129

Нова България

преди 13 години

Ей Вълко, какво ще кажеш за следната хипотетична ситуация:20 г. след Вт.световна война излиза на бял свят информацията, че посланникът на Германия във Вашингтон е бил сътрудник на СС!Как според теб ще реагират в САШ и в Германия?Според мен от Щатите ще го изритат с шутове, а в Германия моментално ще бъде осъден на затвор като военнопрестъпник!Схващаш ли?А разликата е една единствена, че 2-та св.в. беше "гореща" , а "студената война" не!

128

Уха!

преди 13 години

Да се маха постепенно цялата ретроградна чекистка ДС бригада! Ясно е, че БСП ще впрегне и явни и тайни сили, и Първанов ще се съпротивлява, и ще наизлязат всички "гурута" - възпитаници на СССР-дипломацията - да ни обясняват какви КАДРИ губим. Но и да се дърпат и да не се дърпат.... колкото повече се дърпат, толкова повече "части" ще им лъщят....

127

Вълко Петров

преди 13 години

Дипломатите по цял свят работят заразузнаването ,но нейсе ние българите разбираме от всичко.Сложихме Тиквата за премиер и плюем по всичко стойностно.Халал да са ви дипломатите не сме народ ,а ..................Боли ме ,и се надявам да се спасим братя.

126

Нов морал

преди 13 години

138 е за 133:)

125

ужасссс

преди 13 години

Министър на външните работи????Кой е тоя г-н никой?

124

Нов морал

преди 13 години

Радвма се, че съм доказал тезата ви:) Всъщност аз никога не съм я отричал:) Сега отивам да се доограмотя, защото разбрах, че изреченията не започват с главна буква и запетайки не е хубаво да се използват. Освен това трябва да проуча и използването на математически методи за решаване на логически казуси! Благодаря за домашното! Просто имам много да уча! Все пак чак след 10 г. ще съм на нивото на амебата:)

123

Анонимен

преди 13 години

Станишка, ако и тебе почнат да слушат, нищо няма да се случи. Достатъчно е че агент Гоце спъва работата на правителството и защитава другарите си от ДС. Няма нужда и с теб да се съобразяват.

122

Анонимен

преди 13 години

Абе и двамата записаха по пет точки, всеки пред своя електорат а така също и по пет за другия пред неговия електорат. Да живее насочването на общественото мнение. Това е върхът на нашата демокрация.

121

ivanov

преди 13 години

vsi4ki da gi maxat komynisti gadni samo za sebesi misliat.as sam bil na mandat saprygata mi zabremenia i toi glypak napisa kompromat kam mene slet koeto me otzovaxa.taka stimylirat rajdamoesta v balgaria.a as 4akam 3to dete

120

Анонимен

преди 13 години

Всички ченгета и доносници от външното министерство направо в снегопочистването. На ръка и с лопати!

119

Анонимен

преди 13 години

бъркаш отново с което доказваш тезата ми :) Това е проста екстраполация.

118

Д1

преди 13 години

Абе когато започва Борисов да обръща каруцата в калта си отваря тефтерчето и прочита с какво да вдигне пушилка, че да не се забелязва всъщност какво става...Защо тези от ГЕРБ винаги пускат пушилки какво щели да правят... ами да го правят, но на дневен ред има много по-важни неща... от тези глупости. Явно не могат да свършат една работа без да са обявили в медиите предварително.

117

помнещ

преди 13 години

Н.Младенов не беше ли в СДС рамо до рамо с Надка гаражната преди да стане министър в правителството на ГЕРБ...? А и защо ми се струва, че имаше някакви активни борци против фашизма и капитализма в рода си...????

116

Анонимен

преди 13 години

Абе и двамата записаха по пет точки, всеки пред своя електорат а така също и по пет за другия пред неговия електорат. И всички са доволни плеснаха щастливо ръце и се прегърнаха. Аз тука не ща да лая.

115

Венсеремос

преди 13 години

До El MineroМи да - щото не се управляват от крадци. Това беше въпроса и аз отговорих. А това че ние сме алчни свити душици и гледаме да се прекараме един друг е друга тема. Такъв ни е манталитета - овчоалчен.

114

ююююю

преди 13 години

Да им отрежат и високите пенсии на ДС ченгетата.Нека взимат колкото работилите в ТКЗС,макар че не заслужават и толкова.

113

Анонимен

преди 13 години

Да ги отзовават незабавно тези *** хрантутеници на комунизма!!!!!

112

Анонимен

преди 13 години

и младенов и борисов има още много да се ядосват. толкова много калинки и агенти бяха назначени ударно в последните месеци на преддишните. толкова ли не се усетиха,че им вкараха троянски коне?

111

нов

преди 13 години

Подкрепям 11 - нещо разумно в този момент.

110

Анонимен

преди 13 години

Да лустрация си е! И трябваше мноого отдавна да се случи! А не бившето ДС и комунистите да ни управляват! Всички бивши соц държави веднага приеха пулна лустрация за такива, ние 2011 ще разсъждаваме дали да махнем комунисти ченгета да ни определят външната политика!? Няма толкова нагло нещо, като български комунист!!!!!!!