите, от този, които е изминал два пъти по-дълъг път, съпроводен с разочароващи резултати! Благодаря! Нека спрем да обсъждаме мойте потенциални възможности все пак! Досаждаме на уважаемите съфоромците! Вярно, че това чувство се възпитава, но все пак.....:)

102

аудиториен мен

преди 13 години

Великият К. Маркс е казал така: когато две кучета се лаят е хапят, не си навирай ушите, помежду им! В превод, това означава така: когато едните луди са капиталистимески настроени, а другите тоталиртарно, не заставай помежду им, защото може да получиш отзад посткапиталтоталитаро един ..... шут! Ех, ако бях гадател? Щях за разбера кой кирв, кой прав?

101

чичо

преди 13 години

Колко богатата държава сме - БАН била национално богатство! Да не се пипа!Посланниците - и те национално богатство! Да не се пипат!А Станишев, дето изпълва с погнуса всички, какво имане е?Няма ли да поиска референдум да проверим!

100

Анонимен

преди 13 години

US депутат: ГЕРБ е свързана с организираната престъпност

99

до 104

преди 13 години

А на теб не ти ли писна за пишеш под 300 ника все едни и същи малоумия? Или се мислиш за най-големия тарикат???

98

искам

преди 13 години

Искам биографията на Младенов, кога е бил войник, къде е работил баща му, от кога е бил комсомолски лидер, колко партии е сменил, колко ду..пета е олизал, за да се издигне по стълбицата, бил е член на БСП, какво е правил с надежда Михайлова? и т.н.

97

Анонимен

преди 13 години

След 10 години, потенциално ще имаш интелект, достоен за амеба.

96

българин

преди 13 години

95-ТИ С ТЕБ СЪМ ПРИЯТЕЛЮ ТИЯ НИ НАПРАВИХА ЗА СРАМ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ! ДОЛУ ДОНОСНИЦИТЕ !

95

мм

преди 13 години

браво на Младенов само така

94

Венсеремос

преди 13 години

До Анонимен 79Люксембург, Монако, Швейцария, Австралия, Нова Зеландия, Канада, Сингапур, Япония, Финландия, Швеция, Норвегия, Дания. Да продължавам ли? Бил съм в почти половината от тях и мога да ти кажа че България е на последно място. Ти си избери по какво.

93

Нов морал

преди 13 години

100Отново благодаря! Радвам се, че ме оценяте по достойнство! Изхождайки от Вашата ценностна скала, това е едно многообещаващо начало за моето интелектуално развитие.

92

Анонимен

преди 13 години

ХА ХАААААААА СЕРГЕЮ БИЛ НЕЗАДОВОЛЕН ТАКА ЛИ.. АМИ ТЕ ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ МАЙ СА НЕЗАДОВОЛЕНИ

91

Анонимен

преди 13 години

ДО 86 / грУЙЧОДобре де, не ти ли писна да пишеш все глупости. Гледам те от известно време - на всяко гърне си меродия...Абе аман от такива плиткоумници...Егати милиционерското подсънание имаш, вариш го, печеш го - все Бойко е номер 1

90

Чопър

преди 13 години

Младенов ,баща ти не беше ли служител на ДС и цялата си кариера изкара в посолствата?